Päivä 237: Mikä nyppii?!?

Olin luullut omistavani hyvät pinsetit.

Omat pinsettini olivat Duroyn mukavat automaattipinsetit, joita käytän tosin ihan vaan normaalien manuaalipinsettien tapaan. Nappaavat pieniäkin karvoja ihan hyvin, mutta tottakai hennompien ja lyhyiden karvojen kanssa saa aina taistella aikansa ja toisinaan jopa menettää hermonsa niille. Mutta sellaistahan se elämä on ja tämä kaikki kuuluu siihen ikävään kulmiennyppimisrutiiniin. Vai kuuluuko sittenkään?

No ei muuten kuulu! Jokainen tietää, että pinseteissä voi olla huomattavia eroja, mutta minä ainakin luulin omistavani hyvälaatuiset pinsetit. No, eivät ne huonotkaan olleet, mutta en vain tiennyt paremmasta. Nyt kyllä tiedän:

Tweezermanin pinsetit ovat tosiaan sen kaiken hehkutuksen, hypetyksen ja juurikin sen kulttimaineensa arvoiset, jossa ne maailmalla ovat. Ennen kulmien nyppiminen oli tylsää ja puuduttavaa hommaa, sillä välillä se tuntui vievän liikaa aikaa. Nyt on mielipide muuttunut ja nyppimisestä on tullut todella miellyttävää. Kun nappaan pinseteillä kiinni karvasta, saan siitä tosiaankin kunnon otteen ja se karva tosiaankin lähtee samantien pois. Ei enää turhaa sohimista ja ilman nyppimistä ja aikaa säästyy puolet, kun yhtä karvaa ei tarvitse jahdata ja houkutella suvaitsemaan tarttua pinsetteihini.

Omat Tweezermanini ovat tietysti vaaleanpunaiset ja mallia Slant ja sain ne pinsettejä maahantuovalta Carpelan Cosmeticsilta. Suomessa nämä maksavat 34 euroa ja nyt en edes aio sanoa, että tialatkaa helposti ulkomailta. Nämä ovat nimittäin ihan tasan tarkkaan jokaisen euron arvoiset, sillä nämä ovat ikuiset. Käytössä kuluneet pinsetit voi nimittäin lähettää maahantuojalle teroitettaviksi pehmustetun kuoren ja postikulujen hinnalla (yhteiskulut siis noin kaksi euroa ja rapiat), jos jonain päivänä alkaa tuntua siltä, että kärjet olisivat päässeet kulumaan.

(Kyllä, säilytän näitä muovikotelossaan. Säilytän lähes kaikkea kosmetiikkaa myyntipakkauksessaan. Turha siis syyttää turhan pakkausjätteen kylvämisestä, sillä minulle ei ole olemassa käsitettä ”turha pakkausjäte” kun puhutaan tuotepakkauksista.)

Käytännössä näiden hankkiminen on siis hyvin ekologinen teko ja jos haluaa itselleen hankinnasta vielä paremman mielen, kannattaa tässä nykyisessä taloustilanteessa kipaista hakemaan nämä siitä lähimmästä yksityisestä salongista tai hoitolasta, joka niitä myy ja tukea heidän toimintaansa. Hyvästä voi siis tässä tapauksessa maksaa, sillä nämä eivät ole kulutustavaraa ja uusia et tule enää koskan hankkimaan! (Tähän uuteen ajatustapaani saattaa myös vaikuttaa opiskeluni ja se, että nyt tosiaan ymmärrän yritystoimintaa paremmin sekä viimeaikaiset henkilökohtaiset kokemukseni huonon yleisen taloustilanteen vaikutukseista…)

Näiden teho on myös testattu wannabe-insinöörin kulmiin lievän ”unibrow” -ilmiön kyntämiseksi. Prosessi oli ohi huomattavasti tavallista nopeammin ja sattui kuulemma paljon enemmän, kuin vanhoilla Duroyn pinseteillä nyppiminen. Wannabe-insinööri oli kauhuissaan eikä ymmärtänyt, miksi itse pidin hänen kivuntuntemuksiaan hyvänä asiana. Höh, tietysti siksi, että nyt niitä karvoja oikeasti tarttui pinsetteihin enkä vain sohinut tyhjää! (Älkääkä kertoko sille, että jos hän tuntee kipua, on se itseasiassa täysin kiinni nyppijän kiristysotteesta. Olen ollut nimittäin vähän laiska kiristelemään ihoa aina ylimääräiset kulmien väliset karvat häneltä nyppiessäni. Kyllähän nyt miehen pitää saada edes jollain tapaa tietää, että kauneuden vuoksi pitää kärsiä ja ettemme me naiset ihan kivutta pysy nätteinä!)

Essien mattalakan merkeissä huomattiin, että te todellakin tahdotte tietää niitä konkreettisia ostopaikkoja ja etteivät kaikki jaksa alkaa harrastaa nettitilaamista joten tässä heti muutama, jonka teille selvitin:

Helsingistä taitaa löytyä paras valikoima Tweezermaneja Willhemsin apteekista ja kuulemma esimerkiksi Studio Nailfix myy näitä myös.
Tampereella Studio Feel It myy näitä ja jos Tuuriin eksytte niin Keskiselle sitten vaan!
Ja Oulussa se samainen Salon Laser, josta myös Essien mattalakkaa saattaa hankkia, välittää kuluttajille myös näitä pinsettejä.

Myyntipisteitä voi tiedustella samasta paikasta kuin Essien mattalakkaankin liittyviä asioita (Carpelan Cosmeticsilta), sillä maahantuoja näyttää olevan sama. Ja toki oma googlettelukin auttaa. (Pientä nurinaa maahantuojalle siitä, ettei myyntipaikkoja ole mainittu nettisivuilla…) Uskon, että jos pyydätte kauniisti, voivat he Carpelan Cosmeticsilla myös postittaa pinsetit suoraan teille, kuten olivat mattalakankin kanssa valmiita tekemään. (En olekaan ennen muuten kuullut maahantuojasta, joka tekee noin hyvää yhteistyötä tavallisten kuluttajien kanssa, että on valmis postittelemaan yksittäisiä tuotteita. Vai oletteko te? Ja kuinka moni muuten käytti tätä mahdollisuutta hyväksi mattalakan kanssa?)

Ja lopuksi vielä tiedoksi teille, jotka sitä nettishoppaamista tahdotte harrastaa, että näitä myy myös esimerkiksi Lookfantastic.com. Teroitustakuusta en vaan sitten tiedä. Uskoisin, että ulkomailta ostettuina ostaja saa itse lähettää pinsettinsä USA:han teroitettaviksi, sillä Suomen maahantuojahan ei niistä enää sitten ole millään lailla vastuussa.

Tästä tuli nyt bareMineralsin mineraalimeikkipohjan ja Max Facotrin False Lash Effect mascaran postausten tapaan todellinen hypetyspostaus, mutta ihan aiheesta. Eli kun minulta aina kysytään niitä joka naisen must have tuotteita, niin tässä tuli nyt yksi.

Onko teillä kokemusta Tweezermanin pinseteistä? Mikä malli teiltä löytyy ja mitäs olette tykänneet? Googlettelu paljasti ainakin tällaisen postauksen aiheesta Issues-blogissa.

…Ja niin, jutellaan siitä loppuneesta vartaloemulsiosta sittenkin huomenna…

PS. Tiedättekö, mitä muuta mahtavaa Tweezermanilta myös löytyy? Nämä eivät ole kynsileikkurit, vaan ne paljon kaivatut osaripsientaivuttimet ulkonurkkien ripsille:

Oi voi, tahtoo nämä Corner Lash Curlerit! Nämä ovat varmasti aivan loistavat! Alunperinhän tällaisten perään huudeltiin, kun kävi ilmi, ettei osaripsentaivuttimia enää myydä kaupoissa. Näiden hinnasta en tiedä, sillä Lookfantasticissakaan näitä ei ollut edes myynnissä.

Osaripsentaivuttimet ovat ehdottomasti yksi parhaista keksinnöistä, sillä oma silmäni ainakin on sen muotoinen, etteivät mitkään kokeilemani tavalliset ripsentaivuttimet vaan millään kykene taivuttamaan silmän ulkonurkan ripsiä. Onko joku päässyt kenties kokeilemaan juuri näitä kyseisiä yksilöitä?

Kommentit (39)
  1. i'm lacking
    24.9.2009, 22:08

    Mä oon suunnitellut ostavan Tweezermanit mutta en ole ainakaan vielä saanut aikaiseksi. Pitää varmaan mennä Tampereelle asti niitä etsimään, jos ei sitten joskus eksy tuonne Tuuriin.

  2. Hehe, itse olen himoinnut osaripsentaivuttumia jo kauan, mutta aivan "päinvastaiseen ongelmaan", kun sinä. Ulkonurkasta ripseni ovat hyvinkin taipuisat enkä halua niitä enää yhtään kiharemmiksi. Pientä taitelua se meinaa olla normaaleilla taivuttimilla, kun koittaa onkia pienen tikun kanssa uloimpia ripsiä pois prässisitä.
    Kiitos postauksesta, oli oikein hyödyllistä tietoa! : )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *