Päivä 236: Puskaradiota ja tukkatuotteita

Kesällä puskaradio pommitti blogeissa tehokkaasti hiustuotteiden merkeissä: bloggaajille (allekirjoittanut mukaan lukien) tarjottiin kokeiltaviksi TRESemmen tuotteita, jotta he voisivat välittää niistä mielipiteitään lukijoilleen ja sarjan ympärille saataisiin pientä säpinää, hysteriaa ja ostomaniaa.

Nyt uusi ympäri suomalaisia blogeja näkyvä mainontakampanja koskee Aussien tuotteita ja useat bloggarit saivat kokeiltavikseen Aussien Real Volume shampoon ja hoitoaineen. Tälläkään kertaa allekirjoittanut ei vaan kyennyt kieltäytymään ja täällähän nämä nyt sitten ovat ja odottavat kokeilua:

En vaan voinut sanoa ei, sillä nämä kiinnostivat ihan valtavasti! Aiemmin kokeilemani Miracle Moisturet ja 3MM Reconstructor eivät oikein vakuuttaneet minua täysin (mutta toisaalta en ole kyllä kokeillut niitä hetkeen ja pidemmällä aikavälillä käytettyinä) ja koska Aussie kuitenkin on kulttimaineessa maailmalla, tahdoin ehdottomasti kokeilla useampia tuotteita ennen lopullista tuomiotani sarjasta. Eniten olen kuullut kehuja Luscious Long -linjasta ja se minuakin kyllä eniten kiinnostaisikin, mutta kyllä minä nämäkin tahdon kokeilla jo ihan silkasta tiedonjanosta.

Vaikka olenkin saanut nämä (kuten suurimman osan muistakin tuotteistani) toivon, että muistatte minun silti aikovan kommentoida näitä omalla, rehellisellä tavallani. Jos tuote ei ole hyvä, sanon sen. Mutta jos tuote on pirun hyvä, niin kyllä minä senkin sanon ja ihan vaan omasta tahdostani enkä vain siksi, että joku taho on lähettänyt tuotteen minulle. TRESemmen
kommentointini nimittäin aiheutti joissakin lukijoissani epäilyä siitä, ettenkö olisi ollut rehellinen arvioideni suhteen ja olisin sanonut asioita ihan vaan ehkäpä miellyttääkseni minulle tuotteita lähettäneitä tahoja. Onneksi lähes kaikki kuitenkin tajusivat lukea kommenttini kunnolla ja huomasivat, etten minä mitään turhia kaunistellut vaan totesin vain oman mielipiteeni. En nimittäin näe mitään syytä yrittää miellyttää minua mitenkään muuten kuin parilla pullolla ”sponsoroinutta” tahoa ja väittää blogissani asioita, joita en allekirjoita itse. Käsittääkseni rehellisyyteni on ollut se juttu, miksi te käytte täällä tekstejäni ja mielipiteitäni lukemassa enkä minä lähde teitä täältä karkoittamaan valehtelemalla teille ihan vaan siksi, että olen saanut pari pulloa tuotteita.

Niin, odotan siis myös itse innolla, että pääsen kokeilemaan ja arvioimaan nämä uusimmat tuttavuuteni! Koska asia on nyt juuri ajankohtainen useissa blogeissa, lupaan minäkin pian toimittaa teille oman raporttini. Palatkaahan siis lukemaan myös minun mielipiteeni pian!

Tämän hetkinen Aussie-varastoni näyttää tältä:

Vanhojakin tuotteita on käytetty todella vähän ja haluatteko tietää miksi? Syynä ei ole heikko laatu tai mikään sellainen, vaan ihan yksinkertaisesti se, että koska tuokkatuotteita on kertynyt niin paljon, tunnen kamalan huonoa omaatuntoa, jos otan aktiivikäyttöön nämä, sillä monta vanhempaakin pulloa odottaa käyttöään. Sanonpahan vaan, etten enää koskaan osta yhtäkään jättipönikkää shampoota tai hoitoainetta, nehän eivät lopu koskaan!

On Tigiä…

…ja sitten on tietysti vielä nämä TRESemmet.

Ja sitten ovat vielä ne kaikki ihan normaalikokoiset tuotteet, joistä tässä jonkun sortin otanta:

Mutta pentele vie, kun kaikki ovat kuitenkin sen verran kiinnostavia, etten tahdo niistä luopuakaan! No, toivottavasti eivät mene vanhoiksi ennen loppumistaan. Ja toivottavasti loppuvat edes joskus. (No joo, jos totta puhutaan, niin esimerkiksi noiden viimeisen kuvan hoitoaineiden vanheneminen ja pilaantuminen ei olisi kovin suuri rahallinen tappio. Mutta noin periaatteessa siis…)

Mutta nyt tämä lähtee tästä kuluttamaan loppuun yhden vartaloemulsion. Saanhapan ainakin jotain loppumaan, jos en noita tukkatuotteita. Lisää tästä loppuneesta vartaloemulsiolta voitte lukea huomenna!

Kommentit (18)
  1. Bloggaamisesta on todella hyötyäkin kirjoittajalle, kun tuollaisia saa testattavaksi. 🙂

    Tuli noista mieleen, että ostin suosittelemasi TRESemmén lämpösuojasuihkeen ja olen kertakaikkiaan ihastunut!! Aikaisemmin minulla oli ollut osiksen flatliner. Aina ei kampaamotuotteet ole parempia. TRESemmé tuoksuu paremmalta, on paljon hienojakoisempi, eli levittyy hyvin kaikkialle, ei ole alkoholia, edullisempi, isompi pakkaus ja ei tule sellaista lähmäistä tunnetta jos sattuisi olkapäille tai käsille menemään vahingossa.

    Odotan muuten innolla mielipidettäsi Nivean hiusnaamioistasi, kunhan joskus pääset niitä käyttämään. 🙂 Milloin muuten Nivean tuotteet uudistuvat? Harmittaa tosi paljon, koska tykkäsin tuosta naamiosta. 🙁

  2. Minkä takia on hyvä ettei tukkatuotteessa ole silikonia ? Ite sitä ruvennut välttelemään, mutta MIKSI 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *