Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 178: Kiss me, you fool!

Sain eilen tämän ihanan DiorKissien setin ja sitä onkin nyt sitten ihailtu ja mallailtu ihan urakalla:

Vanha minäni olisi nostanut sen laatikkoon odottamaan, että käytän alta ensin pois muutaman muun kiillon, mutta uudella minälläni ei ollut aikomustakaan tehdä niin. Minä tykkään näistä nyt ja minä myös käytän näitä nyt! Ja minähän kokeilin ja käytin (kiillot samassa järjestyksessä kuin pakkauksessa):

DiorKiss 001 Lime Glaze
Ihana hopeisella shimmerillä varustettu läpikuultava sävy.

221 DiorKiss Fizzy Lemonade
Edellistä hieman lämpimempi, pronssin ruskeaan taittava läpikuultava shimmerinen sävy. Ihana myös!

361 Peach Smoothie
Tämä on läpikuultava, mutta vaaleanpunaisempi kuin edelliset kaksi. Kun Lime Glazessa oli pelkkiä hopeisia shimmereitä ja Fizzy Lemonadessa kultaisia, on tässä puolestaan monivärisiä. Nam!

451 Mango Soda
Ihana kevyen persikkainen (vai pitäisikö sanoa mangoinen) läpikuultava shimmerinen sävy. Rrrrrakastan tämän mangon tuoksua!

771 Berry Smoothie
Läpikuultava, mutta selkeästi pinkkiin menevä sävy. Koostumuksessa monivärisiä shimmerihippuja, mutta koostumus on selkeästi crememäisempi ja vähemmän hohtava kuin edellisten.

Osa näistä oli hyvin samantyyppisiä sävyjä, mutta silti aivan erilaisia. Rakastuin kyllä ehdottomasti kaikkiin ja voitte olla varmoja, että näitä nähdään lähiaikoina huulillani usein!

Kun kerran jotain uutta tuli taloon, oli jonkun myös aika lähteä. Tänä aamuna kuluivat loppuun viimeiset jämät Lumenen loistavasta edesmenneestä irtopuuterista:

Irotopuuterin kahdesta sävystä minulla oli käytössäni läpikuultava versio ja tämä oli aivan loistava tuote. Harmi, että tämän valmistus tosiaankin on lopetettu. No, en jaksa uskoa, että noin menestyvä meikkisarja voi kauan olla ilman irtopuuteria. Uutta versiota odotellessa, siis!

Väiskin sanoin: ”That’s all Folks!”

Suukkoja, joita näillä Dior-huulilla kelpaa kyllä lähetellä:

(Hah, olen niin halunnut tehdä tuon jo pitkään!)

Toivottavasti teillä on yhtä hauskaa uuden bannerini kustannuksella kuin minulla. Älkää ottako sitä liian vakavasti. Kaikki teiniohjelmia seuraavat varmasti hoksaavat, mistä on kyse. 😉

PS. PS. Hei ihan tosi, en tiennyt blogikansan olevan näin allerginen vaalenpunaiselle ja suukoille! Rakkautta kehiin, siskot hyvät! Mukavaa, että suurimmalla osalla teistä kuitenkin on huumorintajua. (Ja kyllä, vaihdan taustani heti, kun olen ärsyttänyt tarpeeksi monia. Mikä on näköjään aika nopeasti…) Tänäänhän on Gossip Girl -tiistai!
Toverit, tämä on vain virtuaalimaailma ja vielä tarkemmin sanottuna minun hömpänhömppäinen prinsessan hajuinen ja makuinen virtuaalimaailmani (jota te onnekseni käytte katselemassa, haistelemassa ja maistelemassa), joka saa olla ihan niin hömpänpömpän värinen, kuin minä itse tahdon. (Rakentavat ehdotukset värimaailmasta ovat sitten asia erikseen, kiitos niistä!)

Kommentit (57)

 1. Nimetön

  Anonyymi: Kiitos. 🙂

  maritus: Tuo Cliniquen mineraalisekoitteinen meikkipuuteri on laadultaan aivan ihana, ehdottomasti suosikkejani meikkipuutereissa. 🙂
  Kanebon luomivärinpohjustajaa en ole itse kokeillut. Tule ihmeessä kertomaan, miten pelittää, kun kokeilet. 🙂

  toisaa: Itseironia tosiaankin on avainsana. 🙂

 2. Himottavat saippuani part 3 – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Kuva ei ihan tee oikeutta sävyille, mutta nuo minulta jo ennestään löytyneet kiillot löytyvät paremmin kuvattuina täältä. […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *