Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 191: Ahkeruus palkitaan

Sanotaan, että ahkeruus palkitaan. Tällainen turhamainen tyttö palkittiin ahkerasta huulikiillolla läträämisestä näin:

Tästä ei kuulkaa enää paljoa tyhjemmäksi voi huulikiiltoa käyttää! Olin pakannut laukkuuni mukaan vain tämän yhden ainoan huulikiillon ja tyhjentänyt kaikki muut pois, etten vaan käyttäisi muita kuin tätä. Ja sitten tässä olikin niin vähän kiiltoa enää jäljellä, etten saanut mitään irti! Aluksi pelkkä annostelijan irroittaminen suuaukolta auttoi, mutta sen jälkeen piti jo kaivaa tops-tikulla viimeisetkin jämät kun ei ollut mitään muuta mukana… No, tulipahan käytettyä.

Kyseessä oli siis tämän MAC:in Lustreglassin sävy Wonderstruck minikoko:

Kehuinkin tätä jo pari päivää sitten hyväksi kiilloksi. Koostumus on juuri sopivan tahmea pysyäkseen hyvin huulilla ja tavallisen pehmeän applikaattorityynyn sijaan tässä on mukava sivellinapplikaattori, jolla saa kerralla kunnolla kiiltoa halutessaan (ja minähän haluan). Lisäksi sävy on oikein mainio. Oikein mainio tuote siis ja tämän perusteella voisin kokeilla muitakin MAC:in Lustreglasseja. (Joku toinen minikokoinen minulla taitaakin itseasiassa olla vielä.)

Lisäksi sain loppumaan kiillon kanssa kauniisti sointuneen Lumenen Berryfun huultenrajauskynän (tai oikeastaan huulikiiltokynän) 31 Kyyneleet:

Tätäkään ei olisi voinut enää lopummaksi käyttää, sillä enempää massaa ei vaan enää ole. Tämä oli kolmisen vuotta vanha kausituote ja laadultaan oikein loistava. Tykkään näistä pehmeistä huultenrajauskynistä, joilla voi helposti värittää vaikka koko huulet:

Harmi, ettei tätä laatua enää tehdä. Onneksi monilla muilla sarjoilla on edes hieman vastaavaa laatua olevia kyniä, joten tilanne ei ole kovin paha.

Sitten vaan vuoroon seuraava pois käytettävä huulimeikki!

Tätä seuraavaa tuotetta en lakse loppuneeksi tuotteeksi, mutta pari sanaa tahtoisin tästä näytteestä kuitenkin sanoa:

Näyte oli The Body Shopin Peppermint Cooling Foot Lotionista. Sain niin kovat traumat Rainbown jalkavoiteesta taannoin sen mentholin vuoksi, että vähän jopa pelkäsin kokella tätä.
Tämän viilentävä vaikutus oli kuitenkin varsin kevyt ja miellyttävä, joten huoli oli turhaa. Kosteutusteho vaikutti olevan ihan ok, mutta en osaa kyllä antaa selkeää tuomiota siitä niiden kolmen käyttökerran perusteella, joihin tätä riitti. Tämä kuitenkin rohkaisi minut kokeilemaan sarjan toista tuotetta, joka on käsittääkseni sitten Tehokosteuttava Piparminttu Jalkavoide. Katsellaan sitten, kun tämä nykyinen Schollin jalkavoide loppuu.

Nyt lähden nauttimaan wannabe-insinöörin minulle järjestämästä jäätelöpäivästä. Teidän lisäksenne myös wannabe-insinööri tietää suuresta jäätelönhimostani ja kehitti siihen liittyvän mukavan jutun tänään olevan ensimmäisen lomapäiväni kunniaksi. Kuulemma heidän kotonaan pidettiin lapsina silloin tällöin jätskipäiviä, joina pakkasesta löytyi paljon jäätelöä ja sitä sai syödä niin paljon kun halusi lupaa kysymättä. Koska minulle ei ole lapsuudessa koskaan pidetty jätskipäivää (hah, nämä äidin kullannuput ja lellipennut saivat muutenkin syödä jäätelöä rajatta lupia kyselemättä), tahtoi wannabe-insinööri järjestää minulle sellaisen. Pakkasesta löytyy nyt mansikka-, lakritsi- ja vanijajäätelöä sekä hieman Ben & Jerry’s -jäätelöä.

Ja kun jäätelöön vielä lisää toisen suuren ruokaintohimoni, eli mansikat, on masu koetuksella:

Ähky alkaa jo häämöttää…

Käykää muuten seurailemassa blogiani ahkerasti tällä viikolla (ihan kuin teitä pitäisi erikseen siihen kehottaa…), sillä luvassa on eräs paljon toivottu ja ihan mieletön juttu!

Ps. Okei, olen ihan pirun huono pitämään salaisuuksia enkä malta olla tästäkään hiljaa, joten tässä pieni vihje:

Kipaiskaapa blogiini huomenna klo 13:00!

Kommentit (17)

  1. Nella

    En oo vielä kertaakaan ehtinyt ostaa sun kirppiksestä mitään kivaa, kaikki menee niin nopeesti aina =(
    Nyt (jos siis ymmärsin oikein) olisi varmasti taas ostettavaa, mutta mulla ei oo mitään mahollisuutta olla tohon aikaan koneella. Höh.

  2. maritus

    Kaveri onnistui yhtä peliä etsiessään törmätä tälläiseen sivustoon: http://nail-polishing.1001pelit.com/

    Kaikkea sitä keksitään 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *