Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 174: Tyhjentymisiä

No niin, tänään kirjoitellaankin taas loppuneiden tuotteiden merkeissä (jippii!).

Yksi lemppariputsareistani, eli Lumenen Elvyttävä puhdistusvoide loppui:

Olkoot vaan vanhemmalle iholle tarkoitettu, mutta tämä on aivan ihana! Puhdistaa ihon tehokkaasti, mutta ei ole ollenkaan liian pesevä ja kuivattava. Voidemainen tämän koostumus ei kyllä oikeasti ole, enemmän kylläkin emulsiomainen. Emulsioiden ongelmana on monesti se, etteivät ne putsaa ihoa kunnolla (sisältävät usein paljon mineraaliöljyjä, jotka tuntuvat vaan jäävän ihon pinnalle pyörimään) ja voidemaiset puolestaan pesevät usein ihon ihan natisevan puhtaaksi. Tämä tuote on täydellisesti noiden välimaastossa: Pesee, muttei kiristä. Suosittelen ainakin normaalista kuivempaan taipuvaiselle iholle.

Toinen loppunut tuote on Nivean hoitoaine:

Tämä Protein Repair tunnetaan Suomessa Intensive Repair -nimellä. Oli ihan kiva perushoitoaine joka ei sisällä silkoneja ja paljon plussaa tämä saakin siitä. Ihanaa, että on hyviä ja edullisia siloittavia hoitoaineita, joiden teho perustuu muuhun kun vain silikoneihin. Omalle lyhyemmälle tukalleni tämä oli ehkä hieman liian hoitava sekä siloittava ja siksi lätsäyttävä, mutta pidemmässä tukassa tämä olisi varmasti ollut mieleeni. Mukava perustuote, vaikkei mikään tehotuote ollutkaan (mutta tämähän olikin vain pikahoitoaine).

Nuo Nivean hoitoaineet kuluvat vaan minulla turhan nopeasti jostain syystä. Ihan pieni määrä ei riitä ja reilummalla kädellä annosteltuna ei riittoisuus tietenkään ole huippua. No, loppuunhan tässä ollaan varastoja kuluttamassakin, joten en valita…

Katsokaapas muuten, kuinka söpö lakka minulla on kynsissäni:

Ihana lähes fuchsia sävy (vähän vaalea tosin kuvassa), jossa näkyy tarkasti katsottuna kevyt, kultainen shimmeri (okei, ei ehkä näissä kuvissa).

Tämän lakan olen sekoittanut itse kolmesta eri lakasta:

Mavalan Riga oli yksinään turhan vaisu, joten laitoin sekaan Adelaidea. Sitten lisäsin vielä ripauksen Gold-sävyä ja lopputulos oli tämä:

Sekoittelemalla saa kyllä vaikka mitä herkkuja yhdistelmiä!

Minulla on muuten ihan hirveä ostomania menossa päässäni ja olen päättänyt, että viikon kuluttua saan irroitella vihdoin hieman. Tahtoisin kyllä irroitella jo tänä viikonloppuna, mutta se ei taida olla ihan sallittua, kun OPI:n setin sain pitää itselläni vain, jos selviän elokuuhun asti. Plääh. Toivotaan, ettei mopo karkaa käsistä sitten, kun on lupa irroitella!

Nyt lähden eilen mainitsemieni kirjojen insipiroimana tyhjentämään hieman kaappejamme ja siivoamaan. Hyvä hetki siihen, sillä wannabe-insinööri on häädetty pois. Ja ne tyhjät purkit todellakin lentävät samantien roskiin!

Kommentit (17)

  1. Nimetön

    Anonyymi: Ykkösvaihtoehtoni olisi bareMinerals (jolla tosiaankin saa myös peittävyyttä, mutta myös kuivuuden ja epäpuhtauksien hoidon), mutta jos et tahdo mineraalipohjaa niin ensimmäisenä mieleen tulee Estee Lauderin Double wear tai Double Wear Light riippuen siitä, kuinka peittävän pohjan tahdot. Kummatkin kestävät iholla hyvin ja ovat kuitenkin ohuita. Light jättää nimensä mukaisesti kevyemmän lopputuloksen, mutta on silti peittävä. Saman sarjan Double Wear peiteaine on mielestäni myös loistava.

    Mar3ngi: Voit pestä siveltimiä miedolla shampoolla tai sitten tilata niille tarkoitetun sivellinshampoon. Kabukia ja peiteainesivellintä pesen itse noin kerran viikossa ja muita tarpeen mukaan. Muista kuivata siveltimet lappeellaan (esim. pöydällä sivellinosa pöydänreunan yli, jolloin ilma pääsee hyvin harjasten väliin), ettei liimauksiin valu vettä haurastuttamaan. 🙂

  2. Anonyymi

    Tuo kynsilakan väri ei omaa silmääni miellytä, mutta ihastelen hyvinhoidettuja kynsinauhojasi ja kynsiäsi 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *