Päivä 206: Sama vanha virsi

Taas seuraa se sama vanha virsi, johon te olette kaikki jo kyllästyneitä:
”Diorin viisikot eivät kuulu ostolakkooni ja saan kyllä ostaa niitä ja pälä pälä pälä ja kuppi teetä kiitos.”

Eli Dior-vauvojeni keskososasto laajeni taas yhdellä pienokaisella:

Kokoelmistani puuttui Night Dust -paletti, mutta en halunnut hankkia sitä vielä täysikokoisena, sillä en ollut varma, rakastuisinko siihen.

Kokeilin sen pikaisesti ja onnistuin tekemään sillä melko kevyen meikin:

Alkoi ihan naurattaa, kun katselin kuvaa. Alkaa olla jo sama, millä lilaa tai violettia sisältävällä paletilla teen meikin (joilta yksikään paletin sävy ei kuvassa tosin näytä), kun teen itselleni aina samannäköisen silmän. Muille osaan kyllä soveltaa, mutta oma meikki näyttää hyvin usein samalta. Ovatko muut huomanneet samaa ilmiötä? Lapsenkasvoilleni eivät vaan sovi kovin rajut meikit, joten näillä kevyemmillä, lila- ja violettipainotteisilla mennään hyvin usein ja melko identtisellä linjalla jopa. Ja tässä meikissä sentään oli kaikkia paletin viittä sävyä! Pitäisikö tulla ulos laatikosta ja oikeasti tehdä jotain muutakin saman tylsistelyn sijaan?

Ihan mielettömiä eroja näissä kaikissa kolmessa silmässä ei kyllä ole, mutta paletteina on ollut kolme täysin erilaista palettia: Night Dust, Petal Shine ja Night Butterfly.

(Selvennettäköön muuten vielä kun moni niin ihmettelee Diorin viisikkovimmaani, että minä kyllä käytän niitä. Niitä ei ole hankittu koristeiksi, sisustuselementeiksi tai yleiseksi kehuskelun kohteeksi. Tällä hetkellä en omista niiden lisäksi kuin ihan muutaman muun luomivärin. Ja niistä kyllä pidetään huolta ja niitä puhdistetaan ahkerasti.)

Jos silmämeikkini näyttä aina samalta, niin löysinpähän myös yhden hyvän yleispätevän huulikiillon sävyn, joka toimii lähes aina:

Suosikkikiiltojeni Natural Coden sävy 9 Sheer Nougat.

(Sanovat, että finnien esittelemisen lisäksi myös jäniksenhampaiden esittely kuulemma tekee bloggarista inhimillisemmän ja samalla entistä helpommin samaistuttavan persoonan.)

Tämä on aivan mainio sävy, sillä tämä ei ole liian beige eikä liian vaaleanpunainen. Tämä ei myöskään ole liian peittävä nude, vaan täydellisen sopivan läpikuultava. Ihan mahtava sävy siis!

Ja huomasiko joku taas kynteni huulikiilto-kuvassa? Jos kukaan ei huomannut, niin teen niistä sitten itse numeron:

Anytime-lakkojen kausi taisi mennä ohi, sillä hologrammilakat ovat vieneet sydämeni. Tässä taas jo aiemminkin esitelty China Glazen QT, eli söpöläinen vapaasti suomennettuna.

PS. Pari terveistä Google Analytics -ystävämmältämme vielä:

Ensinnäkin, mikä hitto teitä turkulaisia vaivaa? Kolmen kuukauden aikana blogiini on päädytty 111 kertaa sillä kuuluisalla ”itsetyydytys ja akne” hakusanalla ja 92 näistä käynneistä on tehty Turusta. No, jos totta puhutaan, niin itseasiassa pystyn näkemään, että yksi turkulainen tekee jokaisen käyntinsä tähän blogiin googlettamalla kyseisen hakusanan. Ihan tosi, eikö olisi jo helpompaa kirjoittaa se osoite vaan suoraan?

Helsinkiläiset puolestaan taitavat elää ihan mielettömässä puutteessa, sillä mikään muu kaupunki ei ole keksinyt kysyä yhtä monesti ja yhtä monella tapaa vinkkejä itseyydytykseen.

Ja sitten on se yksi joensuulainen, joka tahtoo nähdä ”85 vuotiaan miehen masturbointia”…

Ja tässä sinne Tampereelle se kaivattu alushousuvitsi: Millaisia alushousuja Einö Grön pitää? -Ikivihreitä tangoja.

Pitäisiköhän Lumenen muuten liittää pakkauksiinsa uusi varoitusteksti oululaisia varten vanhojen Jenkkien varoitustekstien ohelle? Vai mitä sanotte hakusanasta ”Lumene Arctic Aqua Masturbaatio”?

Ja vielä viimeisenä tahtoisin mainita sen ihanan salolaisen, joka varmasti ihan tarkoituksella hakee blogiani mielenkiintoisilla hakusanoilla. Ainakin toivon, että kyse on vain siitä. Hakusana ”wannabe-insinööri itsetyydyttää 296 kynsilakalla” pisti nimittäin hieman pelottamaan. Varsinkin, kun sitä ei ole käytetty vain kerran hänen toimestaan.

Tyypit, te olette ihan mahdottomia!

Kommentit (31)
  1. Repesin ihan kunnolla noille hakusanoille haha. 😀 Voi teitä ihmisiä.

  2. Nuo sun kynnet on kyllä jotain niin upeeta! 🙂

    http://www.cosme.fi/pd.php?p=1744

    INCI: Zinc Oxide, Aqua (Water), Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Lysine, Magnesium Chloride, Potassium Chloride, Zinc Chloride, Sodium Chloride, Potassium Sorbate.
    +/- May contain: Mica, Cl 77163 (Bismuth Oxychloride), Cl 77491 (Iron Oxides), Cl 77492 (Iron Oxides), Cl 77499 (Iron Oxides), Cl 77891 (Titanium Dioxide)

    Onko tämä oikea mineraalimeikki? Löytyykö tästä jotain haitallisia ainesosia? Voisitko olla niin kiltti ja kertoa.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *