Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 217: Iloinen syyskuu

Ja iloinen syyskuu vaan jatkuu! Jälleen kaksi tuotetta otti lopputilin.

Lakkoni ilmeisesti (jos laskuni pitävät paikkansa) 162. loppunut tuote oli Lacosten Love of Pink -tuoksun suihkugeeli. Itse hajuvesi ei ole yhtään minua, mutta suihkugeelinä tämä oli varsin kiva tuttavuus. Ei ollut liian pesevä ja tuoksu tuli miellyttävän kevyenä ja jäi iholle juuri sopivan vienosti tuoksumaan. Ihon siis saattoi huomata tuoksuvan tälle jos oikein tuoksutti, mutta tuoksu ei ollut niin vahva, että olisi sekoittanut hajuveteni tuoksua.

Sanon aina, etten maksaisi suihkugeelistä niin paljoa, kun nämä tuoksujen suihkugeelit maksavat, mutta nyt olen pohtinut asiaa ja kyllä minun on sittenkin todettava, että voisin vaikka maksaakin. Jos vain oikea tuoksu ja suhkugeeli tulevat vastaan niin kyllä minä voisin suihkugeelistä hyvinkin sen 20-30 euroa maksaa, sillä ei se suihkugeeli kuitenkaan ihan niin nopeasti kulu loppuun kun aina kuvittelen.

Uteliaisuudesta tahtoisin tietää, minkä hintaluokan suihkugeelejä te käytätte ja paljonko olisitte suihkugeelistä (tai suihkusaippuasta tai mistä vaan vastaavasta) valmiita maksamaan?

Toinen loppunut tuote oli matkakokoinen:

Lancomen 50 ml alkoholiton Tonique Douceur oli ihan mukava tuote, mutta en kuitenkaan olisi valmis maksamaan tästä ehkäpä sitä noin 30 euroa, mitä täysikokoisesta pyydetään. En vaan huomannut tässä mitään niin erityistä. Hyvä tuote tämä kyllä oli, ei siinä mitään, mutta ei tästä nyt mitään erikoisempaa lempparia tullut.

Vielä kolme täysikokoista kasvovettä jäljellä ja sen jälkeen saan ostaa itse ensimmäisen kasvoveden hhmm… kohta viiteen vuoteen? Jotenkin kummasti näitä on suihkugeelien tapaan aina vaan siunaantunut minulle jostakin. (Kuten olen maininnutkin, olen saanut itse ostettua elämäni aikana tasan yhden suihkugeelin. Piru periköön sen, joka on keksinyt, että suihkugeeli on aina kiva lahja naiselle ja sopii minkä tahansa paketin lisävarustukseksi.)

Onko teillä jotain tiettyjä tuotteita, joita aina vaan tupsahtaa jostakin?

Yksi äidilleni säännöllisesti tupsahteleva tuote on Schollin Peelin creme eli jaloille tarkoitettu kuorinta:

Hänen hyvä ystävänsä kuvittelee säännöllisesti ostavansa äidilleni lahjaksi Schollin jalkavoidetta, mutta ilmeisen huonon näkönsä takia hän ostaa aina kuitenkin kuorintavoidetta. Äitini lykkäsi minulle käytettäväksi joku aika sitten jo kolmannen hänen kaapissaan majailleen Schollin jalkakuorinnan. Vaikuttaa kyllä ihan mukavalta tuotteelta!

Lisää jalka-asiaa tulossa huomenna yhden loppuneen ja yhden tilalle tulleen tuotteen merkeissä!

Kommentit (23)

 1. Nimetön

  Susanna: Juuri tuosta syystä en ehdottomastikaan voi itse tuollaista hankkia. 😉

  Silja: Itselläni oli ennen sama ongelma. Jos katsot vielä keväällä ja keskellä kesääkin otetuja kynsikuvia, ovat kynteni melko nysät.
  Liuskottumisen ja lohkeilun minulla lopetti kuitenkin muutama juttu:
  -Tehokas kosteutus. Liuskoittuminen johtuu yleensä kuivista kynsistä, eli joka ilta hyvää kynsinauha-/kynsivoidetta kynsille (mielummin jopa voidetta kun öljyä) ja käsienkin tehokas rasvaus auttaa.
  -Itse viilasin ennen todella harvoin kynsiäni, sillä en tahtonut lyhentää niitä. Nyt olen kuitenkin oppinut aina parin päivän välein lakkojen poiston yhteydessä vetämään pari vetoa kynsien kärkiin lasiviilalla (ei liuskota, kuten tavallinen viila), jolloin kärki tasoittuu.
  -Bufferin käyttö on osoittautunut ehdottomaksi (http://ostolakossa.blogspot.com/2009/07/paiva-151-viimeisen-paivan-tapinat-ja.html). Aina, jos jonkun kynnen kärki näyttää olevan liuskoittumassa tai on jopa jo ehtinyt hieman liuskottua, tasoitan pinnan bufferilla, jolloin kynttä ei tarvitse leikata eikä se liuskoitu enempää. Liika ei saa ohennella, mutta tasoitus ja kiillotus auttaa.
  -Suojaan kynnet aina kynsilakalla.
  -Hyvä kynsilakanpoistoaine. Oma pelastajani on ollut Dependin (kicksiestä) vihreä lakanpoistoaine, jonka olen todennut kaikkein parhaaksi kynsilleni.Ei kuivata yhtään!
  Toinen loistava lakanpoistoaine on IsaDoralla.
  -Tämä on mielestäni se kaikkein tärkein, johon tulisi kiinnittä huomiota:
  Kynnet ovat kuin koru, eivät työkalu.
  Eli älä koskaan ikinä milloinkaan tee kynsilläsi mitään! Rapsuta esim. tarrat yms. irti saksien kärjillä ja aina kun huomaat käyttäväsi kynsiäsi johonkin, ota hommaan tilalle joku väline. Vaikkei kynsi juuri sillä kertaa lohkeisikaan tai liuskoittuisi, avittaa se liuskoittumisen tai lohkeilun helposti alkuun.

  Olen itse kärsinyt liuskoittumisesta koko tähänastisen elämäni, mutta näiden oppien mukaan elettyäni kaikki kynteni ovat vihdoinkin oikeasti melko pitkät jo. Välillä saattaa joku kynsi kärsiä, mutta vain harvoin. (Koputtelenpa nyt kyllä reilummin puuta…)

  Toivottavasti sait hyviä vinkkejä! 🙂

  Ja niin, ihan ok tuo lakanpoistoaineen inci näyttäisi olevan.

  Tiina: Kiitos suihkuöljyvinkistä! 🙂

 2. Anonyymi

  Hei Golden Girl
  Kiitos viihdyttävästä blogistasi. Kysyisin, että miten voimakkaan tuoksun suihkugeelit jättävät iholle? Kuitenkin voimakkaamman kuin marketin suihkugeelit? Olen aika herkkänenäinen ja mietin raaskisinko investoida johonkin hajuvesisuihkugeeliin 🙂 Kiitos vastauksesta jo etukäteen!

 3. Nimetön

  Anonyymi: Nämä tuoksusarjojen suihkugeelit eivät yksinään käytettynä jätä mitään kovin tyrmäävää ja varmasti monet markettien suihkugeelit jättävät ihan yhtä voimakkaan. Toimivimpia nämä ovat kerrostettuna itse tuoksun kansa, eli ensin saman tuoksun suihkugeeli, sitten vartalovoide ja lopuksi itse tuoksu ja näin tuoksu kestää iholla pitkään hyvänä. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *