Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 201: Twiggy + Spiderman = ?

Oletko koskaan miettinyt, pitä tapahtuisi, kun äitinä olisi Twiggy ja isänä Spiderman?

+ =

Vastauksen tarjoaa L’oreal-tiedemiesten tiimi Lancomen Hypnôse Drama -mascaran siivittämänä:

Toki Hypnôse Dramalla saa näyttävyyttä, mutta pieneltä hämähäkkiefektiltä ei oikein voinut välttyä. Plussaa mascara sai siitä, että tämä oli ensimmäinen mascara, joka ihan selkeästi kykeni taivuttamaan ripsiäni ja jonka taivutustulos jopa pysyi melko hyvin läpi päivän. Pituutta tämä antoi ihan hyvin ja kyllähän tällä tuuheuttakin tuli, mutta ei tämäkään vaan kyennyt peittoamaan suosikkiani Max Factorin False Lash Effectiä, joka kykenee myös erottelemaan ripset siististi. Sotkuisimmilaankin FLE:n lopputulos oli vain tällainen:

Tuomioni: Hypnose Drama on hyvä mascara, mutta ei yhtä loistava, kun Max Factorin FLE. Onkohan tässä käynyt nyt niin, että Procter & Gamblella on nykyään parempi mascaratiedemiestiimi kun L’orealilla? Valta näyttää uhkaavasti vaihtuneen, ainakin omien kokemusteni perusteella…

Tässä vielä muistutukseksi omat hentoiset ripseni ilman mascaraa:

Näkyykö siellä edes mitään? Tämän pikkuläppärin näytöllä kun noita haituvia ei pahemmin edes erota…

Tässä vielä näkymä edestäpäin kuvattuna Hypnose Draman kanssa:

Eroahan siis kuitenkin oli dramaattisesti.

Aikooko joku muu kokeilla Hypnose Draman tai onko joku jo ehtinyt kokeillakin? Mielipiteitä ja kommentteja kuulen teiltä mielelläni, sillä vain omien kokemuksieni perusteella en tietenkään voi tätä mascaraa tuomita. Kommentteja siis kehiin!

Pikakokeiluun silmämeikissä pääsi tänään muuten ihanainen Diorin uutuusviisikko Night Butterfly (huomaa muuten tässäkin kuvassa harottavat ripset):

Koska tosiaan kesälomailen, yritin pitää syksyisen paletin meikin vielä kesäisen kevynä ja onnistuinkin siinä melko hyvin, tosin pieniä vaikeuksia siinä kyllä oli. Tämä on aivan ihana paletti, mutta ei ehdottomasti sovi, jos aamuni on kiireinen ja meikki pitää sutaista pikapikaa silmiin. Tämän paletin kanssa itselläni oli nimittäin helposti se vaara, että näytin uhkaavasti kävelleeni Mervin perässä pihatien ruusupuskaan Matin kannustamana. Suosikkiani Petal Shinea tämä ei siis ohittanut, sillä yhtä varmaksi vedoksi tätä ei voi kutsua. (Kuinka ilkeä äitipuoli olenkaan, kun asetan vauvojani järjestykseen.)

Kommentit (19)

 1. Athelas

  Oi oi oi – China Glazen Gussied up green saapui, ja tämä on kyllä match made in heaven! Aivan täydellisesti lempivihreäni sävyinen, metallisuutta toki on makuuni vähän paljon, mutta siitä viis. Töissäkin vaan tuijottelin kynsiäni koko ajan :)… Tiedän että tämä suhde tulee kestämään kauan! Suosittelen siis kaikille vihreää lakkaa etsiville.

 2. maritus

  No taitoa ei kyllä varmasti ole niin paljon kuin sinulle. Ja vaikka omaan silmään ei näyttäisi Tapola-efektiltä niin voi hyvinkin jonkun toisen silmään 😀 No pitää katsella vielä sitä ihan luonnossa, että miltä näyttää 🙂

 3. Anonyymi

  Hei!

  Näin kosmetologilla Artdecon Mineral Powder Foundationin ja kiinnostuin siitä. Osaisitko kertoa jotain kyseisestä tuotteesta (tai yleensäkin onko Artdeco edes laadukas merkki), kokemuksia ym. INCIä en löytänyt mistään. Kiitos nyt jo vastauksesta!

 4. RagDoll

  Nauroin vääränä tuota Matti ja Mervi vertausta. ;D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *