Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 197: Syksyn starttaus

Sain pienen maistiaisen siitä, miltä tuntuu, kun syksy tulee:

Jos ystävä ei käytä niin minä kyllä käytän! Kuvassa siis vähän käytetty 100 ml pullo sitä iki-ihanaa Mariah Careyn tuoksua (jota tosin ostin alesta jo pikkupullon), jota niin rakastan. Ihanaa, kiitos!

Lisäksi kuvasta löytyy Sarah Jessica Parkerin Lovely-tuoksun vartalovoide. Kaikkien makuun tämä ei ihan ole, mutta se on minun onneni. Itse EdP ei ole niinkään minun makuuni, mutta kuten tässäkin tapauksessa, on vartalovoide monesti hieman erilainen. Ja näitähän minulla kuluu!

Miten tuotteiden lisääntyminen ja syksy sitten liittyvät toisiinsa? Eivät nyt ihan suoranaisesti juuri näiden kahden tuotteen osalta, mutta tämä uusien tuotteiden vastaanottaminen olikin vain alkua ja harjoittelua tulevan syksyn sadolle ja sen vastaanottamiselle.

Syksy on meille kosmetiikkafriikeille nimittäin siitä ihanaa aikaa, että hiljaisen kesän jälkeen kosmetiikkamarkkinoilla starttaa taas suuri tuotelanseerausrumba. Vieläkin ihanampaa aikaa se on meille alalla työskenteleville kosmetiikkafriikeille, jotka pääsevät paitsi kuulemaan, näkemään, haistamaan ja kokemaan alan uudet tuleet, myös usein vastaanottamaan uutuuksia testattavikseen.

Lupaan, että palaan tähän asiaan alkavalla viikolla vielä tarkemmin!

PS. Kirppispakettinne saapuvat varmasti huomenna tai viimeistään tiistaina luoksenne, hyvät kirppisasiakkaani! Muutama paketti lähti selkeästi huokeammilla kuluilla liikkeelle kuin oletin (tavallisena kirjeenä maksikirjeen sijaan), mutta en voinut alkaa postissa kirjoittelemaan näiden pakettin vastaanottajien nimiä ylös, sillä jono takanani alkoi jo muutenkin kasvamaan. Jos siis olet sitä mieltä, että olet maksanut selkeästi liikaa postikuluja kirjeen postimerkkeihin verrattuna, niin laita sähköpostia tulemaan niin pistän erotuksen takaisin sinulle!
…Ja niin, jos olet maksanut postikuluja 0,80 euroa, niin en lähde lähettelemään takaisin niitä 15 senttiä, jotka säästin, kun toimitin kaikki kirjeet postiin samalla, jotta sain kaiken lähtemään kakkosluokassa. Pidä sitä 15 senttiä siis lahjoituksena ja tuntipalkkanani loistavan blogin kirjoittamisesta. Sen enempää kun tällä ei oikein tienaa kirppiksiä lukuunottamatta.

PPS. Wannabe-insinöörin kuulumiset:
Siinä vaiheessa, kun miehelläsi on laastari käsivarressa ja hän kysyy sinulta kotiin tultuaan, mitkä ovat ihon kerrokset ja nyökkää hämmentyneenä ja samalla mietteliäänä, kun kerrot ihokerroksissa päällä olevan epidermiksen, joka suojaa sen alla olevaa dermistä, kannattaa harkita huolestumista. Jos sitä vielä seuraa kysymys ”Mitä sen dermiksen alla sitten on?” kannattaa oikeasti huolestua.
Kauko-ohjattavan auton osat on nyt huollettu kuntoon, mutta päädyimme kuitenkin varmuuden vuoksi käymään sairaalan ensiavussa…

Kommentit (33)

  1. Milla

    ^Kakkosluokka on tosiaan varmaan päivän pari hitaampi kuin "normaali"lähetys, no kyllähän se sieltä aikanaan tulee. 🙂

  2. Anonyymi

    käytätkö hajuvesibodylotioneita ihan tavallisen vartalovoiteen tapaan koko kropalle?

  3. Nimetön

    Anonyymi: En käytä yleensä koko kropalle (ellei ole joku vähän tylsempi lahjaksi saatu tuote). Ihanat tuoksuvoiteet käytän yleensä vain käsivarsille ja muualle kroppaan menee tuoksutonta voidetta. Näin voidetta ei tuhraannu liikaa, mutta tuoksu säilyy ympärilläni leijailemassa. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *