Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 220: Roll’ on, baby!

Jos joku ei ole vielä asiasta tietoinen, niin kerrattakoon nyt vielä: Olen intohimoinen kosmetiikkafriikki.

Kaltaiseni friikin saa helposti innostumaan esittelemällä uuden luomiväripaletin, uuden huulipunasävyn tai uuden ripsivärin.

Jos minut kuitenkin tahtoo saada ratkeamaan liitoksista innostuksesta, on minulle näytettävä paljon enemmän. Esimerkiksi kokonaan uudenlainen tuote. Sellainen, jonka kaltaista en ole koskaan ennen nähnyt.

Ja nyt minulle on taas näytetty sellainen.

Tuote on L’orealin Roll’ on True Match meikkivoide.

Jos tykkäät Max Factorin Miracle Touchista, saatat tykätä tästäkin. Tämän koostumus on nimittäin hyvin samankaltainen: voidemainen, joka muuttuu levittäessä puuterimaiseksi.

Erikoisen tästä tuotteesta tekee tämä:

Tämän ”telan” avulla meikkivoide rullataan iholle kuin maali seinään. Paitsi ettei lopputulos näytä maalatulta seinältä vaan paljon kevyemmältä.

Tässä iho ilman meikkiä. Jälleen kerran uhraudun kosmetiikan vuoksi ja näytän ihoni, jonka uusi murrosikä tosiaan alkoi reilu kuukausi sitten ja elää edelleen villiä, näppyläistä nuoruuttaan. (Onneksi Bloggeri tasoittaa hieman ihoa, mutta katso kuvaa toki suurempana.)

Tässä iho puolestaan Roll’ onilla paklattuna. Teki varsin mukavaa jälkeä, ei voi muuta sanoa! Näyttää kevyeltä ja siistiltä eikä ollenkaan raskaalta meikiltä, mutta peittävyys on silti hyvä.

Oma ihoni saattaisi kaivata tähän kevyttä puuterointia päälle, sillä tämä on kuitenkin meikkivoide eikä meikkipuuteri. Tämä alkoi kiiltää iholla kevyesti noin tunnin jälkeen ja pikkuhiljaa puuteroimaton pinta muuttui vähän rasvaisemmaksi ja epäsiistimmäksi kuin mitä se alunperin oli. Todettakoon, että myös Max Factorin Miracle Touch käyttäytyy ihollani aivan samalla lailla, aivan kuten muutkin tämäntyyppiset tuotteet. Kovin rasvaisen ihon juttu tämä ei siis välttämättä ole.

Roll’ on levityspää oli hauska idea. Tuote tosiaan oli helppo rullailla sen avulla iholle ja kyllä tuolla sai silmänaluset ja nenänpieletkin pyyhkäistyä helposti. Ainoa miinus on, että ”telaa” on vähän hankala pestä. Kun tuote kuitenkin on voidemainen, tulee telasta helposti suttuinen jo parin käyttökerran jälkeen. Jos tela näytti tältä jo yhden kerran jälkeen, on se varmasti melko hurja viikon käytön jälkeen ja tätä siis oli tosiaan huomattavasti hankalampi yrittää pestä kun perinteistä meikkisientä. Itseasiassa en saanut tätä millään jäljiltäni puhtaaksi.

Sormella kokeillessa tuote muuten tuntui todella pehmeältä ja voidemaiselta ja epäilin sitä tarttuvan telaan ihan liikaa, mutta eipä vaan tarttunut, vaan itseasiassa melko vähäisesti. Enemmän peittoa tarvitsevat paikat oli kuitenkin helppo peittää nappaamalla suoraan sormeen kevyesti meikkivoidetta ja taputella suoraan iholle.

Pysyn tämänkin kokeilun jälkeen edelleen bareMinerals-fanina, mutta pointsit ehdottomasti L’orealille, jolta tulee ihan kiitettävästi uusia innovaatioita markkinoille sen eri sarjoen myötä. Juuri tällaisia uudenlaisia tuotteita tahdon nähdä enemmän enkä pelkästään uusia sävyjä ja koostumuksia.

Tahdotteko itse päästä kokeilemaan tätä? Myyntiin tämän pitäisi tulla ihan lähiaikoina.

Kommentit (30)

 1. tipitii

  Ai että toi tela on loistavan oloinne idea. Tuollaiset uudet jutut kyllä puhuttelee muakin 😉 Täytyy katsoa, pitäisikö tuollainen omaan meikkipussiin adoptoida…

 2. Anonyymi

  Ehdottomasti kyllä, mutta jos se maksaa maltaita, odottelen alennuksia tai tyydyn hiplaamaan tuotetta kaupassa ja syvään huokaillen unelmoiden siitä… 🙂

 3. Anonyymi

  Kävipä pieni moka yhtenä unisena aamuna.. kyseinen tela majaili paperin päällä kuivumassa ja tela lensi huomaamattani vessanpönttöön. Hetkeä myöhemmin tajusin sitten että siellähän se nyt uiskentelee! Niin sitä meinailin kysyä, että osaatko sanoa, millä toisella siveltimellä tms. tätä meikkivoidetta voisi levittää?

 4. Nimetön

  ruusu: Ohhoh, kuinka ihmeessä näin ihanaan kysymykseen on unohtunut vastata. 🙂
  Mutta siis todella harvoin minulla on tuollaisia päiviä. Jos tuollainen päivä on työpäivä, teen kaiken muun kiltisti, paitsi jätän tukan vähemmälle (mille se tosin usein muutenkin jää…). Arkipäivänä en sitten vaan meikkaa jos ei huvita jostain syystä. Ihonhoidosta ei ole koskaan tehnyt mieli luistaa millään lailla. 🙂

  Anonyymi: Meikkivoidesivellin käy mielestäni myös hyvin, sienellä tulee helposti liian raskas. 🙂

 5. Anonyymi

  ostin juuri tuon roll' on true matchin ja rulla on siitä hyvä, että sillä saa suurinpiirtein levitettyä koko meikkivoiteen tasaisesti kasvoille. hinta ei ollut paha 14,50 tai jotain sitä rataa. mutta ovat nuo itselevitettävätkin käyttökelpoisia (:

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *