Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 214: Enormous Lash -takana 2 kk

Olen nyt käyttänyt Enormous Lashia orjallisen säännöllisesti kaksi kuukautta. Tässä kuvat kaksi kuukautta sitten ja nyt:


2kk sitten


Nyt

(Ylemmät silmät tosiaan ovat minun, mutta toisin kuin nyt, kesäkuun lopulla paistoi vielä aurinko ja sen häikäisy sai silmät kuvatessa kurttuun.)

Ripsiäni on värjätty alun jälkeen, eli paikoittain yhä näkyvä tummuus on keinotekoista eikä Enormous Lashin ansiota. Yksi ero, jonka kuitenkin olen huomaavinani, on ulkonurkkien ripsissä. Niitä näyttäisi olevan pidemmällä ja vahvempina kuin ennen. Mitä mieltä olette, kuvittelenko vaan? Näinpäin katsottuna vasemman silmäni (oikeasti siis oikean) ulkonurkassa ainakin näkyy mielestäni selkeä ero ja ripsirivi jatkuu pidemmälle. Muuta en itse ainakaan huomaa, huomaako joku muu?

Meinasin jo luopua toivosta tämän kanssa, mutta tuo vertailu antoi uskoa jatkaa käyttöä. Tuloksiahan luvataan 30-90 päivän kuluessa, eli aion vielä kuukauden käyttää tätä toiveekkaana. Toivottavasti suurempaa muutosta on vielä luvassa!

Ovatko muut saaneet tällä tuloksia jo aikaan?

Aiemmat aiheeseen liittyvät postaukset löytyvät täältä, täältä ja täältä.

Ripsistä tuli mieleeni viime viikolla saamani Lumenen uusi Excellenght Mascara. Ajattelin odottaa sen korkkaamista, mutta koska luin siitä paljon kehuja, en enää kyennyt pidättelemään itseäni pidempään.

Nimensä mukaisesti mascara tosiaankin antaa vain lähinnä pituutta. Näin ensimmäisellä käyttökerralla massa oli vielä hieman liian löysää ja klimppasi hieman ripsiä, mutta harvasta mascarasta saa ensimmäisillä kerroilla sen parasta tehoa irti. Tämänkin mascaran pitäisi kuulemma vain parantua käytön myötä, joten eikun käyttöön vaan. Mitään lempparia tästä tuskin tulee, sillä tykkään enemmän tuuheuttavista mascaroista, mutta ihan hyvältä tämä silti vaikuttaa.

Pieni harja ainakin osoittautui varsin näppäräksi ja jos en tälle mascaralle muuten lämpene, saan sillä ainakin alaripset meikattua hyvin.

Toiseen silmään sain aikaan hieman enemmän tuuheutta, muuta ripset jäivät kyllä tämän mascaran jäljiltä sen verran koviksi, ettei luonnollinen kerrostaminen oikein onnistunut jälkikäteen toteutettuna:

Itse olen kertonut usein pitäväni tuuheuttavista mascaroista enemmän kuin pidentävistä. Kumman ominaisuuden perässä te mielummin juoksette?

Kommentit (28)

 1. Anonyymi

  hei voitko kiltti auttaa parissa kysymyksessä kun ostin sen bare mineralsin starter kitin ja olen ihan aloittelija enkä löytänyt vastausta mistään näihin….
  -onko väliä millä mineraalimeikin putsaa? siis käykö tavalliset putsarit?
  -miten mineraalimeikki suhtautuu veteen, tyyliin jos biitsillä hyppää veteen….tuleeko katastrofi?
  Kiitos hirveästi!

 2. Anonyymi

  Itselläkin kaksi kuukautta Enormous Lashia takana. Aine toimii, sillä ripsiini on tullut lisää pituutta ja myös tuuheutta. Mitään älyttömän dramaattisia muutoksia ei silti ole tullut – ainakaan vielä.

 3. Anonyymi

  Kyllä tosiaan näyttäisi, että tuossa oikeassa silmässä on enemmän ripsiä nyt. Mutta mikä sitten on aineen tehoa, ja mikä luonnollista ripsien kasvua ja toisinaan pois tippumista?

  En tiedä haenko mascaroissa kumpaakaan ominaisuutta. Käytän tätä Maybellainin Great Lashia, koska se ei saa silmiäni vuotamaan, ei tee klimppejä ripsiin, vaan korostaa niitä kauniisti 🙂 (ehkä pidentävä olisi siis oikeampi)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *