Päivä 225: Upeeta, mahtavaa!

Eilen koitti vihdoin se ihanainen päivä kahden viikon kamppailun jälkeen, kun sain ottaa tämän ihanuuden pois hyllyltä ivailemasta ja virnistelemästä ja korkata sen käyttöön:

Ja ihana se on kyllä ehdottomasti. Todellakin sen 20 h liikunnan arvoinen. Vaikka täytyy kyll’ä myöntää, että teki kovasti mieli lopuksi hieman fuskata… Kun perjantai-iltana huomasin, että liikuntaa oli vielä suoritettavana 2,5 h ja että tahtoisin tämän ehdottomasti käyttööni lauantaina tyttöjen iltaan, olin ihan valmis heittämään pyyhkeen kehään ja vain epätoivoisena nappaamaan tämän hyllyltä. Päätin kuitenkin olla antamatta itselleni periksi, sillä paletti tuntuisi niin paljon ihanemmalta, mikäli se olisi ihan oikeasti ansaittu. Ja niin minä sitten vaan katselin telkkaria ja steppailin epätoivoisesti stepperillä perjantaina ja vielä lauantainakin ja lopulta paletti sitten oli lunastettu.

Parina päivänä tuon kahde viikon aikana en jaksanut liikkua ollenkaan. Muutamana päivänä liikuinkin sitten neljättä tuntia! Tarinan opetus on tosiaankin se, että jos sohvaperunasta tahtoo liikuntahirmun, on häntä vain osattava motivoida kunnolla ja konkreettisesti. Mahdollinen kilojen putoaminen tai senttien lähteminen ei minua ainakaan motivoi, sillä se ei aina ole varmaa (ainakaan kun kyseessä on tällainen herkkusuu), mutta tällaiset konkreettiset maalit innostavat ehdottomasti. Nyt pitäisikin sitten keksiä uutta syytä liikkua, sillä en minä nyt palkinnotta nouse stepperille tai kipitä uimaan ja vesijuoksemaan…

Tuo mainitsemani tyttöjen ilta osoittautui muuten aivan ihanaksi illaksi. Eikä ehkä vähiten siksi, että sain jaeltua eteenpäin suuren läjän meikki- ja hiustuotteita. (Wannabe-insinöörin kommentti isosta paperikassistani, jossa oli pari pulloa alkoholia, kaksi karkkipussia, parikymmentä tukkatuotetta ja vielä vähän enemmän meikkejä: ”Teillä on ehkä oudoimmat bileet ikinä!”) Yritän päivittää tämän sunnuntaipäivän aikana tuon ”Vielä jäljellä” -listan kuntoon, niin saatte hahmotettua varastoni kutistumisen.

Annoin tuotteita tosiaan eteenpäin, mutta muutaman pienen ja samalla erittäin tärkeän ja ihanan tuotteen sain vaihdossa myös itselleni:

Kuvassa ihanat China Glazen Shocking pink, Opin Big Apple Red ja Happy Aniversary! sekä Maybellinen Cashmere Diamonds. Nam!

Ja kun muuten tuli eilen höpöteltyä siitä tuotteiden loppumisesta, niin tässä taas yksi loppunut tuote:

Sephoran Nourishing Nail Balm oli minulla yökäytössä ja täytyy kyllä sanoa, että tykkäsin tästä. Ei nyt mikään ihan maata mullistava HG-tuote, mutta ihan hyvä kyllä. Kosteutti hyvin kynsiä ja kynsinauhoja ja koostumus oli kivan rasvainen. En ehkä tahtoisi uutta purkkia, mutta ei minulta mitään pahaakaan sanottavaa tästä irtoa.

Tilanteenhan piti olla niin, että tämän kuluttua loppuun minulla piti olla vain enää OPI:n Avoplex kynsi- ja kynsinauhaöljy käytettävänä, mutta nyt tilanne onkin tämän näköinen:

Sain nimittäin eilen vielä tuon ihanan Burt’s Beesin Lemon butter cuticle cremen ja olen ihan onnesta soikeana ja piukeana siitä! Olen piiiitkään tahtonut kokeilla jotain sarjan tuotetta ja nyt minä vihdoin saan kokeilla! Edes pieni hiprakka ei viimeyönä kotiin rämpiessä vaikuttanut siihen, ettenkö olisi jaksanut kaivaa tuota laukustani, hehkuttaa sitä wannabe-insinöörille ja nautinnolla vedellä sitä kynsiini ja kynsinauhoihini hidastetuin liikkein (Baywatch-juoksu olisi ollut nopeaa toimintaa verrattuna omaa tahtiini).

Onko teillä kokemuksia Burt’s Beesin tuotteista? Kuulisin niitä nimittäin mielelläni.

Muokkaus: Hah, aiempi tuotelistaukseni ei näköjään ole ollut kovin hyvällä matematiikalla tehty, sillä vaikka toistakymmentä tuotetta lähti tukkatuotteista eteenpäin, eivät luvut olleet silti oikeastaan pienentyneet. Äh, ärsyttävää. No, vielä jonain päivänä…

Kommentit (17)
  1. Toi on muuten tosi hyvä idea, että on palkinto odottamassa jos vaan jaksaa liikkua. Itse olen aikamoinen laiskamato, ja tuo kikka täytyy ottaa kokeiluun! 🙂

    En muista, oletko jo aikaisemmin jutellut eri aurinkorasvoista? Kun itse olen lähdössä vähintään kahdeksi viikoksi, tai jopa puoleksi vuodeksi lämpimään, ja herkkihipiäisenä suomalaisena palan myös helposti.

    Onko siulla jotain ehdotonta suosikkituotetta aurinkorasvoissa ja aftersuneissa? Auttaisi tosi paljon, kun nää ns. markettirasvat ei oikein tunnu hirveästi auttavan (tai sitten haisevat vaan niin aurinkorasvalle :<).

  2. Itse olen täydellisen koukuttunut Burt's Beesin huulirasvoihin. Erityisesti nämä sävyttävät yksilöt (shimmereiksikkö niitä kutsuttiin) ovat jotain niin mahtavaa. Antavat ihan mielettömän hyvin sävyä huulille ja lisäksi eukalyptysmainen voimakas vaikutus tuntuu heti huulilla levityksen jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *