Päivä 204: That’s what friends are for

No niin, juhlinnasta on toivuttu ainakin sen verran, että kykenin raahautumaan koneelle ja tekemään myös muita hyödyllisiä asioita, kuten lakkaamaan kynteni.

Kynsien lakkauksen yhteydessä minulta loppui blogihistoriani jo ties kuinka mones kappale näitä:

Tuote on siis Mavalan Mavadry pikakuivattaja, joka on aivan loistava tuote. Koska pieni krapula kuitenkin puskee edelleen päälle, tyydyn toteamaan, että voitte lukea tuotteesta arvostelua täällä, täällä ja täällä. Näitä on muuten vielä kolme jäljellä.

Toinen loppunut tuote on Anytimen kynsilakka nimeltä Mangosorbetti:

Tämän lakan viimeiset pisarat menivät piristämää vekkuleita varpaitani, sillä huomasin aamulla, että eilisistä lakkauksistani oli illan riennoissa jostain syystä osasta varpaita kadonnut koko lakka. Mielenkiintoista.

Pari tuotetta siis kului loppuun ja sehän blogini idea tosiaan onkin.

Tavaroiden vähennys on ollut suurena urakkanani viimeisen puolen vuoden ajan ja homma on ollut varsin hyvällä mallilla. Esimerkiksi hyvät ystäväväni ovat olleet auttavaisia ja olen voinut dumpata heille ylimääräisiä tuotteita.

Sitten on myös näitä toisenlaisia hyviä ystäviä, jotka rakastavat keppostella. Ihanat entiset työkaverini tosiaan tulivat eilen luokseni, ja heillä oli minulle tuliainen:

Leidit olivat sitten laittaneet pystyyn Kuka löytää vanhimman tuotteen -kilpailun ja toivat sen sadon minulle lahjaksi. Pientä kettuilua, ehkä? Mutta ei se mitään, minä olin aivan innoissani, sillä kasasta oikeasti löytyi vaikka mitä. Löytyi lakkoja, löytyi peiteainetta, löytyi ihonhoitoa…

Mikä tuote selvisi voittajaksi?

Ehdottomasti tämä vuonna 2003 vanhaksi mennyt kehäraakki. Lahjan antajat kikattivat kilpaa jekulleen, mutta minä olin löydöistä innoissani. Neitien kätköistä kun löytyi vaikka mitä vanhoja suosikkituotteitani! Tämä vanhin tuote oli samalla myös suosikkini enkä uskalla ehkä edes kertoa, että vasta vuosi sitten kun tutustuin Urban Decayn luomivärinpohjustajaan, suostuin luopumaan tuona samaisena vuonna 2003 vanhentuneesta tämän tuotteen omasta kappaleestani… Kovasti tekisi mieli tämäkin korkata ja ottaa käyttöön, mutta en ehkä taida uskaltaa kuitenkaan.

Tavaroiden joukosta löytyi myös Heleyttävän vartaloemulsion vuosikertaversio sekä ihana poisrevittävä turvenaamio, jota olen oikeasti kaivannut ja jonka juuri sipaisin leukaani lievittämään teini-ikääni.

Ihan kaikki tyttöjen tuomat ihanuudet eivät kuitenkaan olleet museosta ja joukosta löytyi myös tämä:

Olen kuullut tästä Natural Coden meikkipuuterista niin paljon ristiriitaisia kommentteja, että haluan aivan mielettömästi päästä kokeilemaan tämän itse. Jos teillä on kokemuksia tästä, niin kertokaa ihmeessä.

Eli yritys hyvä kymmenen, mutta todellinen kosmetiikkafriikki kyllä nauttii oikeasti kaikesta saamastaan. 😉

Kommentit (13)
  1. Minulla ei valitettavasti ole tällä kertaa sanottavaa kirjoituksessa mainituista tuotteista vaan hei:n sanominen uuden luodun nimimerkin takaa. 🙂 Lähetin sinulle enemmän ja vähemmän rasittavan mailin henkilökohtaiseen sähköpostiisi ja piinaan sinua jatkossa tällä nimimerkillä täällä pääkallopaikalla… heh. terv.J 😀

  2. Nea/ Fashioned in Finland
    23.8.2009, 20:27

    *hekottaa* Loistava jekku 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *