Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 153: The Junkie

Olen jäänyt koukkuun aivan mielettömään tunteeseen.

Sanotaan, että jo kertakokeilu voi saada jäämään koukkuun ja nyt pari kertaa kokeilleena voin todellakin sanoa, että olen ihan koukussa!

Hei, olen Golden Girl ja olen koukussa tarpeeseen ostamisen tunteeseen. Kyllä, nyt se tuli sanottua.

Ennen lakkoani en oikeastaan koskaan ostanut mitään kosmetiikkaa koska tarvitsin, vaan koska halusin. (Joo joo, ei kosmetiikkaa välttämättä tarvitse, mutta tiedätte kyllä, mitä tarkoitan.) Nyt pari kertaa tarpeeseen ostamisen tunteen kokeneena voin kertoa, että on muuten pikkuisen hieno fiilis ostaa tuote, jota ei vaan kotona nosta hyllylle odottamaan käyttöönottoa, vaan jonka saa korkata käyttöön jo parhaassa tapauksessa heti samana päivänä ja jopa ilman huonoa omaatuntoa siitä, että vanha(t) vastaava(t) odottaa hyllyllä ja ehkäpä jopa menee vanhaksi vuoroaan odotellessaan.

Ihan mieletön tunne, suosittelen kokeilemaan!

Minulla oli nimittäin eilen vapaapäivä ja tarpeellisia hankintoja oli vain tehtävä.

Tarvitsin uuden kiillotusviilan kahden roskiinlentäneen tilalle, ja koska kaksi edellistäkin olivat Kicksistä, päätin metsästää sieltä uuden. Tilalle löysin Dependin kolmipintaisen kiillotusviilan (jotain uutta oli kuitenkin kokeiltava). En ole vielä avannut pakettiakaan, mutta toivottavasti on yhtä hyvä kuin Kicksin omat.

Lisäksi tarvitsin uuden kynsilakanpoistoaineen. Sormien kynsille käytän tällä hetkellä maailman parhaaksi ja hellävaraisimmaksi toteamaani IsaDoran lakanpoistajan ohella Dependin vihreää lakanpoistoainetta (jaetulla ykkössijalla), mutta varpaissa käyttäisin mielummin jotain tujumpaa ja halvempaa ainetta. Samoin ranskalaisen manikyyrin kärkien teossa käytän mielummin jotain lakanpoistoainetta, joka ei tunnu öljyiseltä kynnellä. Tämän vuoksi hankin kokeiluun Dependin sinisen supernopean, mutta asetonittoman poistoaineen. Toivottavasti on yhtä hyvää kuin vihreäkin.

Ja sitten se paras hankinta:

Uusi vartalovoide, vihdoinkin! Olen jo pari vuotta halunnut kokeilla Doven Body Silk- vartalovoidepurkkia, mutta ei ole koskaan tullut ostettua vartalovoideputelivuorien vuoksi. No, nyt sain ostaa ja vieläpä uudistuneen supreme version. Sisältö on ilmeisesti uudistunut jonkun verran vanhaan verrattuna ja ehdin jo kokeillakin tätä kerran, mutta en lähde vielä jakelemaan mitään tuomioita tai hehkutuksia kertakokeilun perusteella. Tunnette kuitenkin minut jo, joten tiedätte, että tuote loppuu niin lyhyessä ajassa, ettei raporttia tarvitse kovin kauaa odotella…

Tässä vielä lopuksi yksi kiva lakka:

China Glazen Blue Island Iced Tea on juuri sopivan sininen minun makuuni. Mukava vaalea siniharmaa lakka ihanalla shimmerillä. Tykkään ja kovasti, mutta tämä on ehkä kuitenkin enemmän talvi- kuin kesälakka.

Kommentit (4)

 1. Anonyymi

  Minkälainen tuoksu tuossa Doven voiteessa on? Voimakas, mieto..

 2. Nimetön

  Anonyymi: Hmmm…ei kovin mieto, mutta ei jää iholle kovin voimakkaanakaan.

 3. Anonyymi

  Hei muuten, mistä saa suihkumyssyjä? Ihanko tavallisesta kaupasta? Missä hyllyllä?

 4. Nimetön

  Anonyymi: Ihan marketeistakin saa, ovat yleensä hiusharjojen tai suihkutuotteiden läheisyydessä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *