Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 215: Loistava alku

Tämä ihana syksyinen kuukausi alkoi mitä parhaalla tavalla. Minun kielelleni käännettynä se tarkoittaa, että minulta on jo nyt loppunut useita tuotteita.

Yleensä en mainitse jokaista loppuunkuluttamaani näytettä, mutta Louis Widmerin ihanan silmänympärysvoiteen näyte on syytä mainita. Tässä näytteessä on 4,5 ml tavaraa, eli lähes 1/3 normaalin silmänympärysvoiteen määrästä. Hyvin runsas näyte siis! Ja kosteusteho on mieletön! Jos silmänympärysihosi on kuivuuteen taipuvainen, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä ihanuutta. Poikkeuksellisen iso 30 ml purkki maksaa apteekissa vain noin 25 euroa, eli litrahinta on varsin kohtuullinen. (Huom! Puhun nyt voiteesta enkä geelistä.) Tämä jää ihan nipin napin kakkoseksi Cliniquen All About Eyes Richille käytössä, sillä tämä ei kyennyt ihan yhtä tehokkaaseen atooppisten läikkien selätykseen, vaikka hyvin kyllä kosteuttaakin.

Toinen loppunut tuote oli hiuksille tarkoitettu. Joka kerta, kun joku hiustuote loppuu, kiljun riemusta. Ja ihan tosi, se kiljunta on vieläkin kovempaa ja kimakampaa kun tavallinen ”tuote loppui, olen onnellinen” -kiljunta…

Tämä loppunut tuote oli aivan loistava Lee Staffordin kuivashampoo. Tykkäsin tästä kovasti, sillä tämä tosiaan jätti puhtaan tunteen tukkaan sekä myös raikasti tukan. Tämä sopi myös tummalle tukalleni hyvin, sillä se harjaantui helposti tukasta pois. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, sillä 8,9 euron hintakin on varsin kohtuullinen. Oma tämänhetkinen kuivashampoo lempparini! Lee Staffordin tuotteita (ihanan söpöissä ja tyttömäisissä pulloissa) myyvät Suomessa Kicksit. (Kickseistä löytyy muuten muutenkin hyvä kuivashampoo valikoima: Lee Staffordin lisäksi saatavilla on myös Tony & Guyn ja Proffsin kuivashampoot.)

Kolmas loppunut tuote oli krapula-aamujen ja muidenkin hieman kehnompien aamujen pelastaja. Lumenen Time Freeze -sarjan Kiinteyttävä naamio laitetaan iholle kolmeksi minuutiksi (itse tosin pidän viisi minuuttia) ja huuhdellaan pois viileällä vedellä. Ihosta tulee heti heleämpi ja ilmeestä virkeämpi. Tätähän ei suositella laitettavaksi silmien ympärille, mutta jos minulla turvottaa pahasti (pienet itkupotkukiukkuparut vedetty edellisenä yönä…), laitan tätä kyllä myös silmien ympärille. (Minusta saa ottaa esimerkkiä vain omalla vastuullaan!)
Onneksi näitä on vielä yksi kappale jäljellä, sillä tämä on yksi luottotuotteistani, vaikkei ihan HG-statusta saakaan.

Ja koska näin paljon on kulunut loppuun, tahtoi Hyvä Kosmetiikkakeiju tietysti pitää yllä luonnollista tasapainoa ja siunasi minua yhdellä uudella tuotteella:

Sain kokeiltavaksi Lumenen uuden Wild Rose huulikiillon sävyn 15. Tuoksu ei ole enää sama kuin vanhoissa Berryfuneissa, vaan nykyään se on sama kuin entisissä Cranberry Kiss huulipunissa ja nykyisissä Wild Rose huulipunissa. Itse en tuoksulle pahemmin lämpene, mutta moni kuulemma tykkää tästä. Laatuun ja koostumukseen palaan myöhemmin tarkemmin, kunhan teen tämän kanssa parempaa tuttavuutta.

Sellainen mukava syksyinen päivä tänään.

Kommentit (16)

  1. Nimetön

    Anonyymi: Kiitos sinulle, kun kerroit mielipiteesi tuotteesta. Ymmärät varmasti, että perustellusta mielipiteestä on enemmän hyötyä kuin pelkästä "Huono tuote" -kommentista. 🙂
    Olisi mielenkiintoista kuulla, miltä merkiltä olet löytänyt itsellesi sopivan kuivashampoon, joka sopii kriteereihisi paremmin. Kokeilisin nimittäin itsekin mielelläni jotain ihan erilaista!

    Kiitos! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *