Päivä 235: Lyhyestä virsi kaunis

No jopas jotakin, taas loppui silmämeikkikynä!

Nyt alkoi olla turhan hankalaa yrittää enää saada tällä jo varsin lyhyehköllä kynällä kunnollista silmänrajausta aikaiseksi:

Kynä oli Lumenen vanha ja edesmennyt, vuosi sitten pienen kasvojen kohotuksen kokenut silmämeikkikynä sävyssä Viinimarja. Harmi vaan, ettei kynien uudistumisen myötä sävyvalikoimaan enää mahtunut vastaavaa sävyä, joten uutta en voi tilalle hankkia. Onneksi hyviä silmämeikkikyniä kuitenkin on tarjolla paljon ja Lumenen kynät ovat laatunsa puolesta melko tavallisia (niin vanhat kuin uudetkin).

Omia suosikkejani silmämeikkikynissä ovat ovat mm. Sokokselta saatava GOSH (Velvet touch kynät) , Kickseistä saatava BeYu sekä Clarins (eteenkin vedenkestävät kynät). Näiden sarjojen kynissä on mielestäni ihan poikkeuksellisen hyvä laatu hintaansa nähden.

Mitkä ovat teidän omia suosikkejanne?

Koska lemppari silmämeikkipalettini on lilaa ja violettia sisältävä Diorin Petal Shine viisikko, tekisi mieleni ehdottomasti hankkia mahdollisimman pian uusi violetti silmämeikkikynä edellisen korvaajaksi. Yritän kuitenkin sinnitellä vielä jonkun aikaa ilman uutta kynää ja katsoa, kuinka saan sovellettua jo omistamiani tuotteita. Voi toki olla, että raportoin uudesta violetista silmämeikkikynästä jo ensiviikolla…

Pahoittelen, mutta kuten kynän pituuteen, myös tämänpäiväisen tekstin pituuteen pätee päivän otsikko: Lyhyestä virsi kaunis. Väsyttää nimittäin pirusti! Päivittelen ja laajennan nimittäin hieman työssäosaamistani ja kosmetiikkatietämystäni tällä hetkellä työn ohella opiskellen ja voin sanoa, ettei minun kroppani oikein kestä paria päivää kauempaa sitä, että lähden aamulla ennen kahdeksaa opiskelemaan ja tulen kotiin vasta ennen yhdeksää töistä, jonne olen suoraan opintojeni ääreltä painellut. No, en kyllä valita (paitsi tätä pientä väsymystäni), sillä jokainen hetki opiskelujen parissa on ollut äärimmäisen mielenkiintoinen. Ehkäpä tarkennan teille opiskeluitani enemmän jossakin vaiheessa, mutta en vielä, sillä en halua paljastaa asiasta vielä liikaa.

Aivot käyvät hitaalla, silmät ovat ristissä ja korvissa kuuluu jo ZzzZzz. Etteköhän te saa minusta huomenna hieman enemmän irti, sillä paljon olisi taas sanottavaa!

Kommentit (12)
  1. Luin eilen uutta Oliviaa, jossa mainostettiin uutta Make Up Store Matt Top Coat -päällyslakkaa (14,50€). Oletko kuullut tästä tuotteesta tai jopa päässyt jo testaamaan tuotetta? Aion mennä tänään tutkimaan paikallisen Kicksin ja Sokoksen, jospa tuotetta sattuisi löytymään.

  2. Heissan! Olen ihan hiljattain löytänyt blogisi ja oppinut jo valtavasti uutta! Myös uusia kiinnostavia tuotteita on sivuiltasi kertynyt niin paljon että ostoslista alkaa olla uhkaavan mittainen 😀 Esimerkiksi Max Factorin False Lash Effectiä on pakkopakko kokeilla. Kyselisin kuitenkin onko sinulla kokemusta The Body Shopin tuotteista? Itse tykkään niistä valtavasti, mutta olisi kiva kuulla ammattilaisenkin mielipiteitä (:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *