Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 162: Rasvaa perstuntumalla

Hyvän vartalovoiteen mittarina on minulla perstuntuma. Ihan kirjaimellisesti. Hyvä vartalovoide nimittäin kykenee pitämään peppuni ihon superpehmeänä ja sileänä ja jos voide ei kykene siihen, ei se ole minulle mieleen. Superhyvän voiteen tittelin vartalovoide puolestaan saa, jos se kykenee pitämään myös kyynärpäiden ihon pehmeänä. Näihin kumpaankaan edellä mainittuun ei Doven Supreme Body Silk vartalovoide minulla kyennyt.

Supreme Body Silk tuntui aluksi levitettäessä todella ihanalta ja täyteläiseltä, juuri makuuni sopivalta. Rasva luitenkin imeytyi iholle täysin ja tuntui katoavan: iholle jäi vain outo silikonipinta eikä kosteutusteho ollut mitenkään erityinen. Kosteutti ihan kivasti, mutta ihan kiva ei kuitenkaan riitä minulle tässä asiassa, vaan tahdon voiteen kosteuttavan hyvin.

Jos siis etsit kevyen tuntuista, ei rasvaista kosteuttajaa, tykkäät tästä varmasti. Mutta jos tahdot kuivemmalle iholle rasvaisempaa koostumusta, niin skippaa tämä.

Tuoksu oli muuten hyvin Dovemainen ja ehkä hieman liian voimakas minun makuuni. Tai no, jos tuoksu olisi ollut toisenlainen, ei sen voimakkuus olisi häirinnyt, mutta koska tuoksu oli melkolailla vain tyypillinen rasvan tuoksu, en innostunut sen voimakkuudesta.

Dovelle on jo heti hankittu korvaaja:

Nivean Soft Caring Lotion kuivalle iholle oli alessa, joten päätin ottaa voiteen kokeiluun hyvän oloisen sisällön perusteella. Näiden pakkauksethan ovat muuten muuttaneet muotoaan ja joidenkin nimet ovat hieman vaihtuneet, mutta uudistuneet tuotteet ovat sisällöltään edelleen samat kuin ennen. Toivottavasti kosteustehot nyt riittävät, hyvältä kuitenkin vaikuttaa!

Yksi Nivea siis kannettiin taloon ja toinen puolestaan loppui:

Käytin tänään viimeisen käyttökerron Nivean Straight & easy shampoosta, jonka tosin olin pistänyt wannabe-insinöörin muuten lähes kokonaan käyttämään. Hyvä shampoo kuivemmalle tukalle ja päänahalle, mutta omalle hieman rasvoittuvampi päänahalleni tämä ei ollut paras mahdollinen, sillä tukkani olisi kaivannut jotain pesevämpää. Hyvä shampoo kuitenkin, mikäli oma päänahka on kuivuuteen taipuvainen.

Sitten pieni mielipidekysymys. Eräs lukijani pyysi, että muokkaisin blogini tekstejä niin, että samalla sivulla näkyisi vaan yksi tai muutama postaus. Olen joskus pohtinut tätä vaihtoehtoa, mutta koska itse ainakin selailen omia suosikkiblogejani jatkuvasti ja rullailen postauksesta toiseen, en ole innostunut bloeista, joissa on vain yks postaus per sivu. Koska te kuitenkin luette blogiani enkä minä, tahtoisin kuulla teidän mielipiteenne asiasta. Sana on siis vapaa! Katsotaan, jos saadaan tästä hommasta vielä kävijäystävällisempää.

Kommentit (58)

 1. Nimetön

  Anonyymi: Hyvä, että on jonkun makuun tuo rasva,omaan makuuni tosiaankin liian kevyt.
  Kerro ihmeessä myöhemmin vielä, mitä olet Tigeistäsi pidemmällä käyttöajalla tykännyt! 🙂

 2. pre-beauty

  Ootkos kokeillu ihan normi-Natusan lotionia. eli siis sitä vauvavoidetta? mulla toimii se tosi hyvin ja perstuntuma on mitä mainioin XD mä kans valitsen rasvani juuri tuon perstuntuman mukaan ja Natusan on ainoa,johon oon ollut tyytyväinen. 🙂

 3. Nimetön

  pre-beauty: Sattuipas, itseasiassa juuri tänään taas tapoin Citymarketissa aikaani ja metin vauvoje hyllyn ohi kävellessäni, että pitäisikin kokeilla sieltä tuotteita, kun ovat niin kehuttuja. Eli varmasti tulee tuokin kokeiltua, kiitos suosituksesta! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *