Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 186: Heinäkuun yhteenveto

Kuukausi vaihtui jo monta päivää sitten, mutta en ole saanut väännetyksi yhteenvetoa viimekuun menneistä ja tulleista tuotteista aiemmin. Tässä kuitenkin jälleen tilannepäivitys heinäkuun osalta:

Ihonhoitopuolelta kului loppuun 15 tuotetta:
-Lumene Syväpuhdistava turvenaamio
-Clarins Multi-Active Day Cream 15 ml
-Mavala käsivoide 30 ml
-Rainbow jalkavoide
-Clinique All About Eyes Rich 7 ml
-Lumene Silmämeikinpoistoaine (WP)
-Dior Cleansing Gelee 50 ml
-Dove Supreme Body Silk
-Nanoel antiperspirantti
-Escada Magnetism suihkugeeli
-Nivea Soft Caring Lotin
-Lumene Premium Beauty puhdistusvoide
-Scholl Kovettumavoide
-Lumene Vitamin+ Vita Nectar Night
-Lumene Vitamin C+ Heleyttävät Kauneuspisarat

Meikkipuolelta kului loppuun viisi tuotetta:
-Mavala Mava-Dry pikakuivattaja
-L’oreal French Manicure Pastel Top Coat 100
-OPI Ridge Filler
-L’oreal Jet Set Shine 753 kynsilakka
-Lumene Skin Couture irtopuuteri 0

Hiuspuolelta kului loppuun viisi tuotetta:
-Nivea Straight & Easy shampoo
-Nivea Protein Repair hoitoaine
-Wella Viva Colour Mousse Violetti 36
-Wella Viva Colour Mousse Tumma ruskea 40 x 2 (Näitä en täällä muuten muistanutkaan esitellä…)

25 tuotetta kului siis yhteensä loppuun. Ihan hyvä saldo jälleen.

Mutta kun niitä tuotteita tuli sitten lisääkin…

Vähän turhauttavaltahan tämä homma kyllä välillä tuntuu, kun tavaraa tulee kokoajan lisää. Tällä kertaa voin kyllä syyttä itseni lisäksi äitiäni ja hänen tuomiaan tuliaisia, mutta kai sitä on kuitenkin jo oltava aikuinen ja myönnettävä, että vika taitaa tosiaankin olla minussa, kun varastot vain kasvavat.
Kuvasta puuttuu muuten yksi jalkavoide ja vartalovoide, jotka paitsi tulivat, myös menivät sekä sinkkipasta.

Yhteensä siis 21 tuotetta plussaa ja 25 miinusta. No, onneksi oli sentään hyvän menestyksen saanut kosmetiikkakirppis, joka pienensi meikkivarastoani huomattavasti ja jonka paketeilla lähdenkin itseasiassa ihan kohta ilahduttamaan postitätiä. Reilut 20 kirjettä/pakettia ilahduttavat häntä varmasti kerralla saatuina…samoin kuin tulevat varmasti myös ilahduttamaan takanani jonottelevia. No, toivottavasti ne tulevat ennen kaikkea ilahduttamaan teitä, joille on on osoitettu.

Eli siis kaikkien niiden paketit, joiden maksusuoritus tänään näkyy tilillani lähtevät matkaan kohta. Loput paketit vien postiin luultavasti vasta maanantaina, jolloin loputkin maksut toivottavasti näkyvät tililläni. Pahoittelen jo etukäteen, jos tuotteiden kanssa tulee jotain hämminkiä. Yritin olla tarkkana, että kaikille menevät varmasti oikeat tuotteet ja että en myisi tuotteita moneen kertaa, mutta pakettien kanssa oli sellainen sutina, että jokin pieni virhe on hyvinkin voinut tapahtua. Ottakaa siis yhteyttä, jos tuotteitanne ei kuulu tai minä en ole ottanut teihin yhteyttä tai jos on muuta hämärää (kuten ylimääräisiä tai puuttuvia tuotteita). Toivottavasti kaikki kuitenkin meni tälläkin kerralla putkeen…

Kiitos vielä kerran kaikille mukaville asiakkaille, jotka kirpputorillani asioivat!

Tässä vielä lopuksi kuva, joka toivottavasti herättää hämmästystä edes teissä (wannabe-insinööri ei osannut reagoida tähän haluamallani innostuneen epäuskoisella tavalla):

Tässä ovat tällä hetkellä kaikki meikkini, ihan tosi! Pari yksittäistä tuotetta kuvasta saattaa puuttua (lähinnä pitkin laukkuja seikkailevia huulimeikkejä), mutta muuten ollaan nyt oikeasti jo tässä pisteessä. Yllätyittekö kukaan?

Minä ainakin yllätyin ihan pirusti, kun aloin tiivistämään noita kahteen laatikkoon ja ne oikeasti mahtuivat. Ja jos nuo kolme pussillista huulimeikkejä joskus hupenisivat myös, olisi tilanne oikein mallikas. Mutta siis ihan mielettömästi olen saanut tavaraa karsittua meikkikokoelmistani! Ihan pieneen kosmetiikkakirppikseen on vielä muutama tavara sivuun nostettuna, mutta muuten tilanne on meikkien kohdalla melko hyvin mallillaan. Vai mitäs sanotte? (Sanokaa nyt joku edes, että on ylpeä tämän hömpän hömpän vähennysprojektin edistymisesta, kaipaan kipeästi tunnustusta ja kehuja, joita wannabe-insinööriltä ei herunut edes pienellä kinuamisella!)

Kommentit (33)

  1. Laura

    Täytyy minunkin vielä onnitella hyvin etenevästi urakasta, vaikka oletkin niitä kehujen kera jo saanut monta. 🙂 Itse taas tällä hetkellä odotan päin vastaista, että pääsisin ostelemaan kosmetiikka tuotteita, on kertynyt jo iso lista mitä pitää tai "pitää" hankkia. Kunhan muutosta selviää niin sitten tutustumaan uuden kaupungin tarjontaan. 😀

  2. Anonyymi

    Onko ihan pakko ostaa joka kuukausi jotain uutta? Blogin nimen ollessa "ostolakossa" ja tavaramääriäsi katsellen, ihmettelen miksi silti aina ostat jotain uutta (eikö vanhoista löytyisi korvaavia). Ja "tarpeelliset" ostoksesi kuulostavat joskus kaikkea muuta kuin tarpeellisilta (joku tuoksu tms?).

  3. Nimetön

    Anonyymi: Kiitos, että olet perehtynyt blogiini noin tarkasti. Lue lisää, niin varmasti ymmärrät enemmän.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *