Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 229: Pieniä juttuja

Loppuun on kulunut eräs pienen pieni juttu:

Tuote oli jo valmiiksi minikokoinen versio Diorin Eyeliner Pencilistä (sävy 090 Black) ja muuttui tietysti käytössä aina vaan pienemmäksi ja lopulta niin pieneksi, että käyttö alkoi olla mahdotonta. Hus, pois siis.

Laadultaan Diorin silmämeikkikynät ovat mielestäni loistavia: Kynillä saa helposti piirrettyä rajaa ja ne myös pysyvät hyvin luomilla. En toki sano, etteikö edullisemmista löytyisi erinomaisia haastajia, mutta toteanpahan vaan, ettei näissä mitään vikaakaan ole. Diorin silmämeikkikynät ovat sitäpaitsi hieman monia silmämeikkikyniä pidempiä ( mikä on toki haitaksi niille, jotka tahtovat kantaa kynää heti mukanaan meikkipussissaan). Suomessa pyydettävä noin 19 euron hinta ei siis ole näistä ihan kohtuuton.

Kuinka lyhyiksi te muuten käytätte meikkikynänne? Ja kuinka monta eri silmämeikkikynää teillä on samaan aikaan käytössä? Mielelläni kuulisin myös omia kynäsuosikkejanne perusteluineen.

Toinen pieni juttu, josta tahdon näyttää kuvan, on tämä silmääni Kicksissä sattunut yksilö:

Dependin pikkulakkoihin on näköjään saapunut syksyn uusia sävyjä, joihin tämäkin kyseinen lakka lukeutuu. En vaan millään osannut päättää pidänkö vai kammoksunko tätä sävyä, joten päätin ottaa siitä (sala)kuvan, jotta voin pohtia asiaa tarkemmin kotona.

Kaunis sävy, sellainen mattainen oliivi. Vai sittenkin ihan vaan vauvan oksennuksen värinen? Mutta kuitenkin niin mukavan syksyinen ja pehmeä. Mutta silti niin hassu ja outo! En vaan pääse selvyyteen, asiaa on pohdittava lisää.

Mitä mieltä te olette, upea vai kamala?

Pienistä jutuista puhuttaessa pakko vielä kertoa pieni tapaus, joka minulle sattui aamulla.

Kuten olen maininnutkin, näytän ikäistäni nuoremmalta ja saan kuulla ja huomata tämän aina silloin tällöin mitä oudommissa tilanteissa (vai onko joltain muulta pyydetty henkilöllisyystodistusta Alkon lahjakorttia ostaessa?).
Seisoin aamulla meikittä erään tavaratalon ovien edessä odottaen niiden aukeamista ja viereeni pöllähti noin viisikymppinen mies. Mies katsahti minuun ja totesi vaan, että ”Sä näytät vielä niin pieneltä,” ja hymähteli vielä jotain. Ööh, anteeksi? Olin hieman ihmeissäni tästä tuntemattoman ihmisen minulle osoittamasta lausahduksesta, enkä tietysti keksinyt mitään nasevaa sanottavaa takaisin. Lähinnähän tuo naurattaa (vai pitäisikö pelätä, mikä lie pedofiili), mutta pikkuhiljaa alkaa tympimään, sillä saan monesti kuulla vastaavaa kommenttia. No, ehkä osaan ottaa noista kommenteista paremmin ilon irti sitten kolmekymppisenä…

Onko muita, joiden ikä ja ulkonäkö eivät oikein täsmää?

Kommentit (37)

  1. Anonyymi

    Minä olen 18v ja menen helposti linja-automatkoillakin nuorten lipulla. Näytän joltain 15 vuotiaalta… Nyt se ei tunnu mukavalta, tosiaan ehkä vanhempana saa kiittää. Olen kyllä aika lyhytkin (157cm), että sekin tietysti vaikuttaa… Yääh! 🙁

  2. Anonyymi

    Monesti mua on pikemmin luultu vanhemmaks kuin oon. Esimerkiks kolmosluokalla tätini luuli, että kesän jälkeen siirryn yläasteelle, seiskaluokalle 😀 Lisäks nettitutut on luullu kuvien perusteella vanhemmaksi. Pituudesta ei voi johtua, tälläkin hetkellä iloisesti 158 senttinen…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *