Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 155: Ylpeä äiti

Ylpeä äiti suorastaan säteilee ylpeydestä jälleen. Pieni Dior-perheeni (jota tuskin voi enää pieneksi sanoa) sai nimittäin uuden perheenjäsenen.

Uusi perheenjäseneni on nimeltään Sweet Illusion (290) ja se huusi minua alepöydässä niin sydäntä raastavasti, etten vaan voinut ohittaa sitä enää. Olen jo kerran kävellyt sen ohi toisen liikkeen alepöydässä, mutta nyt en enää siihen kyennyt. Katsokaa nyt sitä ihanuutta:

Sitä ihan parasta Dior-laatua tämä ei ole, mutta ei tämä kyllä huonokaan ole. Ainoa asia, mikä minua tässä harmittaa, on tuo vasemman yläkulman napin hileisyys. Hileet varisevat ikävästi sekä levitettäessä että pitkin päivää. Muuten sävyt ovat kuitenkin todella ihanat. Nam! Luojan kiitos ostolakkoni ei koske näitä ihanuuksia… Vastapainoksi taidan kuitenkin jälleen kerran inventoida luomivärivarastoni, jos vaikka vastavuoroisesti voisin luopua vielä jostakin.

Luopumisesta tuli mieleen loppuneet tuotteet.

Rainbow:n jalkavoide kului onnekseni nopeasti loppuun. Tuote oli makuuni liian litkua ja kosteutusteho oli melko surkea. Lisäksi voiteeseen lisätty menthol teki ikävän tuntuisen viileän (hieman pistelevän) tunteen, jonka oli tarkoitus olla virkistävä. Tahdon kuitenkin itse laittaa jalkavoiteeni yöksi, joten tuo mentholin aikaansaama efekti ei todellakaan rauhoittanut minua untenmaille. Käyttelin tätä välillä päivälläkin, sillä jalkani olivat koko käyttöajan melko kuivat. En suosittele kellekään, sillä ihan pelkkä kosteutustehokin oli tosiaankin surkea.

Jalkavoiteen tilalle hankin Schollin kovettumavoiteen:

Jalkaraasuni ovat kärsineet niin kahdesta aiemmasta liian kevyestä voiteesta (Olive ja Rainbow), että nyt ne kaipasivat kunnon pehmitystä. Koska tähänastinen suosikkini on ollut Schollin Syväkosteuttava jalkavoide, elättelen toivoa, että tämäkin on loistotuote. Voide sisältää AHA-happoja (kuorivat kevyesti) sekä persikansiemenöljyä ja aloe veraa ja jopa salisyylihappoa kevyesti sisältävä INCI näyttää todella lupaavalta jalkojenpehmittäjältä. Jo viikossa pitäisi olla kovettumia poistettu tehokkaasti, joten innolla korkkaan tämän.

Muistattehan hoitaa jalkojenne ihon kesällä kuntoon, jos läpsyttelette kevyemmissä kengissä. Kovattumat ja huonokuntoiset jalat pilaavat kauniit korkkarit ja pelkkä varpaankynsien lakkaaminen ei tee jaloista hoidettuja! Lakatut varpaankynnet vetävät aina huomion jalkoihin, jolloin niiden mahdollinen huonokuntoisuus vain korostuu. Jalkoja hoitamaan siis, mars mars!

Myös viimeinen käsivoide kului loppuun (lukuunottamatta niitä kahta käsilaukussa kulkevaa OPI:n tuoksuvaa käsivoidetta):

Mavalan minikokoinen (30 ml) käsivoide kului loppuun ja tämä oli vihdoin viimeinen laatuaan. Oikein hyvä käsivoide, joka kyllä teki ihosta pehmeän, mutta koska käytän kotona käsivoidetta lähinnä öisin, jäi tämä hieman liian kevyeksi makuuni. Jos et kuitenkaan tahdo yhtä rasvaista käsivoidetta kuin itse tahdon, niin suosittelen kyllä kokeilemaan.

Lähdin hakemaan käsivoiteelle korvaajaa Body Shopista. Kerrottakoon muuten, että olen elämäni aikana omistanut vain neljä kyseisen firman tuotetta. Ensimmäinen tuote oli hennaväri 10-vuotiaana (yök!), toinen oli Tea Tree-sarjan ihon mattana pitävä seerumi. Kolmas oli Englannista lentokentältä viimeisillä punnilla hankittu Brasilian Parapähkinä hoitoaine (silloin lähes 10-vuotta sitten kyllä tykkäsin) ja neljäs pari vuotta sitten alesta hankittu neljän huulikiillon paletti (jonka omista yhä). Minulla on siis hyvin vähän kokemusta brändin tuotteista.
Lähdin siis ostamaan Body Shopin hamppukäsivoidetta, jota eräs lukijani suositteli, kun peräänkuuluttelin tuhteja ja kosteuttavia käsivoiteita. Ensikokeilulla vaikuttaa kyllä hyvältä, eli kiitos suosittelijalle!

Tässä koko Body Shopissa asioinnin saldo:

Keskeltä löytyy Hamppukäsivoide, jonka perässä liikkeeseen lähdin. Oikealla on poskipunasivellin, jonka pehmeyteen rakastuin. Karva on synteettistä nailonia ja ai että, kuinka sileä tämä onkaan. Olen pitkään ollut vailla kunnollista poskipunasivellintä, mutta en ole saanut aikaiseksi ostaa sellaista. Nyt oli sitten pakko heti ostaa, kun sellaiseen törmäsin.

Oikealla kuvassa on vielä Peppermint Cooling Foot lotion, josta ystävällinen myyjä laittoi minulle kokeilukokoisen pussukan mukaan. Mielelläni tätä kyllä kokeilen, mutta Rainbow:n viilentävän vaikutuksen tekevän jalkavoiteen ikävät tuntemukset ovat kyllä vielä voimakkaina takaraivossani… No, mielelläni kuitenkin kokeilen tämänkin tuotteen, vaikka sitten päiväkäytössä.

Tässähän näitä sallittuja hankintoja taas tuli. Harmi, ettei minkään tuotteen viimeinen kappale lähety loppuaan, eli hetkeen en pääse mitään kivaa hankkimaan. Onneksi kuitenkin sentään vartalovoide kuluu säännöllisesti loppuun reilussa viikossa, eli ehkäpä viikon kuluttua saan jo hankkia sentään uuden sellaisen. Tai no, lompakkoni kannalta on itseasiassa kuitenkin ihan kivaa, että mikään ei hetkeen vielä lopu…

Kommentit (27)

  1. Nimetön

    Luen kyllä kaikki kommentit läpi, mutta jos minulle ei esitetä mitään kysymyksiä, en välttämättä vastaa ihan jokaiseen kommenttiin erikseen. 🙂

  2. Anonyymi

    Käsivoidevinkki! Ilmeisesti sinäkin tykkäät käyttä yöllä täyteläisiä käsivoiteita niin suosittelisin L'occitane:n Shea Butter Hand Creamia josta en pikavilkaisulla löytänyt mainintaa täältä. 🙂
    Tuoksukin on aivan ihana!
    Muutenkin koko Shea Butter sarja on tutustumisen arvoinen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *