Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 18: Jotain loppui taas!

Ihanaa, taas loppui jotain. Kirjoittelen tätä nimittäin nassussani viimeiset pisarat Lumenen Syväpuhdistavaa turvenaamiota.

Naamio on varsin hyvä ja olenkin käytellyt tuota useamman tuubin. Tuo tosin johtuu siitä, että aiemmin en joutunut maksamaan näistä vaan sain näitä työn puolesta… Nyt taitaa ko. namio jäädä jatkossa kaupan hyllylle, on nimittäin hinta noussut niin kovaksi. Jatkossa kun tahdon puhdistavaa naamiota, ostan Kicksistä kertapakattua Suklaamutanaamiota. On aivan herkku! Tuoksuu ihanan suklaiselle ja puhdistaa ihon hyvin, muttei jätä yhtään kiristävää tunnetta iholle. Yksi pussi maksaa 2,2e, mutta siitä saa noin kolmeen käyttökertaa naamiota. Suhteellisen halpaa siis.
Itse aion kuitenkin nyt jonkun aikaa keskittyä käyttämään pois omia kosteuttavia naamioitani, sillä niitä on vielä useampi purkki jäljellä (Lumenea tietenkin). Josko sitten joskus tulevaisuudessa pääsisin hankkimaan jonkun uuden ihanuuden…

Tätäkään pakkausta en muuten vaivautunut leikkaamaan auki, mutta tähän on taas (tietysti hyvä) selitys: Menin joskus tekemään sen virheen, että leikkasin turvenaamion auki ja sakset ja joka paikka olivat täynnä pursunnutta naamiota. Tästä virheestä oppineena jätänkin siis mielummin hieman naamiota purkin reunoille sen sijaan, että hankaisin sitä pois muualta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *