Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 230: Tuoksuvaa ja tuoksutonta

Tältä vartalovoideaddiktilta loppui jälleen yksi vartaloemulsio.

Kyseessä oli Cliniquen All About Moisture Body Hydrator 400 ml pumppupullo. Emulsio tuntui kosteuttavan ihan hyvin, mutta oli laadultaan melko kevyttä ja ohutta. Itse tykkään enemmän tuhdimmasta tavarasta, joten mitään lempparia tästä ei tullut. Kyynärpäänikin tuntuvat hieman kuivilta ja se on selkeä merkki minulle siitä, ettei voide kosteuta ihoani tarpeeksi. No, tuotteen valmistus loppuukin syksyn aikana, eli tuote jää muutenkin historiaan. Hyvä tuote varmasti kuitenkin niille, jotka tahtovat koostumukseltaan kevyempää kosteuttajaa.

Tämäkin tuote oli toki mukava kokeilla kun alesta halvalla sain, mutta hajusteettomuus ei iske minuun yhtään. Minä kun niin nautin tuoksuista vartalovoiteissa! Toki tämä toimi mukavasti yhdessä tuoksullisen voiteen kanssa, jota ei ehkä tahdo ”tuhlata” jokapuolelle kroppaa.

Mieltymykseni vartalovoiteisiin tietää myös lähipiirini ja jotta en vaan voisi ryhtyä iloitsemaan siitä, että olen enää kahden purkin päässä uuden vartalovoiteen ostamisesta, lykättiin minulle käteen tämä:

Ralph Laurenin Wild-tuoksun vartalovoide. Nenäni on tällä hetkellä hieman tukossa, eli en saa täysin hahmotettua tuoksua itselleni, mutta itse EdT ainakin on sellainen kukkais-hedelmäinen, jopa hieman Escadan kesätuoksutyyppinen makeahko tuoksu. Mielenkiinnolla testaan, millaiseksi tämä ihollani osoittautuu, sillä mansikka, kirsikankukka ja vesimelooni kuulostavat melko herkulliselta yhdistelmältä. Toivottavasti ei osoittaudu äklömakeaksi!

PS. Huomatkaa muuten ensimmäisen kuvan kuvakulma. Makaan täällä kuumeessa sängyssäni vaakatasossa ja yritän kehittää itselleni viihdykettä niihin väleihin, kun en enää vaan jaksa nukkua. Onneksi on miniläppäri ja blogi. Muita kuumeisia kanssakärsijöitä?

PPS. Kamalaa oloani piristää onneksi hieman eräs ihanan lukijani minulle lähettämä ihana paketti, jonka ihanaa sisältöä esittelen teille enemmän huomenna.

Kommentit (16)

  1. juárez

    Aikalailla on samoissa hinnoissa juu nämä ulkolaiset merkit. Shiseidolla ja Kanebolla on sellaiset "studiot" täällä mitä sitten ikinä tarkoittaakaan. Kerrostalon kokoisia ovat joten varmaan tuotevalikoima on melko kattava. heheh. Varmaankin sisältävät hoitoloita ja kunsultteja jajajaja. En tiedä.

    Lentokenttähinnoista en tiedä vielä. Ajattelin tehdä joitakin hankintoja merkeistä joita ei suomesta saa pääasiassa tuoksupuolella ja shiseidon sellainen kiillon estäjä on pakko saada (jos) se on täällä edullisempaa lentokentällä. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *