Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 179: We all scream ICE CREAM!

Näytin teille keväällä kuvia terveellistä syömätavoistani, mutta nyt voidaan murskata nekin illuusiot. On kesä, ja minä rakastan jäätelöä:

Jäätelöä ja marjoja, jäätelöä ja ananasta, jäätelöä ja lakukastiketta, jäätelöä ja nonpparellejä, jäätelöä ja jäätelöä… Voisin elää pelkän jäätelön voimalla (ja wannabe-insinöörin mielestä taidan kesällä suurimmaksi osaksi niin tehdäkin).

Jäätelöä, jäätelöä, jäätelöä… mutta loppujen lopuksi kyse on aina kosmetiikasta. Niin myös tässä tapauksessa.

Näin viime syksynä netissä kuvan aivan ihanasta herkullisesta mansikka-suklaajäätelölakkauksesta ja ajatus siitä on vaivannut mieltäni nyt jo lähes 10 kuukautta. ”Anteeksi minkä näit?” kysyt sinä.

No tällaisen:

Nyt kun vihdoin omistan ihanan mudan värisen OPI:n You Don’t Know Jacques -lakan, kykenin tämän toteuttamaan. Tuo mutainen lakka kun sattuu muistuttamaan myös suklaajäätelöä. Lakkaus on tosiaankin vaivannut mieltäni jo pitkään ja kuinka innoissani olinkaan, kun mutalakka saapui luokseni. Nimettömässä on OPI:n Make Love…

Mitäs tykkäätte, onko liian erikoinen makuunne? Saunailtaa parvekkeellamme viettäneet ja mitä ihmeellisempiä paukkujaan räjäytelleet insinöörinalut ainakin katsoivat tätä vähintään yhtä kuumeksuen kun minä heidän puuhiaan… No, näitä sävyjä tulen kyllä jatkossa ainakin jollakin tapaa käyttelemään yhdessä vielä, vaikken välttämättä tässä muodossa. Mutta mielenrauha on nyt saavutettu. Aamen.

Aluslakan virkaa jo pidemmän aikaa ajanut OPI:n Ridge Filler muuten loppui:

Hyvä, että loppui, sillä jos kaikki menee hyvin vielä kuun loppuun saakka, saan lauantaina ottaa käyttöön kaapin päältä OPI:n Nail Envyn uudeksi aluslakakseni.

Ridge Filler oli käytössä varsin loistava. Se jättää kynnelle mattaisen, tasaisen läpikuultavan valkoisen pinnan, joka tasoittaa kynnen epätasaiset kohdat ja kuivuukin vielä loistavasti. Tai kuivui ainakin vielä ennen, kuin saavutin pullon puolivälin. Siinä vaiheessa lakan massa oli jo hieman paksuuntunutta ja vaati ohentelua ja siitä lähtien kuivumisprosessi on ollut hitaampaa kuin ennen. Hyvä tuote kuitenkin kaiken kaikkiaan, suosittelen!

Toisin kuin tiistai, keskiviikko ei enää ole Gossip Girl -päivä, joten tausta muuttui takaisin normaaliksi. Alunperin bannerinkin oli tarkoitus muuttua, mutta koska se oli niin selkeä mielipiteiden jakaja ja puhuttaja, päätin pitää sen vielä toistaiseksi. Tykkään miellyttää…mutta myös ärsyttää. 😉 Oli muuten ihanaa ja mieltä ylentävää huomata, kuinka monen päivittäisiin rutiineihin blogini lukeminen kuuluu ja kuinka (yllättävän) tärkeä se monelle on paitsi sisältönsä, myös ulkonäkönsä puolesta. Kiitos siis teille, että olette ottaneet blogini osaksi päivärutiineitanne! Tällähetkellä lukijoita näyttäisi olevan jo 50 000 kuukaudessa, mikä on ihan mielettömästi enemmän, kun uskalsin blogiani aloittaessani edes kuvitella!

Mutta nyt kipitän vielä pakastimelle hakemaan kupillisen jäätelöä vadelmilla…Muita jäätelöaddikteja?

Kommentit (32)

  1. RagDoll

    Oletko maistanut jo Ingmanin kinuski&vohvelirouhe jäätelöä? Se on jo melkein liian hyvää ollakseen totta ja maitovammaisten iloksi se on vielä vähälaktoosista. 🙂

    Millä ohennat paksuuntuneita lakkoja? Onko siihen joku oma tuotteensa?

  2. Nimetön

    RagDoll: Oi,, kuulostaa ihanalta. Kiitos vinkistä! 🙂
    Kynsilakkojen ohennukseen toimii loistavasti Mavalan kynsilakanohentaja. Pullolla on alle kymppi hintaa ja yhteen ohennuskertaan menee muutamia pisaroita. Tuo ei heikennä lakan laatua tai kestoa, toisin kuin kynsilakanpostoaineella ohentelu. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *