Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 199: Neiti nauttii

Tämä neiti nautti L’orealin uutuuskoulutuksesta tässä taannoin ja katsokaapas, mikä on saldo:

Sain testattavikseni Lancomen upouuden Hypnôse Drama -mascaran sekä Biothermin Skin Vivo -voiteen.

Jos olisin fiksu ja kaukaa viisas, pysyisi mascara vielä avaamattomana, mutta koska tahdoin olla mielummin vaan läheltä hemmetin hyvännäköinen, en tietenkään malttanut odottaa tämän korkkaamista. Sitä vartenhan tämä on minulle annettu, että voin tämän testata! Dramaattista näyttävyyttä tällä pitäisi kuulemma ainakin saada aikaan, joten katsotaan, onko tästä haastamaan Max Factorin False Lash Effectiä. Ensimmäinen kokeilukerta on takana ja tämän perustella antaa kyllä nimensä mukaisesti draamaa, muttei ihan niin siististi kun FLE. Tarkkailen tilannetta, sillä mascarahan vain paranee käytössä. Kuvallista raporttia on siis tulossa!

Skin Vivo voide puolestaan on iholle, jossa on jo hieman ikääntymisen merkkejä (”10 vuotta pois neljässä viikossa”), mutta kai se nyt edes pari vuotta ottaa minunkin iholtani pois? Pakko siis kokeilla. Toivottavasti ei ainakaan aktivoi lisää tätä hormoninäpyistä villiintynyttä ihoani…

(Toisaalta tuo 10-vuoden nuorentuminen huolestuttaa minua kovasti, sillä sain juuri ihan live-elämäss kuulla eräältä vanhemmalta minulle entuudestaan tuntemattomalta rouvalta kommentin ilmeisen korkeasta viikkorahastani, kun hän oli kuullut omistamieni Diorin viisikkovauvojen määrästä…)

Mutta hei, asiasta toiseen. Katsokaapas taas kynsiäni!

Laitoin ensin kynsille äitini kätköissä asustelevan vihreän China Glazen hologrammilakan L8R G8R:

Sen päälle laitoin seuraavana päivänä kerroksen tätä China Glazen 2NITE -hologrammilakkaa:

Ja jos olette sitä mieltä, että nuo kumpikin lakka näyttää jo yksinään mielettömän upeilta,
niin katsokaapas niitä yhdessä!

Ihan mieletön sävy, tuollainen välimeren vihreänturkoosi hologrammihohteella, muttta tietenkään en saa sitä vangittuna sen todellisessa ihanuudessaan ja nuo kaksi ylempää kuvaa näyttävät huomattavasti houkuttelevamman sävyisiltä. Mikä ihme siinä on, että kun katson itse lakkaa, on se juuri kuvailemani sävyinen, mutta kun katson sitä kameran ruudulta ihan missä tahansa valaistusessa, on se ihan liian sininen? Mutta uskokaa silti pois, se on ihana!

Hologrammilakat ovat muuten joka tapauksessa mielestäni aivan mielettömiä pintansa vuoksi, näitä täytyisi ehdottomasti tulla lisää markkinoille!

PS. Olen saanut närkästynyttä kommenttia liittyen postilaitoksen toimintaan. Toivon, että kaikki tosiaan tajusivat, että veloitin postikulut kirppistavaroista siksi, etten voi henkilökohtaisesti kantaa niitä kaikkia perille vaan käytän Suomen Postia niiden toimittamisessa. (Lähes) kaikki paketit lähtivät perjantaiaamuna postiin, joten oletin niiden tosiaan olevan perillä parissa arkipäivässä. Kakkosluokassa lähettäminen on kuitenkin saattanut hidastaa pakettien kulkua, mutta toivottavasti viimeisetkin saavat tuotteensa huomenna. 🙂
Olkaa yhteydessä, jos tuotteita ei ala kuitenkaan kuulumaan tai jos niille on matkalla käynyt jotain ja kiitos vielä kaikille kivoille kauppakumppaneille!

Kommentit (17)

  1. Nimetön

    RagDoll: Jos en nyt ihan väärin tiedä, niin OPI:n valikoimissa saattaa Stockalla olla jotain. Ainakin on ollut. Samoin Sokoksen GOSH-merkillä on ollut hopeinen. Muuten sitten tilaamalla netistä. 🙂

  2. Anonyymi

    Gootit, ne / he tulevat mieleeni tuosta viimeisestä kuvasta. Eli markkinointikohde on selkeä 😉 Goottilakka!

    Joo, tuo valokuva varmasti hämää paljon. Minä en saa siitä sitä samaa, kun kirjallinen ilmiasu antaa kuvaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *