Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 227: On kivaa saada kivaa

Eilen postipoika toi minulle ihanan paketin. Paketin lähettäjänä oli Parfums Christian Dior ja sisältönä jälkikäteen postitettu koulutuslahja:

Paketti sisälsi pienen ihanan Ultra-Gloss Reflect 257 kiillon lisäksi uuden Serum de Rouge Luminous Color Lip Treatmentin, eli sävyllisen huuliseerumin vapaasti suomennettuna. Punaksi en tätä ehdottomastikaan kutsuisi, sillä enemmän tämä on hoitotuote, johon on lisätty sävyä. Kiilloksi tämä puolestaan on liian kermaisen täyteläinen.

Valitsin itselleni nuden sävyn 510 ja oikeasti katsokaa, miten ihanat huulet tämä tekee! Nudet, hoidetut, pehmeät, täyteläiset, sopivasti valoa heijastavat… aivan täydelliset naapurintytön pusuhuulet! Tämä tuntuu huulilla ihanan kevyeltä, lähes huomaamattomalta, mutta pigmenttiä kyllä löytyy runsaasti. Yhteensä tuotteesta löytyy kahdeksan eri sävyä ja vain muutama näistä sävyistä on nudeja, eli voimakkaampaa efektiä haluava löytää kyllä myös omansa.

Usein nudehuulipunat lähtevät päivän aikana huulilta hieman suttuisen näköisiksiksi, vaeltavat huulien pieniin juonteisiin tai muuten vaan ovat repaleisina pitkin huulia, mutta tämä ei tehnyt mitään edellä mainituista. Tämä pysyi ehdottoman siistinä ja kauniina läpi päivän. Ja kun tähän kaikkeen ihanuuteen vielä yhdistää suojakertoimen 20, on tuote lähes täydellinen.

Sana ”lähes” aukenee teille paremmin, kun kerron tuotteen myyntihinnan Suomessa: 39 euroa. Toki laatutuotteesta voi maksaa, mutta ei taida upota ihan jokaisen suomalaisen arkimeikkaajan budjettiin. Terveisiä sinne Ranskaan ja rikkaille ranskattarille: nauttikaa täydellisestä huuliseerumistanne, kun me köyhät ja tuulipukuiset täällä vetelemme Vaselinia huuliimme…

No joo, eihän tämä mikään ylellinen luksustuote olisikaan, jos tähän olisi kaikilla varaa. Ja ihan rehellisesti voin sanoa, ettei allekirjoittaneella ainakaan olisi.

Toinen juttu, mihin minulla ei olisi itselläni jatkuvasti varaa investoida ovat parfymoidut vartaloemulsiot. Niitä on kuitenkin kiva saada aina välillä lahjaksi ja käyttää hajuvesien pehmeinä korvaajina.

Viimeisin loppunut parfymoitu vartaloemulsio oli Sarah Jessica Parkerin Lovely-tuoksusta tehty body lotion:

Minulla on hieman viha-/rakkaussuhde tähän tuotteeseen. Koostumus oli kyllä aivan loistava ja piti ihoni todella pehmeänä eikä kuitenkaan ollut yhtään liian rasvainen, mutta tämä tuoksu… Aluksi tykkäsin tästä jollain kierolla tavalla. Tämä muistutti minua hyvin paljon Narciso Rodriguezin For Her -tuoksusta, josta sain näytteen, jonka kuitenkin käytin pois vessanraikastimena. Joku tässä tuoksussa minua kuitenkin heti kiehtoi.

Parin käyttökerran jälkeen tämä alkoikin sitten inhottamaan. Suunnittelin antavani tämän eteenpäin, mutta koska iho tuli tällä niin ihanan pehmeäksi, päätin tyytyä käyttämään tätä yöllä sääriini. Sieltä tuoksu ei tulisi nenääni nukkuessani eikä aiheuttaisi pahoinfointia. Lopulta kuitenkin tykästyin tähän kovasti. Ihan varsinaisena hajuvetenä en tämäntyyppisestä tykkäisi itselläni yhtään, mutta vartalovoiteena alkoi jo menettelemään. Tuoksua kuvaillaan puiseksi ja kukkaismyskiseksi ja tämä on ihan erilainen kuin ne raikkaat sitruksiset ja kevyesti makeat tuoksut, joista normaalisti pidän. Hyvin persoonallinen tuoksu ehdottomasti.

Jatkuvassa käytössä tämäkin alkaisi varmasti ällöttämään, mutta kaunis ja hempeä vaaleanpunainen pakkaus näytti kyllä aivan ihanalta hyllyllä…

Onko joku teistä tykästynyt SJP:n Lovely-tuoksuun? Minkä tyyppisistä tuoksuista te ylipäätänsä pidätte yleensä?

Kommentit (16)

  1. Nimetön

    Anonyymi: Kiva kuulla, että pääsit sinuiksi bare mineralsin pohjan kanssa kuitenkin lopulta. Itsekin käytin aluksi päällä tavallista irtopuuteria. 🙂
    Vaniljaiset tuoksut ovat ehdottomasti ihania muilla, kun ei itse tarvitse tuoksuttaa, mutta omalla iholla alkavat pian tuntumaan liian tunkkaisilta. Vanilja on kyllä todella tehokas mielipiteiden jakaja tuoksuissa. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *