Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 228: Ruiskuta ja rusketu

Tämä kalkkilaivan kapteeni on taas yrittänyt saada kasvoilleen kevyesti sävyä käyttämällä yhtä luottotuotteistaan, Garnierin itseruskettavaa sprayta (kasvoille tarkoitettu versio):

Olen kehunut tämän tuotteen blogissani jo useaan kertaan, mutta kehunpa nyt vielä kerran. Tämä on aivan ihana tuote tällaiselle vaaleaihoiselle, joka tahtoo kasvoilleen hyvin luonnollisen, rajoja jättämättömän rusketuksen, tai oikeastaan vain ihan vaan kevyen sävypäivetyksen. Itse saan tällä aikaan juuri tavoitellun lopputuloksen: Kukaan ei kysy, olenko käyyt lähiaikoina Kanarialla, mutta minua ei myöskään lähetetä kesken työpäivän kotiin, koska näytän niin sairaan kalpealta. Jos tätä käyttää useana päivänä (minun tapauksessani yönä) peräkkäin, saa tällä toki vahvemmankin rusketuksen aikaan.

Mitään vahvaa itseruskettavan löyhkää tämä ei saa aikaan ja tuoksu on itseasiassa itserusettavaksi ihan miellyttävä. Todella vaaleissa lulmakarvoissa tai hiusrajassa tämä saattaa mahdollisesti aiheuttaa kevyttä kellertävää sävyä, mutta ei ole kuulemma edes kaikilla aiheuttanut. Tämä kuitenkin varoitukseksi, etten saa albiinoilta vihaisia viestejä tätä koskien… Tummatukkaisena ja ei ihan vaaleakulmaisena en ole itse mitään värjäytymiä tästä saanut.

Onko joku muu tykästynyt tähän tai L’orealin vastaavaan?

Minulla olisi vielä kaksi pulloa jäljellä ja sitten pääsen kokeilemaan muita ihania tuotteita. Himotuslistalla olisivat ainakin parin käyttökerran jälkeen hyviksi havaitut Diorin itseruskettava voide, Cliniquen itseruskettava emulsio sekä Biothermin itseruskettava vesi, kaikki kasvoille tarkoitettuja. Täällä vielä lisää postauksiani itseruskettavista.

Miten muuten on, jatkatteko rusketustanne näin syksyllä itseruskettavilla vai annatteko vain sävyn kadota? Itselläni ei ole mitään jatkettavaa, mutta mielelläni kyllä luon sen illuusion, että jotain pienen pientä ja luonnollista sävyä olisi kesällä iholle tullutkin… Kropan jätän kyllä suosiolla värittömäksi.

Ja lopuksi jälleen päivän lakkailut:

Lakkana on Lumenen viimetalven kausisävy 55 Jää hetkeksi.

Ja tässä vielä sama lakka Essiellä matattuna. Aivan upea jälleen, pakko sanoa. Ihana huurteinen pinta! Huomasin, että varsinkin nämä shimmeriset sävyt näyttävät upeilta matattuina.

Tämä mattalakka oli kyllä ehdottomasti syksyn paras hankinta! Hankkiko joku muu jo omansa?

Kommentit (21)

  1. Eve-ning

    Vaikuttaa hyvältä tuo itseruskettava, muttei minulla ole sellaiselle tarvetta, kun rusketus (onneksi) pysyy kivasti koko vuoden seuraavaan kesään saakka, tai on ainakin edellisvuosina pysynyt. Enkä ole löytänyt muita kuin karsean hajuisia itseruskettavia, niin en sitten ole stressannut asiaa sen enempää.. 😀
    Aivan ihanat kynnet, tuo mattapäällyslakka kuulostaa niiin hyvältä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *