Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 219: Oh, Why Can’t We Be Friends?

Tiedätte, että minä ja Diorin luomivärit olemme parhaita ystäviä keskenämme. Suhteemme toimii loistavasti: Minä tarjoan heille hellän, rakastavaisen ja huolehtivan kodin ja he tekevät minun silmiini loistavan meikkausjäljen. Täydellinen diili.
Tämän vuoksi minusta olisi jotenkin ihanaa ystävystyä myös Diorin mascaroiden kanssa. Harmikseni kaikki aiemmat yritykset ovat epäonnistuneet:

Perus Diorshown harja on liian iso ja tuuhea, eivätkä hentoiset ripseni pääse kunnolla edes sen harjasten väliin.
Unlimited erottelee kivasti ja pidentääkin hieman, mutta se ei vaan riitä.
Iconic ei myöskään tehnyt mitään mullistavaa pidemmän päälle.

Viimeinen epätoivoinen ystävystymisyritys oli Black Outin kanssa.

Alku oli ihan lupaava, mutta siihen se sitten jäikin.

Katsokaahan kuvassa vasemmanpuoleista silmää. Tuossa mascaran jälki näyttää ihan hyvältä ja siistiltä, mutta katsokaapas sitten tuota oikeanpuoleista silmää. Hirveää hämähäkkiefektiä, ripsien kärjet taipuvat miten sattuu eikä jälki muutenkaan ole kovin näyttävä. Ripsien seassa näkyy lyhyempiä kasvuvaiheessa olevia ripsiä (elättelen tietysti toiveita, että olisivat Enormous Lashin ansiota) ja niitä tämä ei vaan kyennyt nappaamaan nätisti mukaan. Muutenkin harja tuntui edelleen ihan liian kookkaalta ja kömpelöltä minun makuuni. (Toki rakastamani Max Factorin FLE on myös iso, mutta sen harjakset ovat lyhemmät kuin tämän.)

Toki lopputulokseen saattoi hieman vaikuttaa se, että jouduin levittämään mascaran tämän näytekoon minipituisella harjalla, jolla työskentely oli hieman tavallista kömpelömpää. En silti usko, että meistä olisi voinut tulla bestiksiä tai edes hyviä kavereita. Pysymme kyllä hyvän päivän tuttuina ja tervehdimme tavatessa, mutta emme tule enää olemaan läheisesti tekemisissä keskenämme.

Olisihan tähän mascaraan vielä hieman käytettävää jäänyt, mutta en vaan jaksanut enää askarrella tämän kanssa hetkeäkään. Mascaroita on kuitenkin vielä useita käytettävänä, joten siirryn seuraaviin.

Millainen suhde teillä on Diorin mascaroihin?

Kommentit (27)

 1. Nina

  Anonyymille joka valitti kaikkien vedenkestämättömien ripsivärien valumista panda-pusseiksi – täällä ent. kohtalotoveri! =) Ongelma ratkesi kun rupesin käyttämään jokaikinen päivä luomivärinpohjustajaa! Esim. lumenen joka kyllä pitää luomet kuivina, helposti saatavilla muttei luomivärejä välttämättä niin hyvin pidäkään, tai netistä saatava loistava UDPP (Urban Decay Primer Potion) joka on hankalasti saatava jos ei ole netistä ennen tilannut, mutta pitää kaiken kurissa. Ongelma ei niinkään ole nimittäin se että vesi liottaa, vaan monella joilla on rasvaiset silmäluomet se LUOMIEN rasvoitus liottaa pois! 🙂 Edes vedenkestävät mascarat eivät ole RASVANkestäviä, ja nimenomaan tämä rasva sulattaa ne ripsarit luomille… Sihen siis auttaa luomivärinpohjustaja joka pitää luomet kuivina ja hillitsee rasvoittumista, eikä ripsiväreissäkään tarvitse pysyä vain vedenkestävissä versioissa tai jossain himokalliissa kaneboissa =) Tällä kikalla elämä muuttui huooomattavasti helpommaksi 😀

  Ai niin, luomivärinpohjustajasta vielä sen verran että sitä kannattaa laittaa vähän paksumpana massana, esim kolme lyhyttä viivaa, ja sekoittaa se hyvin, hyvin runsailla pyörityksillä paikoilleen ja lopuksi PUUTEROIDA kevyesti. Puuteri kiirrittää sen pohjustajan, ja tuolla hieman "yhtä viivaa" paksummalla pohjustuksella pysyy esim kiireisenä pyöräilyaamunakin ripsivärit ja laadukkaat luomivärit missä kuuluukin! 😀

  Aattelin josko tästä saattaisi olla apua =) Kun ennen oli sama ongelma ja kyllä siihen meni rahaa ja vaivaa ja ärtymystä kun edes himokalliit 40 euron vedenkestävät eivät pitäneet paikalla, ja lämpimällä vedellä poistettavista en oikeen tykkääkään kun ne kuivattavat ripsiä ja mekaaninen, kova poistaminen saattaa irrottaa ripsiä. (Samahan koskee myös vedenkestäviä ripsareita, että ne kuivattavat ripsiä josta johtuen ripset saattavat irrota herkemmin kuivuuttaan ellei käytä ohella jotain kasvuravinnetta… Tästä oon lukenut suosituksen että kannattais jokatoinen/jokakolmas olla ei-vedenkestävä että ripset ei kuivu niin pahasti ja saavat palautua)

  Hyvää kevättä GoldenGirlille! Täällä seuraillaan joka ilta (tai aamu jos illan postaus ei ole tullut) josko olisi uutta postausta ja ihan siiikana vinkkejä saanut =) Upeata, ja ihanaa että panostat selkeästi siistiin levittämiseen ja tarkkoihin rajauksiin kuin runsaaseen värileikkiin – näin aloittelijakin voi opetella perusasioita kuten rajauksen siististi levittämisen, ripsivärin tyveen tarkasti levittämisen ym =)

 2. Eirene

  Hmm, mulla luottomascarana on toiminut normi-Diorshow, vaikkei se tee ihan niin hienoa jälkeä kuin tahtoisin. Nyt ollut käytössä Blackout WP ja no, itse tykkään. Hämähäkkivaikutelma tulee helposti ellei ole tarkkana, joten ajattelin tämän loputtua kokeilla jotakin muuta. Lash Queen on ollut listallani jo pitkään ja FLE voisi olla myös kokeilun arvoinen vaihtoehto. 🙂

  Imperialis-voiteesta (tuossa ylläolevissa kommenteissa oli puhetta) sanoisin, että omalle herkälle iholle se on ollut tähän mennessä toimivin. Parabeenit vähän mietityttivät, mutta iho tykkää voiteen koostumuksesta ja on selvästi rauhoittunut – ei enää näppyile eikä kuivu. Suosittelen. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *