Päivä 211: ”Jos vuori ei saa tulla Mooseksen luokse…”

”Jos vuori ei saa tulla Mooseksen luokse niin Mooses hakee sitten itse vuoren luokseen.”

Vai mitenköhän se sanonta nyt oikein menikään… No anyways, katsokaahan, ketkä tulivat tämän meikki-Mooseksen luokse vähän aikaa sitten yökylään:


Ei, nämä eivät ole omanani vaan olivat ihan vaan yökylässä tosiaan. Minun täytyi vakuuttaa itselleni, etten oikeasti tarvitse näitä ja kokeilla näitä ihan käytännössä. Ja tämä yritys taisi mennä ihan yhtä pieleen kun edellinenkin pelastautumisyritykseni, jolloin yritin vakuuttaa itselleni, että samat sävyt löytyvät muista paleteistani. Eivät muuten löydy.

Katsokaa nyt itsekin näitä:Nämä on tehty ylemmällä 001 paletilla.


Ja nämä alemmalla 002 paletilla.

Keinovalo ei anna sävyille oikeutta, ei varsinkaan alemman kuvan violeteille säyille. Meikit näyttävät kuvissa hieman liian hailakoilta todellisuuteen verrattuna, mutta kyllä noista kuvista jotain saa irti silti. Tai minä ainakin saan. Ja paljonkin.

Kaksi sanaa: Huoh ja oih. Ja itseasiassa vielä kolmaskin: Voih!

Jopa ne sävyt, joiden arvelin jäävän vähemmälle käytölle, olivat ihan täydellisiä. Esimerkiksi 002 paletin punertava luumuinen geelirajaus epäilytti kovasti, mutta osoittautui silmässä aivan ihanaksi. Myös saman paletin tumma punertavaan violettiin menevä luomiväri pelotti, mutta osoittautuikin todella ihanaksi eikä tehnyt silmästä yhtään itkuista. (Kyllä, silmästä yksikössä. En ehtinyt kokeilla meikkejä kumpaankin silmään, joten meikkasin toisen toisella ja toisen toisella paletilla.) Puuterimaiset kulmavärit olivat myös loistavia ja yliglitteriset ”topcoatitkin” osoittautuivat täydellisiksi ja enemmän kuin käyttökelpoisiksi.

Ja ennen kuin sitten huomasinkaan, olivat vikkelät sormeni tekemässä tilausta cosme-de.com:ista. Päätin kuitenkin, että hankin toistaiseksi itselleni vain toisen paletin. Päädyin palettiin 001, sillä 002-paletin luoman lookin kykenen lähes saavuttamaan jo omistamillani sävyillä, mutta 001 oli jotain sellaista, mitä minulla ei ihan oikeasti vielä ollut.

Mutta älkää luulko, että päästän itseni näin helpolla tämän asian kanssa. Okei, olihan yksi paletti parempi kuitenkin kuin kaksi, mutta ei tätä tavaraa noin vaan voi hommata, jos on kielto päällä. Tämän vuoksi neuvottelin itseni kanssa (lue: pakotin itseni) pienen diilin, jonka avulla voisin lunastaa paletin käyttööni: liikuntapalkinto.

Pohjustan hommaa sillä, että minähän en siis pahemmin liiku. En tykkää hikoilla, sillä sen jälkeen tukka on pakko pestä. Lisäksi meikit leviävät enkä tahdo lähteä ihan meikittä liinkuntapaikalle. En käy salilla, koska en tiedä, mitä siellä tulisi tehdä. Lenkkeily on tylsää yksin, mutta lähistöllä ei ole siihen seuraakaan. Tulee kalliiksi lähteä kaiken maailman jumppiin. Työvuorot eivät koskaan sovi yhteen minkään liikuntaharrastuksen kanssa. Kaikki tekosyyt liikkumattomuudelle on siis käytetty.

Joskus steppailen kotona stepperillä telkkaria katsellen (mutta vain, jos tiedän muutenkin aikovani pestä tukkani). Joskus leikin jumppapallolla. Joskus teen YouTuben ihanan kannustavia 8 minutes -treenivideoita (”Your jeans are going to look better in no time!”). Mutta kun en vielä neljänkään urheilullisen päivän päästä ole timmissä kunnossa, minä luovutan. Syön sitten mielummin vähemmän.

En siis nauti liikunnasta. Tämän vuoksi sovin itseni kanssa (=päätin typeryyksissäni), että clutchin käyttöönlunastaminen edellyttää 20 tuntia liikuntaa. Määrä on varmasti enemmän, kuin mitä olen saanut koko kuluneena vuotena yhteensä, joten kaltaiselleni tietokonenörtille sohvaperunalle määrä on kova. Ja kun ottaa huomioon, että vauva alkaa olla jo kohta matkalla luokseni, alkaa tulla hieman kiire. En nimittäin tahdo kovin kauan vain kuolata sitä kaapin päältä…

Eli jos olen lähiviikkoina blogissani vähemmän aktiivinen, voit tavoittaa minut juoksemasta läheistä ostoskeskusta ympäri tai hyppimässä kerrostalomme rappuja ylösalas. Tai sitten olen katsomassa Frasierin uusintoja stepperini kanssa.

Mitäpä tässä enää sen kummempia höpöttelemään, lenkille vaan…

Kommentit (33)
  1. Eikse oo et jos vuori ei tule Muhammedin luo niin Muhammed menee vuoren luo? 😀

  2. Oikein ihania sävyjä kummassakin paletissa! Ja tsemppiä liikuntaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *