Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 154: Mutakuonon ilonpäivä

Olen todella ahkera naamioiden käyttäjä. Puhdistava tai kosteuttava naamio päätyy kasvoilleni yleensä 2-3 kertaa viikossa ja nautin suuresti naamiohetkistäni. Erityisen tyytyväinen olen ollut Lumenen Syväpuhdistavaan turvenaamion, jonka viimeinen kappale harmikseni otti ja loppui juuri.

Naamio puhdisti ihoa hyvin, mutta ei tuntunut liian kuivattavalta. Tämä oli minun ehdoton suosikkini puhdistavien naamioiden kategoriassa, kunnes tutustuin Kickseissä myytävään suklaa-muta naamioon. Näiden kahden erona on se, että suklaa-muta ei kuivata ihoni pintaa yhtään, mitä tämä Lumene puolestaan hieman tuntuu tekevän.

En jää haikailemaan tämän naamion perään, sillä nyt voin hyvällä omallatunnolla kokeilla muitakin naamioita. Ja nyt oikeasti tarkoitan tosiaankin vain kokeilua, sillä en halua varastoihini yhtään naamiota lisää. Yksi työni parhaista puolista nimittäin on, että voin vain ottaa pelkkään kokeiluun erilaisia tuotteita ilman, että ostaisin tai saisin niitä hyllyilleni pysyvästi hengailemaan. Tuotetietous ja tuntemus kasvaa kokeilemalla, mutta varastot eivät kasva. Täysin win-win situation siis!

Päätän tämän lyhyen viikonloppupostaukseni ihanaiseen China Glazen LOL -lakkaan, jota en omista, mutta jonka myös kuitenkin kokeilin:

Nyt lähden kuluttelemaan loppuun kamalan Rainbown jalkavoiteeni ja näkemään unia mahdollisesta perheenlisäyksestä. Kuulette asiasta lisää huomenna!

Kommentit (24)

 1. Anonyymi

  Minkälainen koulutus sinulla on, opiskeletko viellä?

 2. Anonyymi

  Omistatko Diorin yksivärisiä luomivärejä? Osaisitko suositella jotain hyvää jalkavoidetta, nimittäin tänään loppui Olive jalkavoide sekä vajaa kuukausi sitten Schollin Deep Moisturising Cream jalkavoide? Blogisi kautta olen löytänyt näin sanottuja ’’vakituisia’’ tuotteita itselleni, ja niihin lukeutuu myös Mavalan pikakuivattaja. Pikakuivattaja on todella käytännöllinen, koska en koskaan malta odottaa kynsien kuivumista ennen kuin alan jotain tehdä ja silloin lakkaukseen osuu joku ja ei ole sitten kivan näköinen, joten pikakuivattaja on siihen hyvä nopea apu. Oma Max Factor False Lash Effect mascara pian loppuu, niin ostin tilalle Lumenen vedenkestävän Blueberry Curl mascaran ja siihen olin yhtä tyytyväinen kuin Max Factoriin. Mitä itse tykkäät tuosta Blueberry Curl mascarasta? Onko tuota Blueberry Volumea saatavilla vedenkestävänä versiona ja jos on niin mistä tunnistaa vedenkestävän mascaran vedenkestämättömästä?

 3. Anonyymi

  Joko kamala Rainbowin jalkavoide on loppu?

 4. Nimetön

  Annika: Erisanin tuotteet ovat mielestäni kaikki varsin hyviä sisältöjensä puolesta eikä noissakaan missään mitään pahaa ole. Kroppavoiteessa on tosin paljon mineraaliöljyä, mutta kaikilla se ei tuki. Itse en siitä tykkää kasvovoiteissa (tukkii ihoani helposti runsaina määrinä), mutta kroppavoiteissa se ei haittaa, sillä sitoo hyvin kosteutta.
  Itse aloin teini-iässä käyttämään erikseen yö- ja päivävoiteita, sillä päivisin tahdon kasvoilleni kevyemmän voiteen, mutta sellaisen tehot eivät sitten taas yöllä riitä kosteuttamaan ihoani. Vähän makuasia, että käyttääkö samaa voidetta vai eri, mutta kyllä minä suosittelisin ottamaan jonkun päivävoidetta vielä ravitsevamman voiteen yöksi käyttöön.
  Ja juurkin tuota Hellävaraista kuorintavoidetta tarkoitin. 🙂

  Anna: Hei, tosi kiva idea, toetutan varmasti. Naamiojuttua en ehkä hetkeen toteuta, sillä en ole itse ollut kovin innostunut kotitekoisista naamioita. Jos innostun, niin teen siitä kyllä postauksen. 🙂

  Anonyymi: En opiskele enää. Lukion lisäksi takana on kosmetologin opintoja (valmistuminen tosin vähän jäi…) ja elämänkoulua sekä paljon omatoimista opiskelua.

  Anonyymi: Omistan vain viisikkoja.
  Schollin syväkosteuttava jalkavoide on ollut oma ehdoton suosikkini, enkä tällä hetkellä tiedä parempia. Nyt lähtee kokeiluun Schollin Kovettumavoide, saa nähdä, onko millainen. Kivaa, että olet saanut blogistani hyviä tuotevinkkejä.
  Itse en ole lämmennyt Blueberry Curlin WP-versiolle yhtään, mutta omat ripseni kaipaavatkin lähinnä tuuheutusta. Blueberry Volumesta ei ole tullut vedenkestävää versiota vielä.
  Ja jos mascara on vedenkestävä, lukee siinä aina Waterproof. Mikäli ei lue, on se vesiliukoinen.

  Anonyymi: Jep, katso seuraava postaus. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *