Päivä 187: Eliminointi jatkuu

Kuten olen jo aiemmin kertonutkin teille, innostan teidän lisäksi monesti jopa itseäni postauksillani. Viimeisin innostuminen tapahtui eilisen postauksen jälkeen.

Päätin, että huulimeikit lähtevät jälleen kerran kunnolla käsittelyyn. Niistä ja niiden määrästä tuli vielä useita kommentteja ja se sai minut ajattelemaan niitä kunnolla. Päätin, että nyt kyllä käyn ne ihan ajatuksen kanssa läpi jokaikisen ja eliminoin turhat pois. Olen tehnyt tätä eliminointia muutenkin kyllä, mutta en ihan näin pikkutarkasti taas hetkeen.

Levitin kaikki huulimeikit pöydälle ja karsin heti muutamat pois. Tässä vaiheessa tilanne näytti jo näin hyvältä:

Eihän noita oikeasti edes ole paljon, kun ne noin levittää! Seuraavaksi aloin mättää noita takaisin meikkipusseihin ja tuoksuttelin ja kurkkasin jokaisen noista läpi. Siinä vaiheessa pääsin vielä eroon muutamasta (osa roskiin, osa eteenpäin laitettaviksi). Ja tattada-daa:

Tässä on lopputulos. Kaikki mahtui enää vain kahteen meikkipussiin (kun niitä survoi tarpeeksi…)! 78 huulikiiltoa ja 30 huulipunaa onkin itseasiassa käytännössä paljon vähemmän, kuin miltä määrä voisi kuulostaa. Huulimeikkien joukossa oli paljon lopuillaan olevia, joten ehkä määrää saadaan vielä lähiaikoina vähän tiputettua. Yritän ainakin keskittyä käyttämään noita lopuillaan olevia.

Mutta hei ennen kaikkea: Meikkivarastoni ei enää ole mikään kummajainen, vaan ihan normaalin naisen meikkivarasto! Okei, ehkä joitakin tuotteita on vielä yli tarpeen, mutta uskon, että viimeistään vuoden loppuun mennessä varasto on jo hyvinkin suppea. Kylläpä tuntuu mukavalta ajatella sitä! Tuntuu ihanalta ajatukselta ajatella marssivansa joskus kauppaan ja todeta, että minäpä tarvitsen huulikiillon. Tätä en ole nimittäin voinut tehnyt moneen vuoteen , tarkalleen ottaen viimeksi ehkä vuonna 2005.

Kun katselin kiiltojani ja puniani saatoin laskea, että vain 28 niistä on itse ostettuja ja loput ovat päätyneet itselleni lahjoina, tuliaisena tai muuten vaan jotain kautta. (Viimeisin kiilto-ostos oli bareMineralsin paketissa tullut kiilto, mutta sitä edellisen olen ostanut lähes vuosi sitten.) Voin siis ihan tosi syyttää näiden määrästä edes teoriassa muitakin kun vain itseäni.

Tässä vielä ehdottomat lempparikiiltoni:

Natural Coden huulikiillot ovat osoittautuneet minulle täydellisiksi. Ne tuntuvat huulilla hyviltä olematta turhan tahmaisia (mutta sopivan tahmaisia kuitenkin), pysyvät hyvin, niiden applikaattori on loistava ja ennen kaikkea ne tuoksuvat herkulliselle. Koostumuskaan ei ole mikään turhan liiru, muttei mikään paksu vahamainenkaan. Näistä en suostuisi missään tapauksessa luopumaan! Onko joku muu ihastunut näihin?

Ja kun nyt vähentelystä kerran puhutaan, niin kerrottakoon, että Lumenen Premium Beauty valokynäni tuli tiensä päähän:

Jos rehellisiä ollaan, niin tämä ei ollut ihan loppu, mutta huomasin tähän tulleen epämiellyttävän tuoksun. Ja koska olen siirtynyt mineraalipohjiin, heitin tämän jo puoli vuotta palvelleen yksilön pois. (Ensin tosin uteliaana yksilönä pyörittelin kaikki viimeisetkin rippeet ulos ihan vaan nähdäkseni, ettei tänne itseasiassa edes pahemmin olisi jäänyt enää mitään käytettävääkään.)

Tätä valokynää ei voi kuin kehua. Tuntui kosteuttavalta, peittikin hyvin, oli ohuen tuntuinen iholla, heijasti hyvin valoa, hyvät sävyt (2 eri sävyä saatavilla)… aivan täydellinen kaikin puolin. Olen vinkanut tästä jo aimminkin, mutta vinkkaan taas, sillä tämä tosiaankin on loistava. Harmi vaan, että tuotteen valmistus lopetettiin juuri, mutta toisaalta sitä saa nyt kaikkien onneksi monesta paikasta halvalla juuri sen vuoksi. Jos siis törmäät tähän halvalla, niin suosittelen hankkimaan!

(Kynsissä on muuten Anytimen Mangosorbetti, jonka pulloon jäi tavaraa enää vain yhteen käyttökertaan. Mahtavaa!)

Lisäksi roskiin lensi Estee Lauderin Double Wear peiteaineen haiseviksi muuttuneet jämät (sävy 02). Tuote on aivan loistava peittämään esimerkiksi tummia silmänalusia, sillä se peittää hyvin, mutta koostumus on ohut eikä yhtään liian kuiva. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, jos tarvitset hyvää peiteainetta silmänalusillesi!

Päivän loppukevennyksenä kerrottakoon, että wannabe-insinööri ei muuten tosiaankaan ota työtäni ja kutsumustani kovin vakavasti. Tällaisen kauniin taulun hän askarteli minulle kerran:

Kuvasta ei välttämättä saa kunnolla selvää, mutta sedällä on kädessä Lasolin-pullo. Taitaa olla tämä huumori, joka meidät kaksi pitää yhdessä…

Kommentit (26)
  1. Kivastippa lensi tavaraa meneen. Onko niissä kovin päivämääriä. Joskushan nuo joita ei ehdi käyttää menee pilalle.

  2. Minustakin on kivoja nuo natural coden kiillot =) Omistan kaksi sävyä: juicy fruit ja icy melon, mutta musta tuntuu että ne on hiukan erilaisia koostumukseltaan.. Tuo juicy fruit tuntuu jotenkin paremmalta huulilla ja icy melon vähän paksummalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *