Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 203: Bluish party mood

Tänään en valitettavasti ehdi sanomaan paljoa, mutta onneksi yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ja onneksi lauantai on muutenkin viikon hiljaisin päivä blogissani ja kerrankin minä otan teistä lukijat mallia ja viritän itseni biletunnelmiin ja lähden omiin kellarihumppiini.

Ikuinen tylsä mustan ystävä ei poikkea tavoistaan (eikä luovu Gina Tricotin topeistaan), mutta on ainakin oppinut asustamaan.

Nimettömät saivat strassit, muut tyytyvät vain leikkimään hienoa ranskatarta.

Hätälakkaus, eli glitteristä siniturkoosia punaisen lakan päälle. Menee asusteesta. See, it told you I learnt to accessorize!

Pienetkin huomioidaan. (Hitaammille tarkennettakoon kyseessä olevan korvanlehti, jossa tapittaa korvakoru.)

Tänään ei vedetä överiksi, vaikka illan väri onkin selkeästi tiedossa.

And off we go.

Pahoittelen, mutta huomisen postauksen laadusta ei ole takeita. Illan menon laadusta sen sijaan on.

Kuinka pitkälle te viette jonkun tietyn sävyn toistamisen lähtiessänne iltarientoihin? Arkimenojen suhteen asiasta onkin jo ollut puhetta, mutta entäs, jos kyseessä on jotain spesiaalimpaa. Tuleeko meikin ja kynsien mätsätä illan väriin?

Kommentit (15)

 1. Laureate

  Kynsissä ranskalainen sopii aina kaikkien kanssa =)

  Asusteissa ja koruissa vastavärit tuovat myös jännää säväystä! Täytyy vain vähän värioppia tuntea, ettei sekoittele kylmää ja lämmpöistä yms.

 2. Anonyymi

  http://www.cosme.fi/pd.php?p=1744

  INCI: Zinc Oxide, Aqua (Water), Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Lysine, Magnesium Chloride, Potassium Chloride, Zinc Chloride, Sodium Chloride, Potassium Sorbate.
  +/- May contain: Mica, Cl 77163 (Bismuth Oxychloride), Cl 77491 (Iron Oxides), Cl 77492 (Iron Oxides), Cl 77499 (Iron Oxides), Cl 77891 (Titanium Dioxide)

  Onko tämä oikea mineraalimeikki? Löytyykö tästä jotain haitallisia ainesosia? Voisitko olla niin kiltti ja kertoa.:)

 3. .Nekku.

  Itse pukeudun myös suurimmaksi osaksi mustaan (ja harmaseen), mutta tykkään värikkäistä asusteista ja meikistä. Jälkimmäiset yleensä mätsään sekä arkena että juhliin. Tykkään noista korvakoruistasi ja strasseista. Kimallus on ihanaa.

 4. Anonyymi

  Mitä luomiväriä sulla on tässä kuvassa? Olen etsiskellyt tuommoista beigen, kullan ja harmaan yhdistelmää luomiväreistä jo tovin ja ei..SE OIKEA ei vaan löydy. Täs kuvassa on sitä mitä haen. Hjälp.

 5. Nimetön

  Anonyymi: Luomilla on Lorealin ColorAppeal Trio Pro 303 Beige taupe -paletin sävyt. Pitäisi edelleen löytyä kaupoista. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *