Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 193: Takaisin päiväjärjestykseen

No niin, nyt on kirppishäslingeistä selvitty ja aika palata takaisin normaaliin päiväjärjestykseen ja blogilleni ominaisiin postauksiin.

Pitkästä aikaa on taas useita loppuneita tuotteita, mikä on tietysti aivan mahtavaa tällaisen komeroitaan tyhjentävän hömppäilijän mielestä.

Erisanin ihan peruskosteuttava kasvovoide ei ollut mikään erityinen suosikkini. Ihan kiva peruskosteuttaja joo, mutta tästä puuttui se kiva ylellinen fiilis ja muutenkin tahdon, että voiteeni on jo hieman juonteita ennaltaehkäisevä eikä vain perusvoide. Hyvä voide sisältänsä puolesta kuitenkin, ei siinä mitään. Käyttelin itse tämän pois kaulavoiteena.

On se kyllä jännä, että jos voiteessa ei vaan ole sitä ylellistä fiilistä tai se muuten vaan tuntuu halpahallin tavaralta, ei sitä ole yhtään kiva käyttää. Samasta syystä en varmaan innostu kotitekoisista kasvonaamioistakaan (joiden perään monet lukijat ovat kyselleet): Niissä ei vaan ole mitään ylellistä eikä luksusta. (Toki ylellisyyttä tai Luksusta ei ole monissa muissakaan tuotteissani…)

En tiedä, miksi olen jemmannut hulluna matkapakkauksia itselleni, sillä enhän minä edes koskaan matkusta! Tämän ajatuksen siivittämänä päätin käyttää tämänkin Cutrinin Nordic Balancen värjättyjen hiusten hoitoaineen pois ja ihan fiksu päätös muuten olikin… Purkissa oli nimittäin jäljellä enää niin vähän hoitoainetta, ettei siitä tullut kuin vihaiseksi. Ihan tosi, mitä minä olen ajatellut laittaessani nämä pienet liirut jemmaan? Miksi en lotrannut tällä hieman enemmän viimeksi? Ei voi käsittää…

Ihan kiva perushoitoaine, joka kyllä selvitti tukan hyvin, mutta ei kuitenkaan tuntunut mitenkään erityisen huipputuotteelta. Kyllä tätä käyttelee, mutta en minä nyt tähän välttämättä suuremmin investoisi.

Toinen loppunut tukkatuote oli suuresti pitämäni Tigin Small Talk. Tässä viimekuisessa Tigi-postauksessa kerroinkin tästä jo kaiken tarpeellisen, joten en nyt lähde tätä uudelleen kommentoimaan. Sanonpahan vaan, että loistava tuote ja voisin joskus ostaa uudelleenkin.

Kiinnittivätkö kuvissa näkyvät supermielettömät kynteni huomiosi? Lakkana on tämä upeus:

Kyseessä on Color Clubin über-hilelakka Sexy Siren, josta tykkään ihan älyttömästi! Normaalisti en pahemmin käytä sinistä lakkaa, mutta tämä on oikeasti ihan mieletön glittereineen.

Mitäs tykkäätte?

PS. On muuten pikkuisen kiva ajatus tietää omistavansa enää alle 200 kynsilakkaa! Nyt kaikki lakkani mahtuvat kolmeen plexitelineeseeni, eli kykenen kerralla näkemään kaikki ja tiedän, että mihin lakkaan tahansa tartunkaan, pidän siitä varmasti. Eli tuhannet kiitokset kaikille lakkashoppailijoille!

Kommentit (17)

 1. Nimetön

  maritus: Suomessa Color Clubin lakkojen myyjät löytyvät täältä:
  http://www.nailfix.fi/nailfix/tekstisivu.tmpl?navi_id=323
  Suomalaisesta nettikaupasta voit tilata näitä täältä:
  http://www.cesarsshop.fi/glitter-vixen-collection-c-118_119.html
  Itse tilaan head2toesta, sillä sieltä saa edullisemmin. 🙂

 2. Sanni

  Jos tuo sininen glitterlakka on sinusta ihana (niinkuin se minustakin on), niin pitäisit varmasti myös OPI:n lakasta Absolutely Alice! (Tässä linkissä on kuva: http://www.alllacqueredup.com/2009/12/opi-alice-wonderland-collection-swatches-review.html )
  Itellä tuo on paraikaa kynsissä, voi että miten paljon rakastankaan sitä… 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *