Päivä 17: Pienetkin lasketaan!

Tuhlailin tänään oikein urakalla suihkussa vartalokuorintaa ja sain Garnierin Scrub Gelin kulumaan loppuun. Normaalisti leikkaan kaikki purkit auki ja kaavin viimeisetkin pisarat ulos, mutta tänään en vaan jaksanut keskeyttää suihkuhetkeäni hakeakseni sakset ja leikatakseni pari viimeistä pisaraa ulos samalla, kun palelen odottaen takaisin lämpimään suihkuun kömpimistä. Lähes kaikki tuli kuitenkin kulutettua loppuun.

Tässä vielä todistusaineistoa siitä, että normaalisti kyllä leikkaan kaiken auki ja käytän viimeistä pisaraa myöten loppuun. Jopa tämä 3ml Diorin ihanan Hydractionin (SPF 20, light versio) voidenäytteen, joka tänään loppui, käytin viimeistäkin pisaraa myöten.

On muuten aivan ihana voide! Minulla on vielä yksi näyte vastaavaa täyteläisempää versiota käytettävänä ja sen jälkeen pääsen keskittymään hetkeksi 15 ml minipurkkiini, jonka olen joskus kylkiäisenä saanut.

Kaksi tuotetta siis loppui, mutta tänään talooni asteli myös kaksi uutta, lahjaksi saatua tuotetta. Sain nimittäin aivan ihanan Escadan Ocean Lounge kesätuoksun sekä Lacosten Love of Pink suihkugeelin. Nam, varsinkin tuo Escada on aivan herkku! Minusta on aivan ihanaa saada tuotteita, mutta varastoja pitäisi kyllä saada kulutettua loppuun. Eli tavallaan poden huonoa omaatuntoa myös lahjaksi saaduista asioista…

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *