Päivä 212: Brush, brush, brush!

Kuun viimeinen tuote lensi roskiin.

Kyseessä oli YSL:n Perfect Touch Radiant Brush Foundation. Tämä on ollut minulla jo pitkään ja oli viimeinen omistamani nestemäinen meikkivoide, josta pidin pitkään kiinni. Nyt olen kuitenkin valmis siirtymään täysin mineraaleihin enkä osaa enää kuvitellakaan, että palaisin takaisin nestemäisiin. Tuotteen koostumuskin oli juuri sopivasti alkanut muuttua ja tuoksahtaa hieman normaalista poikkeavalle tämän odoteltua lähes pari kuukautta laatikossani toimettomana, joten tämän oli tosiaan aika lähteä.

Tykkäsin tämän laadusta. Tämä oli iholla ohut, peitti melko hyvin ja pinta oli puolimattainen, eli hieman heleä kuitenkin. Tämä myös pysyi iholla melko hyvin ja siistinä läpi päivän.

Tuotteen jujuna on, että tavallisen tuubin sijaan tuubin nokassa on sivellin. Sivellintä kiertämällä tuote on joko ”auki” tai ”kiinni” ja tuubia puristamalla siveltimien harjasten väleistä joko tulee meikkivoidetta tai ei.
Itse sivellin ei ole kovin häävi. Se ei levittänyt meikkivoidetta ihan niin siististi kun olisin toivonut, joten jouduin taputtelemaan meikkivoiteen sormilla paikoilleen. Lopulta itseasiassa skippasin koko tuotteen siveltimen käytön ja käytin levittämiseen suoraan oikeaa meikkivoidesivellintäni.

Kätevää tässä tuotteessa oli kuitenkin se, että kun siveltimen naksauttaa ”kiinni”-asentoon, voi sen pestä pilaamatta itse tuotetta. Lisäksi tavaraa on normaalin 30 ml:n sijaan 40 ml, eli sitä on laitettu hieman tavallista enemmän, ettei kuluttajaa harmita huuhdella sitä siveltimestä lavuaariin ja homma pysyy hygieenisenä.

Meikkivoiteena tämä oli siis loistava, mutta sivellin ei vaan innostanut.

Mutta kuten sanoin, olen itse siirtynyt nyt mineraalipohjiin nestemäisien meikkivoiteiden sijaan. (Toki minulla on vielä muutama meikkipuuteri ja Diorin jauhemaisella koostumuksella tehty mineralisoitua lähdevettä sisältävä Nude-pohja.) Olen vaan niin myyty, sillä meikki pysyy läpi päivän hyvänä ja siistinä plus pinta on kevyt ja heleä. Jahka bareMineralsin pohjani loppuu, kokeilen varmasti muitakin mineraalipohjamerkkejä.

Yksi kiinnostava merkki on Everyday Minerals. Tuohon sarjaan sain jo pientä ensikosketusta siveltimien kautta:

Kuvassa käytön jäljiltä likaiset Flat Top Brush ja Long Handled Kabuki, jotka eräs lukija myi minulle todella halvalla kokeiluun. Täytyy sanoa, että ovat kyllä olleet varsin mainioita kapistuksia! En osaa vielä sanoa, pidänkö enemmän näistä synteettisistä vai bare Mineralsin aitoa karvaa olevista siveltimistä, mutta kyllä näilläkin saa loistavaa jälkeä. Lupaan arvioida näitä teille enemmän, kun saan ajatuksen kanssa tehtyä vertailua. Tähän mennessä voin sanoa sen verran, että siveltimet ovat kyllä ihanan pehmeitä, mutta karvojen jäykkyys epäilyttää vielä hieman…

Löytyykö muita tämän sarjan siveltimiä? Oletteko olleet tyytyväisiä? Tai oletteko muutenkin tutustuneet sarjan pohjiin?

Pahoittelen, tämän enempää minusta ei tänään enää irtoa. 20 tunnin clutch-liikunnasta on takana jo viisi, ja olen hieman poikki. Kiitos muuten kaikille hyvistä liikuntavinkeistä, kertokaa ihmeessä lisää!

Palataan huomenna elokuun yhteenvedon kanssa (johon olin aluksi tyytyväinen, mutta joka itseasiassa kauhistuttaakin minua hieman).

Kommentit (9)
  1. Tutuistuin alkukeväästä Everyday Mineralsin tuotteisiin, enkä voisi enää elää ilman niitä. Synteettiset siveltimet ovat aivan ihania, pohjista on helppo löytää se täydellinen sävy, luomivärisävyt ovat monipuolisia ja söpöjä… Eivätkä tuotteet ole hinnalla pilattuja.

  2. Osaatko sanoa kuinka usein meikkisiveltimiä pitäisi pestä? Ja riittääkö pelkkä vauvashampoo?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *