Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 229: Pieniä juttuja

Loppuun on kulunut eräs pienen pieni juttu:

Tuote oli jo valmiiksi minikokoinen versio Diorin Eyeliner Pencilistä (sävy 090 Black) ja muuttui tietysti käytössä aina vaan pienemmäksi ja lopulta niin pieneksi, että käyttö alkoi olla mahdotonta. Hus, pois siis.

Laadultaan Diorin silmämeikkikynät ovat mielestäni loistavia: Kynillä saa helposti piirrettyä rajaa ja ne myös pysyvät hyvin luomilla. En toki sano, etteikö edullisemmista löytyisi erinomaisia haastajia, mutta toteanpahan vaan, ettei näissä mitään vikaakaan ole. Diorin silmämeikkikynät ovat sitäpaitsi hieman monia silmämeikkikyniä pidempiä ( mikä on toki haitaksi niille, jotka tahtovat kantaa kynää heti mukanaan meikkipussissaan). Suomessa pyydettävä noin 19 euron hinta ei siis ole näistä ihan kohtuuton.

Kuinka lyhyiksi te muuten käytätte meikkikynänne? Ja kuinka monta eri silmämeikkikynää teillä on samaan aikaan käytössä? Mielelläni kuulisin myös omia kynäsuosikkejanne perusteluineen.

Toinen pieni juttu, josta tahdon näyttää kuvan, on tämä silmääni Kicksissä sattunut yksilö:

Dependin pikkulakkoihin on näköjään saapunut syksyn uusia sävyjä, joihin tämäkin kyseinen lakka lukeutuu. En vaan millään osannut päättää pidänkö vai kammoksunko tätä sävyä, joten päätin ottaa siitä (sala)kuvan, jotta voin pohtia asiaa tarkemmin kotona.

Kaunis sävy, sellainen mattainen oliivi. Vai sittenkin ihan vaan vauvan oksennuksen värinen? Mutta kuitenkin niin mukavan syksyinen ja pehmeä. Mutta silti niin hassu ja outo! En vaan pääse selvyyteen, asiaa on pohdittava lisää.

Mitä mieltä te olette, upea vai kamala?

Pienistä jutuista puhuttaessa pakko vielä kertoa pieni tapaus, joka minulle sattui aamulla.

Kuten olen maininnutkin, näytän ikäistäni nuoremmalta ja saan kuulla ja huomata tämän aina silloin tällöin mitä oudommissa tilanteissa (vai onko joltain muulta pyydetty henkilöllisyystodistusta Alkon lahjakorttia ostaessa?).
Seisoin aamulla meikittä erään tavaratalon ovien edessä odottaen niiden aukeamista ja viereeni pöllähti noin viisikymppinen mies. Mies katsahti minuun ja totesi vaan, että ”Sä näytät vielä niin pieneltä,” ja hymähteli vielä jotain. Ööh, anteeksi? Olin hieman ihmeissäni tästä tuntemattoman ihmisen minulle osoittamasta lausahduksesta, enkä tietysti keksinyt mitään nasevaa sanottavaa takaisin. Lähinnähän tuo naurattaa (vai pitäisikö pelätä, mikä lie pedofiili), mutta pikkuhiljaa alkaa tympimään, sillä saan monesti kuulla vastaavaa kommenttia. No, ehkä osaan ottaa noista kommenteista paremmin ilon irti sitten kolmekymppisenä…

Onko muita, joiden ikä ja ulkonäkö eivät oikein täsmää?

Kommentit (37)

 1. Kaneli

  Kauhea! 😀

  … ja kynät käytän niin että ne mahtuu vielä käteen sillai "oikealla tavalla" eli varren täytyy yltää nojaamaan kämmeneen.

  1. marisa

   Varsin hmm… mielenkiintoinen sävy tuo Dependin lakka. Itse en kynsiini tuota laittaisi, mutta tunnen kyllä ihmisiä jotka tuohon ihastuisivat – ja joilla se näyttäisikin hyvältä!

   Täällä myös yksi kohtalotoveri tuohon ikäkysymykseen. Kolmenkympin rajapyykki ei enää niin kovin kaukana ole, mutta välillä tuntuu, etten näytä päivääkään yli 16-vuotiaalta. Ehkä se tosiaan siinä kolmenkympin jälkeen alkaa olla jo kohteliaisuus, mutta tällä hetkellä ei kyllä lämmitä yhtään. Onneksi olen suht' pitkä, joten se vähän kompensoi tuota kasvojen "lapsellisuutta". 🙂

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *