Päivä 216: Joskus on ihan OK tulla nopeasti

Kaikilla on varmasti lähimuistissa sopimus, jonka tein itseni kanssa Diorin clutchin käyttöönlunastamisesta? Sorruttuani viikonloppuna tilaamaan tuon upean uuden kausituotteen lupasin siis itselleni harrastavani 20 tuntia liikuntaa voidakseni lunastaa sen käyttööni.

Ajattelin, että minulla on paaaaaljon aikaa. Tilasin tuotteen cosme-de.com nettikaupasta ja he ilmoittivat viestissään oletun tuotteen saapumisajankohdan olevan 10.-18.9. välisenä aikana. Ei siis kiirettä, ehdin rauhassa liikkua.

Aloitin liikunnan lauantaina innosta piukeana. Kuten ennustinkin, sujui kaikki hyvin neljä päivää ja tiistai-iltana minulla oli kasassa jo 8,5 tuntia aktiivista liikuntaa.

Sitten koitti keskiviikko ja ei muuten kiinnostanut koko homma enää yhtään! ”En varmasti liiku, ei se clutchi kuitenkaan tule vielä pitkään aikaan,” mietin, enkä taatusti liikkunut koko päivänä yhtään.

Torstaina tapahtui kuitenkin jotain yllättävää: Postiluukustani tipahti lappu, joka kehotti noutamaan Hong Kongista saapuneen paketin lähipostistani. Mitä, nyt jo?! En ollut uskoa asiaa todeksi: Eikai se vielä voi tulla, eihän minulla ole liikunnatkaan vielä kasassa!

Jo vain alkoi taas motivaatio olla kohdallaan ja klonksuttelin stepperillä samantien 30 min menemään. Pienen ruokatauon jälkeen lähdin reilun tunnin kävelylle, josta siirryin reiluksi tunniksi uimaan ja vesijuoksemaan ja jonka jälkeen köpöttelin vielä vartin lenkin saadakseni liikuntakalenteriini sopivan näköisen yhteissumman.

Yhteenvetona sanottakoon, että kyllä tällaisen laiskan sohvaperunankin saa liikkeelle, jos vain motivoi oikein. Normaalisti olen todella laiska liikkuja, mutta nyt liikuntaa on kasassa jo 12 tuntia. Eiköhän tuo paletti siis lunasteta kaapin päältä käyttöön jo varsin pian.

Siihen asti se kuitenkin tosiaan katselee minua sieltä ilkikurisesti hymyillen. Vauva on tainnut tajuta jo pienenä, ettei sen äiti ole mikään tervejärkisin tapaus kosmetiikasta puhuttaessa.

Aloin jo ihan harkitsemaan, pitäisikö se toinenkin vauva tilata ihan vaan siksi, että saisin itseni liikkumaan tämänkin liikuntarupeaman jälkeen… (Ennen kuin hätännyytte selvennän tämän olleen ihan vaan vitsiksi tarkoitettu heitto.)

Ja siis vakavempana loppuyhteenvetona todettakoon, että voin lämpimästi suositella cosme-de.com nettikauppaa. Clutchi tuli tosiaan neljäntenä arkipäivänä perille ja hyvin pakattuna. Jännitin hieman sen tulliinjäämistä (maksoi 47 euroa), mutta eipä vaan jäänyt. Aion ehdottomasti suosia tätä nettikauppaa tulevaisuudessakin!

Kommentit (17)
  1. Avaa nyt kuitenkin ja tarkista että se on ehyt =)

  2. Anonyymi: Kiitos ehdotuksesta, olisin ollut valmis luottamaan ehjyyteen. Wannabe-insinööri ei antanut minun itse kurkistaa ollenkaan vaan tarkisti asian puolestani. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *