Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 166: Kynsilakan tuunausta

Näin kaupungilla aivan ihanan OPI:n lakan (Oui Bit of Red) alle neljällä eurolla ja ette usko, kuinka sydäntäni raastoi jättää nappaamatta sitä mukaani! Olisin niin kovasti tahtonut adoptoida sen itselleni, mutta samalla mietin kosmetiikkakomeroni hyllyn päällä nököttävää OPI:n settiä, jota en tahdo menettää (katso lisää tästä postauksesta). Huokaillen jätin sen raasun kauppaan nököttämään ja odottamaan uutta omistajaansa, joka en harmikseni ollut minä. Nyyh.

Päätin sitten kotona piristyksekseni leikkiä vähän kynsileikkejä ja lakata kynteni jollain täällä toivotulla lakalla. Eilen esittelemäni OPI:n Your Villa or Mine…? näytti kynsissä vielä melko hyvältä, joten ajattelin kokeilla laittaa päälle NYX:in tähtiä sisältävää CN232-lakkaa:

Tuli hieman tylsä. Nämä suurempia koristeita sisältävät lakat ovat siitä ikäviä, että kun koristeet ovat jo noin isoja, ei niitä enää voi oikein sutia kynsille miten sattuu ilman mitään asettelua ja näitä on lakan seasta todella hankala asetella.

No, en jäänyt neuvottomaksi. Tarvitsin vain kynsilakan lisäksi Wet ’n Wildin irtohilepurkkini (hintaa alle kolme euroa) ja sisäinen meikkikemistini pääsi hommiin.

Katsokaa, miten kiva tuosta lakasta tuli, kun siihen sekoitteli hilettä!

Ihan supersöpö, vai mitä? Oikea prinsessalakka aivan ehdottomasti. Liitelin ympäri asuntoa kynnet ojossa niitä ihaillen ja Prinsessa Ruususta lallatellen, kun ilmeisesti todella huonon tilannetajun omaava wannabe-insinööri keskeytti prinsessaleikkini röyhkeästi ja niitä yhtään arvostamatta huutamalla minua tuomaan hänelle Aku Ankan vessaan, menisi kuulemma pitkään… Kiitos, wantsu, pilasit hetkeni. Et todellakaan tuntunut sillä hetkellä siltä Prinssi Uljaalta, jonka toivoin minua huhuilevan. Höntti.

Ainoa huono puoli tässä lakassa on, että lisäsin hileitä niin reilusti, että lakan pinta jäi kynnellä hieman rosoiseksi, mutta päällyslakan kanssa minä tätä kuitenkin käyttäisin muutenkin, eli ongelma eliminoitu. Mihin moderni Prinsessa Ruusunen enää Uljastaan tarvitseekaan, kun hallitsee kaikki hätätilanteet itsekin!

Tykkään muutenkin silloin tällöin sekoitella lakkojani ja tehdä minulle sopivia komboja. Suosittelen erityisesti kokeilemaan läpikuultavan lakan piristämistä hileillä, joita esimerkiksi juuri Wet ’n Wildilta löytyy useita värejä. Harrastaako joku muu tätä komboilua ja meikkikemistin leikkimistä tässä muodossa?

Ja hei, katsokaapa muuten, mikä kolahti postiluukustani:

Aiemmin mainitsemani Mascara Guard löysi tiensä nyt minunkin kotiini (tällaistahan minulla ei todellakaan entuudestaan ollut, joten tämä oli luvallinen hankinta) ja oi, kuinka käytännölliseltä se vaikuttaakaan. Vielä en ole sitä testannut käytännössä, mutta annan kyllä kommenttia parin kokeilukerran jälkeen. Saa nähdä, onko hyödyke vai turhake! Hintaa tälle muuten tuli postikuluineen euron muistaakseni, joten ei ollut paha.

…Prinsessa Ruusu linnassa, linnassa, On ihanien lakkojen pauloissa, pauloissa, pauloissaaaaaa…

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  Löysin tuon head2toen sinun vinkkiesi perusteella ja pari tilausta olen sieltä tehnytkin, mutta nyt sinne oli ilmestynyt tekstit esim.china glazen lakkojen kohdalle et toimittavat vain yhdysvaltoihin.. Nyyh! Onko jotain muuta "kynsilakkakauppaa" moitä voit suositella?
  -s

 2. Nimetön

  s: No voi höh: :/ Kiitos kun kerroit huomiostasi. China Glaze on itse vaatinut tuota estääkseen ilmeisesti lakkojen tukkumyynnin ulkomailla ja tuo on tulossa voimaan kaikkiin nettikauppoihin. Voi harmi. On kuitenkinkin veikkailtu, että teksti olisi vain firmojen millyttämiseksi ja saattaisivat tilauksen tehdessä myydä tavallaan salaa myös ulkomailla. Uskaltakoon ken tahtoo. 8ty8beauty.comin sivuilla ei vielä ainakaan ollut China Glazessa moista tekstiä. Siellä 1-6 lakkalla on 15 dollarin postikulut, enempää ei kannata tilata, sillä eivät mahdu kuplakirjeeseen ja paketti maksaa tuhottomasti. Harmi vaan, että heillä palvelu on usein todella hidasta.
  Onneksi on vielä eBay.

 3. FashionChika

  Mä olen niin wannabe-insinööri-fani! Aku Ankka vessaan,ah<3 Ja kiitos,kun sanoit miten käytän tuota irtohilepurkkia!

 4. Päivä 232: Outoa vai mahtavaa? – Kauneus & Terveys -blogit

  […] kosmetiikan ihanassa maailmassa. Olen kertonut teille tuotteista, joita ette ole edes tienneet tarvitsevane sekä muista erikoisemmista tuotteista. Nyt minulla olisi jälleen esitellä teille yksi outo ja […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *