Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 152: Kesäkuun yhteenveto

No niin, nyt on kesäkuun tuoteliikenne hoidettu ja on aika tehdä taas pieni yhteenveto viimekuun tulleista ja menneistä tuotteista. Toukokuun yhteenvetoon pääset tästä ja sen kautta löydät myös vanhemmat kuukausittaiset yhteenvedot.

Alla siis kesäkuun yhteenveto.

Ihonhoitopuolelta kului loppuun 21 tuotetta:
-Lumene Vitamin+ Energy Cocktail kosteusvoide
-Melvita Dry Oil Spray
-Neutrogena Pure Glow kuorintatyynyt
-Oliv jalkavoide
-Lumene Arctic Aqua käsivoide
-Lumene Vitamin+ Dual Serum
-Kumene Vitamin+ Kevyesti päivettävä vartaloemulsio
-Dior Hydraction Light Creme SPF 20 (15 ml)
-Lumene Vitamin+ Uudistava silmänympärysvoide
-Lumene Arctic Aqua virkistävä suihkugeeli
-Body Farm Dark Chocolate Body Milk
-LCN Strong & Care Nail Oil
-Lumene Vitamin C+ Energisoiva tehohoito
-Anytime So Clear puhdistusvaahto
-Prada Tendre Body Lotion (100 ml)
-Lancome Galatee Confort kuivan ihon puhdistusemulsio 50 ml
-Lumene Time Freeze Virkistävä silmänympärysstick
-Lumene Tender Drops kosteusvoide (15 ml)
-Garnier itseruskerrava spray kasvoille
-Mavala käsivoide (30 ml)
-L’oreal Nutri Soft vartaloemulsio kuivalle iholle (400 ml)

Kesäkuu oli näköjään ihonhoitopuolella parempi kuukausi kuin yksikään aiemmista.

Meikkipuolelta kului loppuun kolme tuotetta:
-Lancome Photogenic meikkivoide 01 (5 ml)
-Max Factor Kohl pencil 20 Black (kokeilukoko)
-Max Factor False Lash Effect mascara musta

Surkea kuukausi tältä osin. Onneksi olen kuitenkin myynyt hirveät läjät kosmetiikkaa eteenpäin, joten tuotteita on kuitenkin määrällisesti huomattavasti entistä vähemmän.

Hiuspuolelta kului loppuun neljä tuotetta:
-Tigi Superstar shampoo (750ml)
-Tigi Superstar hoitoaine (750 ml)
-Tigi Girltoys Shine serum
-Nivea Protein Repair pikahoitoaine

No, kyllä näitäkin pikkuhiljaa kuluu lisää…

Uusia tuotteita ilmestyikin sitten tämän verran:

Suonette anteeksi väliaikaisen teiniyteni, mutta WTF?!? Jos kerran olen ostolakossa, niin kuinka ihmeessä tuota tavaraa voi olla noin paljon? Olenko lipsunut lakosta? Ei, kyllä minulta tietysti löytyy (arvatenkin hyviä) selityksiä näille tuotteille.

Kuvasta löytyvät tuotteet selityksineen:

-Veet suihkussa käytettävä ihokarvanpoistovoide (n. 8 euroa), tämän minä tarvitsin oikeasti, sillä tarkoitukseen sopivaa tuotetta ei jemmoista löytynyt valmiiksi.

-Enormous Lash (99,90 euroa), tämän minä tosiaankin tahdoin kokeilla, sillä olen odottanut tämän maahantuloa kuin kuuta nousevaa. Ja jos tämä ei toimi, tämän voi palauttaa. En rikkonut tässäkään kohti lakkoani, sillä mitään vastaavaa minulta ei löytynyt.

-Dior Beige Massai miniviisikko (vaihtokauppana paria kynsilakkaa vastaan), tämän kanssa tein kierrätystä, eli puhtaasti hyödyllinen vaihtokauppaan perustuva hankinta.

-Mariah Carey Luscious Pink EdP 30 ml (13,60 euroa), tätä olen himoinnut pitkään ja hankin, kun nyt sain noin halvalla. Lisäksi tämä toimi minun tsemppituotteenani alejen alettua. Kun sain tämän, lupasin itselleni, etten sitten katsele alesta mitään muuta tai sorru mihinkään.

-OPI:n manikyyrisetti (12,40 euroa), tämän sisältöä himoitsin jo pitkään ja tämän sitten ostinkin motivaatiotuotteeksi, jonka saan, jos selviän ilman kiellettyjä ostoksia elokuuhun asti.

– Dior Iridescent Leather viisikko (n. 40 euroa), tätä ei voi selittää. Tiedätte, että himoan ja keräilen näitä viisikoita.

-Dior Myriad viisikko (30 euroa), tätäkään ei voi selittää. Paitsi että tätä ja edellistä viisikkoa ei ole enää kovin helposti saatavilla, joten pakko oli ostaa kun lakon säännötkin sen sallivat.

-Rainbow jalkavoide (kolmisen euroa?), tätä tarvitsin, sillä vanha loppui eikä uuta ollut.

-Lumene Heleyttävä vartaloemulsio (lahja), tästä ihanasta lahjasta en halunnut kieltäytyä.

-Diorin Gold Nugget kynsilakka (lahja), tästäkään ihanuudesta ei vain voinut kieltäytyä.

-Shu Uemuran osaripsentaivuttimet (7 euroa, ne toiset myin pois), tarvitsin uudet.

-OPI Avojuice minikäsivoiteet Pumpin Butter ja Cran & Berry 30 ml (lahja), ihanat lahjat, jotka tulevat kyllä pian käyttöön viimeisen käsivoiteeni loputtua.

( -Suihkumyssy (n. 2 euroa), myös tätä tarvitsin vanhan kulahdettua. Tämä ei ole tuote, joten en laske tätä mukaan, mutta manitsin nyt kun kerran kuvaankin oli eksynyt.)

Yhteensä siis 13 tuotetta tuli uutena minulle. Miksi minä aina kuvittelen, että tämä luku olisi paljon pienempi ja sitten aina masennun, kun näen lopullisen luvun? Ainoat oikeasti ylimääräiset tuotteet ovat olleet Mariah Careyn tuoksu ja Opin setti, mutta niihin minulla tosiaankin oli hyvä selitys.

Varasto pieneni kesäkuussa siis 14 tuotteella, joiden lisäksi myin eteenpäin reilun määrän tuotteita. Eteenpäin siis pusketaan, mutta kyllä tuo plussasaldo jäi harmittamaan hieman. No, tässä kuussa hankin sitten vain pelkkiä loppuun kuluneiden tuotteiden korvaajia enkä mitään muuta…toivottavasti. Tärkeintä on kuitenkin, että olen mennyt lakkoni sääntöjen mukaan, eli Diorin paletit ovat olleet sallittuja ja tuotetta ei saa ostaa, mikäli minulta löytyy jo vastaavaan tarkoitukseen oleva tuote jemmoistani. (Ja lisäksi tosiaankin palkitsin itseni selvitäkseni alesta, mutta ne ovat eri juttu.)

No, huono kuukausi motivoi ainakin tsemppaamaan tässä kuussa, etten varmasti joutuisi luopumaan OPI:n setistäni. Antakaa nyt joku kuitenkin minulle synninpäästö, että pääsen listan aiheuttamasta huonosta omastatunnostani! Jos tavaran hankkiminen oikeasti tuottaa näin suurta morkkista, niin en todellakaan ikinä enää palaa vanhoihin tapoihini…

Kommentit (23)

  1. Anonyymi

    Heissan! Mistä sait mariah careyn tuoksun noin halvalla? se on kyllä ihana tuoksu…

  2. Nimetön

    Anonyymi: Alesta ostin heti kun alkoivat juhannuksen aikoihin. 😉

  3. Anonyymi

    hei, mistäs noita OPI Avojuice tuotteita saisi? 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *