Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 171: Tuoksuva kroppa

No niin, se on siis totta. Enormous Lashilla ei ole palautusoikeutta Suomessa, vaan Gloria-lehti tosiaankin teki jälleen virheen. Hienoa, Gloria! Maahantuojan vastauksessa kuitenkin todettiin vielä lopuksi näin: ”Tuote kuitenkin toimii erinomaisesti, joten toivon sinullekin menestystä tuotteen käytössä.” No, sen me näemme tulevien kuukausien aikana. Ensiviikolla tulossa kuvat lähtötilanteesta ja ensimmäisen käyttökuukauden jälkeiset kuvat, eli muistakaa käydä kurkistamassa!

Tänään loppui taas vartalovoide. Aivan loistava Nivean Soft Caring Lotion (vanha pakkaus, uuden nimi ja sisältö ovat samat, mutta pakkaus on eri mallinen) palveli minua hyvin kymmen päivän ajan. Se kosteutti ihanasti ja oli sopivan täyteläinen, mutta ei liian rasvainen. Ja peppu ja kyynärpäät tuntuivat ennen kaikkea pehmeiltä, joten kaikki kriteerit täytettiin. Tämä taitaa jopa haastaa aiemman suosikkini L’orealin Nutri-Softin kuivan ihon version, sillä tämä jättää vähemmän tahmaisen pinnan. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

Mieleni olisi melkeinpä tehnyt hankkia näitä useampi, kun pakkausuudistuksen takia monet paikat ovat lykänneet nämä aleen. Maltoin kuitenkin olla hamstraamatta näitä, sillä minähän nimenomaan tahdoin päästä kokeilemaan erilaisia vartalovoiteita ja -emulsioita enkä jumittaa kokoajan samassa.

Ostin sitten alesta tälle seuraajan, tai itseasiassa kaksikin:

Kaksi siksi, että toinen näistä ei ole ihan perusvartalovoide, vaan hankin sen lähinnä tuoksun vuoksi käytettäväksi vain silloin tällöin esimerkiksi käsivarsiin. On mukavaa omistaa kaksi vartalovoidetta, joista tuoiksuvampaa voi sitten käyttää erityisissä tilanteissa.

Tämä ylellisempi versio on Escadan Incredible Me:n Body Lotion, jonka ostin alesta vain reilulla kahdeksalla eurolla. (Incredible me:stä tykkääville tiedoksi, että siitä on tulossa syksyllä uusi EdT versio, nykyinenhän on EdP.) Incredible Me:ssä on mukana mm. tiramisua ja vaniljaa, joten nam! Vanilja on muuten sellainen aine, joka vetoaa tuoksuissa miehiin ja varmaan 90% tuoksua naiselleen lahjaksi ostavista miehistä lämpenee sitä sisältävälle tuoksulle kaupassa. Jos siis etsit miehenkaatotuoksua, niin kokeile vaniljaa sisältäviä, pehmeitä tuoksuja, kuten tämän lisäksi esim. Kenzo Amour, Burberry The Beat EdP tai Jessica Simpson Fancy (vähän nuoremmalle kohderyhmälle).

Toinen hankkimani vartalovoide on sitten päivittäiseen käyttöön samalta ostosreissulta hankittu Nivean Rich Caring Milk. Tämäkin on Soft Caring lotionin tapaan tarkoitettu kuivalle iholle, joten saa nähdä, haastaako tämä sen kuinka hyvin. Tuote on muuten taas vanhassa pakkauksessa ja uudistuneen version nimi taitaa olla Nourishing Body Milk, mutta sisältö on jälleen sama.

Jos OPI:n setti ei odottelisi kotona hyllyn päällä palkintona, olisi alesta tarttunut mukaan paljon muutakin, kuin vain nämä kaksi tarpeellista hankintaa. Onneksi pidin palkinnon mielessäni ja hipsin kaupasta ulos ajoissa ennen, kuin annoin itselleni periksi. Aion ehkäpä antaa itselleni lakon puolivuotislahjana luvan irroitella hieman edes yhtenä päivänä, tosin kohtuudella. Onhan laihduttajillakin herkuttelupäiviä!

Kun muuten tuli puhe tuoksuista, niin tämä Sephoran Fragrance Finder on oiva työkalu uusia tuoksuja itselleen etsiville. Voit joko valita tuoksun, josta olet tykännyt, ja kone hakee sinulle vastaavan kaltaisia tuoksuja, joista voisit mahdollisesti pitää, tai voit hakea esimerkiksi tuoksuperheiden perusteella mahdollisesti sinulle mieleisiä tuoksuja.
Toinen tuoksufriikin paratiisi on fragrantica, josta löytyy paljon tietoa eri tuoksuista ja myös erilaisia hakumahdollisuuksia.

Jos löydät sopivan tuoksun (ja käyt sen mahdollisesti kaupassakin ensin nuuskimassa), voit tilata sen edullisesti esimerkiksi Cheap smellsista, Fragrance directista, Feel uniquesta tai vaikkapa Beauty Baysta. Cheap Smellista ja Feel Uniquesta tilatessasi muista, ettei paketin arvo saa ylittää postikuluineen 45 euroa, tai voit joutua maksamaan siitä alvit. (Vaikka valuuttana on englannin punta, Feel Unique toimittaa tuotteensa Jerseysta käsin, joka kuuluu Kanaalisaariin ja koska tämä alue ei kuulu Briteille eikä edes EU:hun, vois sieltä tilatessaan tosiaan joutua maksamaan tullia yli 45 euron ostoksista.)

Tuoksuista tuli vielä mieleen, että jestas, miten kivalle Nivean Happy Time vartaloemulsio tuoksui ja tuntui, kun kokeilin sitä pienestä Olivian mukana tulleesta näytepussista. Ehdottomasti lähtee pian kokeiluun! Nivea se vaan näyttää osaavan hommansa, ainkin mitä tulee vartalovoiteisiin. Oletteko muut huomanneet saman?

Kommentit (24)

 1. Nimetön

  Herbina: Kiitos sinulle! Kosmetiikka on enemmän alaani kuin maantieto. Jersey kertoikin jo enemmän. 🙂

  Anonyymi: Kyllä se sitten varmasti pian tulee malta vielä pari päivää. 🙂

  Jenni: Kiva, että tuli sinulle noin nopeasti. Toivottavasti tulee edellisellekin kyselijälle pian. 🙂 Jos koko kropan rasvaa päästä vartpaisiin, niin kyllä se kourallinen voidetta siihen helposti kerralla uppoaa. 🙂

  Atooppinen iho: Näinpä! 🙂

 2. Anonyymi

  Anonyymille, joka kyseli FragranceDirectin toimitusajoista: paketit tulevat yleensä ihan 3-4 päivässä (hajuvedet ym.) mutta jos tilasit jonkin aerosolituotteen kuten hiuslakkaa, niin pakettia ei voida lähettää lentopostina ja perilletuloon voi mennä useita viikkoja.

 3. milipili

  Mulla on tuo samainen OPI kit, lakka on vaan tylsän mitäänsanomaton, lähinnä ton öljyn takia kyllä ostin.

 4. Nimetön

  Anonyymi: Kiitos kun vastasit. 🙂

  milipili: Lakka on kyllä tosiaankin todella tylsä, mutta minulle se on myös vain bonuksena. Ostin tämän itse tuon Nail Envyn vuoksi, jota olen jo kauan himoinnut. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *