Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 19: Vihdoin loppui huulikiilto!

Tättärää!
Sain tänään vihdoin kulutettua loppuun huulikiillon! Tämän tyhjemmäksi en tätä enää kyllä saa. Poistin kiillon suulta jo muovisen annostelijankin, joka kontrolloi kiillon määrää applikaattorissa. Ilman sitä pääsen vapaammin pyörittelemään applikattoria putkilossa ja saan kerättyä kaikista reunoista jämät talteen.

Loppunut huulikiilto oli Lumenen Natural Coden sävy 6 Juicy Berry. Aivan ihana sävy ja ennen kaikkea aivan ihana laatu! Levittyi ihanasti, pysyi loistavasti, oli sopivasti tahmainen (vain hieman) ja tuoksukin oli ihana. Nämä ovat lempparikiiltojani semiselektiivisistä kiilloista. Samaa sävyä löytyy vielä yksi kappale jemmoista ja eri sävyjä useita kappaleita, eli pääsen jatkossakin nauttimaan tästä ihanasta laadusta.

Hetken olin jo epätoivoinen kun alkoi tuntumaan, etten millään saa huulimeikkejä kulumaan loppuun. Onneksi joku kuitenkin vihdoin loppui ja sain taas tsemppifiiliksen näidenkin kanssa päälle. Viime viikolla heitinkin jo roskiin kolme Lumenen pari vuotta vanhaa Berry Fun kiiltoa, joiden haju kertoi niiden päässeen vanhentumaan…

Juuri kun eilen iloitsin yhden naamion loppumista niin tänään sain sitten heti yhden uuden naamion varastooni. Tämä uusi on tosin myös kosteuttava kuten muutkin jemmoistani löytyvät. Kyseessä on siis uuden uutukainen Clarinsin Hydra Quench Cream-Mask. Taitaakin lähteä heti tänään kokeiluun.

Kommentit (1)

  1. Anonyymi

    Hei jes! Googletin "miten saada jämät huulikiillosta" ja osuin tänne sun postaukseen. En ollut tullut ajatelleeksi, että tuon muovisen annostelijan voi ottaa irti ja nyt kun otin, saan viimeisetkin huulikiillot purkista, jee! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *