Päivä 209: Mascarat vaihtoon

Tiedättekö, kuinka palavasti oikeasti himoitsenkaan niitä ihania Diorin paletteja, joista eilen teille mainitsin?

Vastaus: Niin kovasti, että näin niistä yöllä jo untakin. Unessani minut oli palkittu jostain syystä ja palkinnoksi pääsin valitsemaan itselleni tuotteen isosta tuotevuoresta, joka sisälsi kaikkea mahdollista kosmetiikkaa Diorilta myyntikappaleista testereihin. Sain aina 1,5 minuuttia aikaa penkoa tuotevuorta, jonka jälkeen summeri julisti ajan loppuneeksi. Saatoin kuitenkin saada lisää pekomisaikaa painamalla nopeasti tiettyä nappulaa.

Pengoin ja pengoin ja etsin noita Diorin paletteja -olin päättänyt saada ainakin toisen, mielellään kummatkin. Löysin vaikka mitä muuta ja jopa noiden testereitä, mutta tahdoin aidon clutchin sisältöineen. Rämpytin nappia ja etsin ja etsin ja etsin… Lopulta heräsin. Heräsin 1,5 tuntia myöhemmin, kuin olin suunitellut, sillä olin rämpyttänyt viiden minuutin välein soivaa torkkuani siinä uskossa, että saan vielä himoitsemani Diorin tuotteen. Olin ihan tosi rämpyttänyt kännykkäni torkkunappulaa ilmeisesti 17 kertaa ja jatkanut aina untani siinä uskossa, että nyt se Diorin tuote oikeasti löytyy ja saan sen.

Uskotteko oikeasti, että noiden ostamatta jättäminen koettelee minua ja kunnolla? Olen tänään jopa kerran laittanut paletit nettikaupan virtuaaliostoskoriin ja ollut jälleen ihan ostovalmiina. Turmion välttämiseksi olen kuitenkin sulkenut koneen äkkiä ja paletit ovat edelleen ostamatta. Minulla on ilmeisen helppo ja tyhjänpäiväinen elämä, sillä uskon, että jos selviän tästä koettelemuksesta, voin selvitä mistä vaan.

Itseni kiusaamisesta mukavempiin asioihin, eli sen sijaan, että tuskailisin siitä, mitä en saa, iloitsen siitä, mitä sain:

Kokeiltavakseni päätyi Lumenen Excellenght Mascara. Tämä mascara perustuu kantasoluteknologiaan, joka on ollut voiteissa jo jonkun aikaa hirveä hitti. Teknologiaan perustuvat voiteet aktivoivat kantasolujen jakautumista kukin omilla raaka-aineillaan ja teknologiaa sisältäviä ihovoiteita käyttäessä tämä näkyy ihon korjautumisena ja entistä nopeampana uudistumisena.

Tämän mascaran ideana puolestaan on vaikuttaa ripsien kasvuun. Mascaran ei luvata pidentävän ripsiä mielettömästi tai tekevän niistä muutenkaan megalomaanisia, mutta vahvistavan niiden kasvua kyllä. Sen lisäksi, että massan pitäisi hoitaa jo olemassa olevaa karvaa, imeytyvät sen vaikuttavat aineosat ripsen tyvestä sinne, missä kasvu tapahtuu. Ripsien siis pitäisi päästä kasvamaan itselleen pisimpään mahdolliseen mittaan ennen, kuin ne irtoavat. (Huomaatteko, millaisen aivopesun koulutuksessa sain!) Tämän mascaran kanssa on oltava erityisen tarkkana sen kanssa, että mascaran tosiaan sutii ihan sinne ripsien tyveen ja jopa niin, että massaa tulee iholle ripsien ”alapuolelle” ja ripsien väliin.

Mielenkiinnolla otan uuden mascaran kokeiluun. Ainakin sen pieni ja näppärä harja vaikuttaa ihan mukavalta. Onko joku muu jo testannut tämän? (Harmikseni joudun muuten kertomaan, että monen suosikki myös pienellä ja näppärällä harjalla varustettu Star Effect mascara jää pois valikoimista tämän uuden tulokkaan myötä. Onneksi harjan koko on tässä kuitenkin suurin piirtein sama.)

Koska sain jälleen uuden mascaran, päätin luopua kahdesta vanhasta käytössä olleesta.

Cover Girlin Lashblast on suuren maailman Max Factorin False Lash Effect. Näiden kahden valmistuttaja on sama firma (Procter & Gamble) ja mascaroiden massa ja harja näyttäisivät olevan identtisiä. Ainoa huomaamani ero oli, ettei tämän musta sävy ollut FLE:n rinnalla musta, vaan itseasiassa tummanharmaa. Loistava mascara tämä oli joka tapauksessa ja on ollut suureksi lohduksi minulle sen jälkeen, kun FLE kului loppuun. Tämä oli minulla kuitenkin avattuna luvattoman kauan (eli lähemmäs 10 kuukautta, hui!), joten tämän oli aika lähteä.

Toinen suuren maailman mascara on Cover Girlin Volume Exact, joka puolestaan näyttäisi olevan Masterpiece Maxin identtinen sisko. Tuuheuttaa hyvin ja erotteleekin, mutta jälki ei ole ihan yhtä siistiä ja eroteltua kuin Lashblastilla eikä kerroksiakaan voi ihan samalla lailla lisäillä rajattomasti. Myös tämä on ollut ihan liian kauan avattuna, joten tästä oli syytäkin luopua.

Kuluneella viikolla teemana on siis ollut ”mascarat vaihtoon”. Kuinka usein te normaalisti vaihdatte mascaranne ja kuinka monta mascaraa teillä on kerralla käytössä avattuina?

Ps. Miksi, oi miksi minua koetellaan näin? Cosme-de.com myy Diorin clutcheja 66 dollarilla (eikä postikuluja!), eli hintaa jäisi hieman yli 46 euroa. Summa on juuri riskirajoilla tulliin jäämisen suhteen (eli yli 45 euroa), mutta oi ,oi, oi! Sydämeni itkee verta ja kyyneleitä! Jos vain en olisi ollut tällainen meikkihamsteri ja omistaisi kaikkea ylimääräistä, olisin oikeutettu ostamaan nuo potematta huonoa omaatuntoa. Opin rankimman kautta ja sain näpeilleni. Ja ei, en tiedä kuinka kauan aion vielä noiden perään teille mankua. Oletan, että kauan ja pahoittelen toki jo etukäteen.
Tuolta muuten saisi ihanaisen Night Butterfly -viisikon nyt 36 eurolla, tiedoksi vaan teille sitä himoinneille. 😉

Kommentit (34)
  1. Toi kantasoluhössötys kosmetiikassa on kyllä loads of crap. Kaikellahan sitä kosmetiikkaa nykyään mainostetaan, mutta en vaan voi uskoa että ripsarissa olevat aineet vaikuttaa merkittävästi kantasolujen jakautumiseen. Aikuisella ihmisellä kantasoluja on kudoksissa sen verran vähän, että tuskinpa ne ripsiä saa kasvamaan.
    Hirveä valitus, mutta mun mielestä kosmetiikkatehtailijat menee jo vähän liian pitkälle.

    Dioreista sen verran, että teini-ikä opetti ainakin mulle, että ihastukset on yleensä hyvin intensiivisiä muutaman viikon tai kuukauden. Sitten ne vähenee ja jälkeenpäin ajattelee, että tonko mä muka oikeasti silloin halusin? Pätee usein niin miehiin kuin esineisiinkin. 😀

  2. Jatkuu.. Googletin ton ripsarin ja löysin tämän: "…sisältää omenan kantasolu-uutetta, joka auttaa korjaamaan ja vahvistamaan jokaista ripseä sisältäpäin"

    Siis omenan kantasoluja? 😀 Eli siis ripsari ei edes stimuloi omia kantasoluja vaan vaikuttava aine on omenan kantasolu-uute? Nauroin ääneen. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *