Päivä 202: Hyvät vastaan huonot

Hetkeen ei olekaan taas tuotteita loppunut. Onneksi kulunut vuorokausi on kuitenkin ollut erinomainen sen asian suhteen ja tilanne on korjaantunut.

Huonommasta parempaan, tai itseasiassa parhaimpaan:

Äijä-sarjan tuotteissa on hauska idea ja hauskat tekstit. Niin hauskat, että jo niiden avulla äijät saa käyttämään tuotteita. Harmi vaan, etteivät itse tuotteet sitten kuitenkaan osoittautuneet kovin hyviksi.

Esimerkiksi tämän kropparasvan sain itse käyttää pois ja vaikka aika nirsoilematta usein käytänkin tuotteet loppuun, teki minun mieli heittää tämä 100 ml purkki jo monesti roskiin sen käyttöiän aikana ja trust me, kaltaisellani kropparasvalotraajalla tuollaisen käyttöikä ei ole kovin kauaa!

Ensinnäkin paksun koostumuksen seassa oli pieniä kovia nokareita. Ei paljoa, mutta häiritsevästi. Nämä nokareet eivät edes sulaneet iholle levitettäessä, vaan olivat kuin yksinäisiä kuorintarakeita, joita sain sneppailla iholtani pois.

Toisekseen koostumus oli hyvin paksua. En usko, että kukaan mies suostuisi laittamaan tällaista kroppaansa. Miehiä on muutenkin vaikeaa saada käyttämään kropparasvaa ja tämä teki siitä mahdotonta. Mineraaliöljyjä tässä ei ole, mutta jotenkin tämä tuntui iholla inhan vahamaiselta. Iholle jäi siis ikävä kerros, joka kuitenkin kuivahti, muttei tuntunut kosteuttavan yhtään. Käyttäessäni tätä voidetta ihoni kuivahti täysin!

Hauska idea siis, mutta toteutus tajuttoman kehno.

Toinen loppunut tuote oli YSL:n silmämeikinpoistoaine.

Hinta ja laatu eivät vain kohtaa tässä tuotteessa ja huomattavasti halvemmalla saa parempiakin. Kirveli silmään joutuessaan eikä muutenkaan ollut tehokkaimmasta päästä. Onneksi minulla oli tästä käytettävänäni vain matkakoko. En siis suosittele tätäkään.

”Jo loppuu se valitus ja nirsoilu, kerro jostain kivasta tuotteesta vaihteeksi!” tiuskaiset sinä.
No minähän kerron.

Yksi ehdoton HG-tuotteeni loppui eilen. Tämä on ihan mieletön tuote, jota ilman en tahdo elää.

Kyseessä on Biothermin Nutrisource huulirasva. Tuote on pakattu 15 ml purkkiin ja maksaa lähes 20 euroa. Vielä 7 kk sitten olisin sanonut, että ”No way, Jose, en koskaan maksa yhdestä huulirasvasta noin paljon!”

Mutta nyt tiedän paremmin.

Sain tämän tammikuussa lahjaksi ja käytin tätä joka ikinen ilta seitsemän kuukauden ajan. Ja kun minä kerron laittaneeni tätä kerran illassa, vastaa kerralla käyttämäni (turhankin suuri) määrä samaa määrää, minka sinä hyvin todennäköisesti laittaisit yhden päivän aikana lisättyäsi huulirasvaa jo kolmesti huulillesi.Lisäksi erään tahmatassuisen wannabe-insinöörin nähtiin useammin kuin vain kerran upottavan salaa sormensa purkkiini. Riitoisuus on siis täysi kymppi!

Ja koko tuona aikana, kun tätä käytin, eivät huuleni ole olleet kuivat. Ei talven paukkupakkasilla eikä edes vappuna, kun sain huuliani lipoen katsella ihania teekkariuroita monta päivää putkeen (not!). Tämä vaan on ihan mieletön tuote. Vajaan 20 euron alkuinvestointi saattaa siis tuntua pahalta, mutta trust me, se on sen arvoista!

Ainoa negatiivinen puoli tässä on se, että tämä on purkissa ja hygieenisyysasiat mietityttävät aina joitakin. Jos teet kuten minä (eikä sinulla ole tahmatassuista wannabe-insinööriä kotonasi omasta takaa), ei sinulla ole hätää:
Tuote on mukavasti yöpöydälläni, josta kaapaisen sitä purkin vieressä olevalla spaatelilla nokareen huuliini. Itselleni ainakin yökäyttö riitti hyvin ja päivällä huulipunat ja kiillot levittyivät täydellisesti ja hoitivat päiväkosteutuksen omalta osaltaan.

Katsokaapas muuten vielä lopuksi, minkä sain kiinnittää seinälleni:

Ihan täydellinen tuo ei ole, mutta paremman puutteessa menee kyllä.

Kuulisin muuten mielelläni teidän huulirasvasuosikkejanne sekä samalla myös inhokkejanne!

Kommentit (33)
  1. Biothermin Aquasource Levres huulivoide on ihana! Se antaa kivasti kiiltoo, olo on huolitellumpi. 🙂 Tuoksu ja maku vaikuttaa paljo ostopäätökseen, enkä tätä tuotetta voi vastustaa! Suojakerroin on kans plussaa.

    Tämä Nutrisource kiinnostais kokeilla, mutta sormella/spaattelilla kaivelu ei oo niin parasta ehkä. 🙂

    Ostin tossa Labellon Milk&Honey huulivoiteen, ja se värjää inhottavasti huultenympärykset keltaseks. Yleensä kun suttaan vähän huulten yli.

    -m

  2. Ikisuosikkina minulla Bepanthen, se rasvainen (punaraitainen) versio, eli köyhän naisen Eight hour creme 🙂
    Muihin huulirasvoihin en enää ikinä kajoa, ainakaan mihinkään Labelloihin tai Mirameihin..Hrr.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *