Päivä 226: It’s Hairspray!

What gives a girl
Power and punch?
Is it charm, is it poise?
No, it’s hairspray!

Byää, ehdoton lempparihiuslakkani kului loppuun:

L’orealin Infinium Ultimate Force 4 hiuslakka oli aivan mieletön tapaus! Suihku oli todella hienojakoista eikä tuntunut oikeastaan ollenkaan märältä. Pito oli todella tiukkaa, mutta tukka jäi hyvin luonnollisen näköiseksi eikä ollenkaan koppuraisen näköiseksi. Tämän sai myös helposti harjattua pois tukasta halutessaan.

Yleensähän nämä supervahvalla pidolla olevat hiuslakat on tarkoitettu vain kampauksien kiinnitykseen, mutta kyllä minä käytin tätä usein avonaiseenkin tukkaan. Yleensä kyllä käytin tätä lähinnä otsatukan kiinnitykseen ja siihen tämä olikin aivan ässä. Otsatukka oikeasti pysyi paikoillaan eikä lähtenyt pienessä tuulessakaan vaeltamaan ympäriinsä. Käytin tätä myös hiuksien tyvessä kiinnittämässä tupeerauksia js muutenkin antamassa volyymia. Suosikkikomboni viimeaikoina oli kuivashampoolla kohotetty tyvi, johon oli lopuksi suihkutettu tätä. Pöyhiminen onnistui hyvin, mutta ei sillä, että pöyhintää olisi pahemmin enää päivän aikana tarvinnut tehdä.

Harmittavinta on, etten saa hetkeen hankkia uutta vastaavaa tilalle (tosin tahtoisin kyllä päästä kokeilemaan myös paljon kehuttua Osiksen Freez-lakkaa). Vaikka sainkin viikonloppuna annettua kolme hiuslakkaa pois tieltä pyörimästä, näyttää hiuslakkatilanne edelleen tältä:

Minun melko hitaalla kulutuksellani näitä kyllä riittää. Onneksi nuo kaksi kuvassa näkyvää käsilaukkukokoista Infinium XF-lakkaa ovat myös varsin hyviä tuotteita, mutta niiden loputtua pelkään hädän iskevän. No, ehkä jäljellä olevien lakkojen joukosta löytyy vielä helmiä.

Oletteko te löytäneet jonkun ehdottomasti parhaan hiuslakan, johon olette ihastuneet palavasti?

Ja hei aivan ehdottoman pakko esitellä kynteni vielä. Lakkakuvassa pinkin lakan sävy on jäänyt jostain syystä todella hailakaksi, mutta tässä kuvassa aletaan jo päästä lähemmäs sitä shokkipinkkiä sävyä, joka kynsissäni parhaillaan keikistelee:

Lakkana on China Glazen Shockin Pink eli aivan ihana shokkivärinen neonpinkki lakka. Kuva ei tee sävylle oikeutta, sillä todellisuudessa lakka on vieläkin vahvempi ja hieman tummempi, siis ihan kunnon neonshokkipinkki. Tätä sävyä on vaan ihan mahdoton saada vangittua kameraan ja vaikka kuinka googlettelin, en löytänyt yhtäkään todellisuutta vastaavaa kuvaa (laittakaa linkkiä, jos löydätte).

Lähdin sitten vielä leikkimään lakalla hieman lisää ja lopputulos oli tämä:

Oikea pinkin sävy on tässäkin kuvassa edelleen ihan hakusessa, mutta väriyhdistelmästä tuli aika leikkisä. Pientä mustan lakan tekemää sotkua on havaittavissa kynsinauhoissa, mutta ennen ihmisten ilmoille astumista aion ne kyllä siivota. Ei nyt ihan minua tämä lakkaus, mutta aion kyllä tosiaan mennä tämän kanssa ihmisten ilmoille.

Löytyykö tätä ihanaa pinkkiä China Glazen sävyä muiden lakkajemmoista? Ja mitäs tykkäätte lopputuloksesta?

Kommentit (37)
  1. Myydäänkö tuota hiuslakkaa vielä?

  2. Tuo musta ja pinkki on kyllä kiva yhdistelmä, täytyy jotain vastaavaa kokeilla jahka keittiöpäivät on ohi=D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *