Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 160: Pommeja ja Dior-vauvoja

Huomasin, että minulta puuttui vihreä luomiväri. Minulla oli mintunvihreää ja oliivinvihreää, mutta ei tavallista vihreää. Sain siis hyvän tekosyyn ostaa Mansikkanetistä minulta pitkään puuttuneen, jo kauan haikailemani Diorin Mystic Jade (390) -viisikon.

Kun kurkkasin saapuneeseen pakettiin, säikähdin. Mikä ihme tuo violetti pakkaus on, en minä tuollaista tilannut!

Okei, ei hätää, olivatkin vain kapaloineet vauvani. Avasin kääreet ja kurkistin vauvaani (tämä tapahtui muuten ruuhkabussissa, sillä en malttanut odottaa, että pääsisin töihin saakka saatika sitten töistä kotiin). Apua, vauvani on rampa!

Siltä raasulta puuttui toinen käsi! Otin heti yhteyttä Mansikkanetin asiakaspalveluun, sillä minä nimittäin rakastan näitä applikaattoreita enkä todellakaan tahdo, että vauvani on rampa! Heidän nopea vastauksensa oli, että antaisivat minulle 20% alennusta virheellisestä tuoteesta. Kiitos, pidän ramman vauvani 30 eurolla ja olen siihen tyytyväinen.

Mutta eivätkö sävyt silti olekin ihanat! Ylemmän kuvan perusteella ette tosin usko, että tilasin tämän paletin vihreän sävyn takia, muta oikean ylänurkan sävy on oikeasti juuri se täydellinen vihreä. Tässä kuvassa kaunis omenanvihreä sävy tulee paremmin oikeuksiinsa (samoin alanurkan kaunis kultaan taittava persikka):

Jos minä olin järkyttynyt vauvani rampuudesta niin wannabe-insinööri oli vähintään yhtä järkyttynyt siitä, että taloomme tuli taas uusi vauva (mutta minähän olen eliminoinut muita luomivärejä ahkerasti!). Ilmeisesti jopa niin järkyttynyt, että päätti ottaa kovat keinot käyttöön.

Muistatteko, kun pari viikkoa sitten kerroin teille unestani, jossa pahat tahot halusivat hiljentää minut sekä blogini ja asettivat pieniä pommeja asuntooni? Nämä pahat tahot tiesivät heikon kohtani ja unessani yksi näistä pommeista räjähti minulle kaikkein rakkaimmassa ja pyhimmässä paikassa, nimittäin Dior-laatikossani.

No, arvatkaapa vaan, millaisen yllätyksen wannabe-insinööri oli minulle järjestänyt, kun sitten työpäiväni jälkeen menin asettelemaan vauvaani sen uusien sisarustensa luo:

Ei hemmetti tuota wannabe-insinöörin huumoria! Olin tosiaankin kertonut myös hänelle unestani ja se oli ilmeisesti jäänyt hänelle mieleen, sillä tällainen näky minua laatikollani odotti. Herra ei ilmeisesti ilahtunut uuden vauvan saapumisesta, vaikkei sitä kommentoinutkaan mitenkään ääneen…näky kuitenkin puhui puolestaan. Onneksi räjähdysryhmä raivasi pommin pois ja pienoiseni pääsivät viettämään rauhallista koti-iltaa ja leikkimään maminsa kanssa ilman räjähtelyn pelkoa.

Tilanteen rauhoituttua lähdin kylpyhuoneeseen villitsemään itseäni kuluttamalla tuotteita loppuun.

Suosikki silmämeikinpoistajani loppui, mutta onneksi jäljelle jäi vielä kolme vastaavaa. Lumenen Silmämeikin Poistoaine vedenkestävälle silmämeikille on ollut jo vuosia suosikkini (jo ennen uudistamista sekä sen jälkeen). En käytä vedenkestävää silmämeikkiä kuin harvoin, mutta tämä ottaa ihanan helposti ja tehokkaasti pois sekä vesiliukoisen että vedenkestävän meikin eikä hintakaan ole korkea. Käytän tätä hyvin mielelläni, mutta odotan kyllä, että nämä loppuvat ja pääsisin taas vuosien tauon jälkeen terästämään muistiani ja vertaamaan tätä L’orealin vastaavaan, joka on myös saanut paljon kehuja. Muistan käyttäneeni sitä tyytyväisenä ennen, mutta en osaa verrata näitä tarkasti. Terästystä siis kaivattaisiin.

Lisäksi käytin loppuun Diorin Cleansin Geleen 50 ml koon, johon en itseasiassa ole kovin rakastunut. Tuote ei puhdista ihoani ihan niin puhtaaksi kuin toivoisin ja harmikseni se kirvelee aina välillä hieman luomillani. Minulla on tätä jäljellä yksi normaalikokoinen pakkaus, mutta sen loputtua en tätä jää kaipailemaan. Ihan ok tuote siis, mutta ei täyden hintansa arvoinen minulla.

Tuntuu, että tuotteita loppuu tällä hetkellä todella hitaalla tahdilla taas. Ympärilläni on liian vähän loppumaisillaan olevia tuotteita, mikä tekee projektistani hieman tylsää. No, pitänee ajatella tätä laihdutuskuurina: välillä jumitetaan, mutta sitten lukema putoaakin yhtäkkiä huomattavasti. Tai ainakin toivon sen putoavan…

PS. Tiedän, että juuri viime viikolla sanoin, etten hanki uusia vauvoja ennen elokuussa ilmestyvää Night Butterflyta, mutta Night Dust -paletti kutkuttaisi vielä kovasti… Onneksi rahallinen tilanne tulee kuitenkin vastaan. Toisaalta olemme ennenkin ottaneet wannabe-insinöörin kanssa yhteen aiheesta ruoka vs. kosmetiikka. Hän ei yhtään ymmärtänyt kun sanoin, että mielummin syön pelkkää puuroa ja ostan Diorin kun syön hienommin ja olen ilman Dioria. Miehet eivät sitten tajua mistään mitään.

Kommentit (23)

 1. milipili

  Mystic Jade on niin kaunis! En ole meikannut sillä pitkään aikaan, huomenna voisi.

  Ja vähänkö tipuin tolle pommille!

 2. Anonyymi

  Pakko hehkuttaa, Rauman Sokoksessa on kolmea erilaista viisikkoa a25€…. En tietenkään ottanut muistiin nimiä, mutta mielestäni tuo Blue Croisette oli yksi, Pink May (joka lähti mukaani)oli toinen ja kolmas laatu oli persikkainen vaalea jonka nimessä oli Paris… 🙂

 3. Nimetön

  Miss Foxy: Ostolakkoilla kannattaa aina, rahaahan siinä säästyy. 🙂

  milipili: Kaunis tuo kyllä on. 🙂

  Anonyymi: Oih, ovatpas olleet halvalla. Kolmas oli varmasti kevään lookissa ollut Parisian Lights -paletti. Ostamasi Pink May on kyllä aivan ihana, juuri eilen meikkasin sillä. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *