Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 238: Voi Parkaa

Kiitos, Essie. Vihdoinkin joku, joka ymmärtää. Vihdoinkin joku tajuaa tehdä jotain erilaista ja massasta poikkeavaa.

Ai että mistä minä nyt oikein puhun?

No siitä, että joku on vihdoin tajunnut, että vaikka syksy ja talvi tulevat, ei kauden lakkasävyjen tarvitse olla niin hemmetin masentavia ja synkkiä aina! Minusta oli ihan mieletöntä, että Essien uuden kokoelman lakkojen joukkoon mahtui esimerkiksi tällainen sävy:

Sävy on Pink Parka ja voi minua parkaa, kuinka rakastunut tähän olenkaan! Siis tällaisia sävyjä pitäisi olla syksyn ja talven kokoelmien täynnä!

Kuinka paljon tällaisen sävyn näkeminen ihmistä piristääkään, kun kävelee pimeässä vesi- tai räntäsateessa vettä valuvana itseään säälien ja sattuu katulampun kohdalla vilkaisemaan kynsiään (kiukutessaan sitä, että ei ollut tajunnut tumppujen tarpeellisuutta vielä siihen aikaan vuodesta). Tai kuinka paljon ilostuttaa vetäistä loskasta märät villasukat talvipäivänä jaloistaan lämpimään suihkuun mennessään ja kesken aivastelun huomata iloisen pirteinä vilkkuvat varpaankyntensä!

Kyllä, kannatan ehdottomasti pirteitä lakkasävyjä pimeinä vuodenaikoina, vaikka sitten edes vaan niissä varpaankynsissä. Överin väristen varpaankynsien näkeminen kesken synkän päivän saa kyllä ehdottomasti pientä hihitystä itsessään aikaan ja voi piristää oloa huomattavasti.

Mutta hei nyt siihen pari päivää sitten loppuneeseen vartaloemulsioon!

Kyseessä oli siis Ralp Laurenin Ralph Wild Body Lotion (150 ml), joka oli ihana tuttavuus. Miellyttävän makea tuksu yhdistettynä poikkeuksellisen hyvään parfymoidun vartaloemulsion koostumukseen oli aivan nappi tuote. Koostumus oli ohut ja imeytyi minun makuuni passelisti ja oli itseasiassa yllättävänkin kevyt siihen nähden, kuinka pehmeän ihon se jätti. Yksi parhaista parfymoituijen vartaloemulsioiden koostumuksista, joita olen koskaan kokeillut ellei peräti paras!

Omalla läträilylläni tällainen 150 ml tuubi kesti tosin vain viikon (vai kestiköhän sitäkään?), eli en ostaisi, sillä tulisi vähän turhan kalliiksi jatkuvassa käytössä. Toki tätä voisi käyttää säästeliäämmin vain esimerkiksi käsivarsiin antamaan tuoksua iholle ja läträtä muualle jotain edullisempaa. Näinhän näitä parfymoituja emulsioita yleensä olisi fiksuinta käyttää.

Lopuksi vielä yksi uusi saamani tuote:

En ole yhtään muistanut mainita tämän tuotteen loppuneen, vaikka vanhasta lakkauksestanikin voitte päätellä, että loppumisesta on jo hetki. Snow White Mask on osa Cutrinin kolmen tuotteen settiä, jonka muut osat tämän kosteuttavan naamion lisäksi ovat kohta loppuva syväpuhdistava shampoo ja hiuksiin jätettävä hoitoseerumi.

Tämä naamio oli ihan hyvä setin yhteydessä käytettynä, mutta ei nyt mitenkään kovin erityinen kuitenkaan. Arvioin tätä vielä lisää, kun setin kaksi muutakin osaa pian loppuvat.

Se tältä erää, hauskaa viikonloppua kaikille!

PS. Pakko vielä mainita yksi mieletön suuren Jenkkilän uutuus. Katsokaapas tätä:

Lancomen Ôscillation Powerfoundation on siis värisevä meikkivoide. No joo, itseasiassa meikkivoidehan ei värise, vaa tuo levitinosa. Jäljestä tulee kuulemma kuin ”airbrushed”, eli hyvin luonnollinen ja ilmeisesti samalla mattainen, kiitos 7000 mikrovärähdyksen per minuutti. Tänne pohjolaan tämä ei ole ainakaan toistaiseksi rantautumassa (kuten ei muuallekaan USA:n ulkopuolelle), mutta olen silti niin innoissani, että tällaisia uusia keksintöjä tehdään. Aina, kun kuvittelen, ettei oudommaksi voi mennä, niin kyllä vaan näköjään voi. Ihan mieletöntä! Mitäs tuumaatte?

Kommentit (22)

  1. Honey

    Värisevä meikkivoiteen applikaattori 🙂 Ehkä pitäisi kokeilla Lily Lolon levitystä sähköhammasharjalla tms 😀 Tai hyvin tärisevin käsin, hihhih.

  2. Nimetön

    Anonyymi: Niin, tosiaan, tuostahan se lähtee. Kiitos sinulle vastauksesta. 🙂

    Anonyymi: Sokokset eivät muistaakseni myy OPI:a, vain Emotionit. Stockalle voi muuten pyytää tilaamaan toiselta Stockalta jos omalta ei jotain löydy. 🙂

    Honey: Hahaa, älä yllytä, saatan vaikka innostua kokeilemaan. 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *