Päivä 224: Putki alkaa

Nyt on muuten startannut aivan loistava tuotteiden loppuun kulumisputki! Monta tuotetta on jo ehtinyt kulumaan loppuun ihan parin viimepäivänkin aikana ja useita on ihan loppumaisillaan. En malta pistää kaikkia loppuneita suoraan kerralla samaan postaukseen, vaan herkuttelen niillä useamman postauksen verran.

Tänä aamuna käytin loppuun Nivean Straight & Easy hoitoaineen. Olisin kovasti halunnut pitää tästä, sillä tuote on edullinen ja inci näyttää varsin hyvältä paitsi silikonittomuutensa vuoksi niin myös muidenkin raaka-aineidensa puolesta. Tämä ei vaan silti kyennyt tekemään minuun kovin erityistä vaikutusta. En nyt sanoisi, että tämä olisi jotenkin poikkeuksellisen paljon siloittaunut tukkaani tai että olisin huomannut jotai eroa föönatessani tukkaani. Ei tämä kuitenkaan mikään huonokaan ollut, mutta ei erityinenkään. En ostaisi enää, mutta olihan tätäkin kiva kokeilla

Ja kun muuten totesin, etten ostaisi enää tätä tuotetta, niin sama taitaa jatkossa päteä kaikkiin Nivean tuotteisiin. Nimittäin syy, miksi aluksi näistä tosiaan innostuin oli se, että edulliseen hintaansa nähden näiden incit erottuivat hyvin suuresta osasta markettituotteita: hoitoineidenkaan koostumuksissa ei nimittäin ollut silikoneja vaan ihan oikeasti hoitavia aineita.

Harmi vaan, että tähän piti tietysti sitten tehdä muutos. Osaan hoitoaineita ja naamioita nimittäin lisättiin silikonia sen ”hoitavien omiaisuuksien vuoksi” (Niveaa lainaten) ja koska kuluttajat ovat kuulemma pitäneet silikonisia tuotteita parempina. Että näin. Ymmärränhän minä toki tuota, sillä kyllä minullakin on ollut tuttuja, jotka ovat kehuneet SunSilkiä erittain hoitavaksi sen hiuksiin jättämän sileän tunteen vuoksi enkä vain ole jaksanut lähteä vääntämään kättä asiasta. Eikä minulla itseasiassa mitään silikoneja vastaankaan ole hoitoaineissa, oma tukkani jopa tarvitseekin niitä usein hieman siloitusavuksi. En vain tahdo, että tuotteen hiuksia siloittava vaikutus perustuu lähes pelkästään niihin ja että hius vain ”meikataan” niillä hyvän näköiseksi. Mielelläni toivoisin, ettei ainakaan viiden ensimmäisen ainesosan joukossa ole silikonia. Ne uudet incit, joita kaupassa tutkin, olivat nimittäin melkoisen silikonisen näköisiä…

En siis sano, että Nivean hiustenhoitotuotteet olisivat menneen huonompaan suuntaan, mutta totean vaan, että nyt niistä katosi se harvinaiseksi käynyt juttu, joka minua niissä nimenomaan kiinnosti: silikonittomuus markettituotteissa. No, onneksi on vielä olemassa esimerkiksi mielettömän hyvät XZ:n tuotteet.

Shampoisiin ei käsittääkseni taideta pahemmin kajota, mutta niille en ole lämmennyt muutenkaan erityisemmin. Eivät ole olleet tukalleni mitenkään poikkeuksellisen hyviä, joten niitä en tule jatkossa ostamaan. Ja wannabe-insinöörin herkemmän päänahan Cacao Explosion shampoo vahvoine hajusteineen sai vaan kutisemaan hurjasi.

Minun osaltani Nivean logoa tullaan tulevaisuudessa siis näkemään kaapeissani ja kätköossäni lähinnä vain vartalovoiteissa (jotka he kyllä osaavat tehdä mielestäni huippuhyvin). Nähdäänkö teillä Nivean logoa jossakin?

Kommentit (18)
  1. Minulla on Nivealta vartalovoide (se appelsiinin tuoksuinen) ja silmämeikin poistoaine. Hyviä ovat =) Onhan Herbinatkin silikonittomia =) Niitäkin olen käyttänyt ja tykännyt, mutta kyllä välillä käytän silikonista hoitoainetta koska hiuksista tulee tosiaankin sileät ja silikonittomilla omat hiukseni jäävät hiukan karheimmiksi ja on vaikeampi harjatakkin. Tykkäsin myös siitä uudesta elvitalin (?) vaaleanpunaisessa putelissa olevasta shampoosta. Se taisi sisältää silikonia.. Pesi kyllä tosi hyvin =)

  2. Hei, olisiko sinulla suositella jotain shampoota päänahalle mikä on todella kuiva, jopa niinkin kuiva että jos pesee liian usein, kuivuu päänahka niin että kuiva iho hilseilee?

    Kiitos etukäteen avusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *