Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 150: Pitkä lakko takana, mutta varmasti vielä pidempi edessä…

Ohhoh, nyt olen ostolakossani jo päivässä 150. Uskomatonta, että olen voinut hillitä itseäni näinkin hyvin ja jo näin kauan! Parasta taitaa olla kuitenkin se, että olen oikeasti saanut tehtyä tästä ”ostolakosta” jo enemmän elämäntavan kuin vain pakollisen välivaiheen. Tulen varmasti tulevaisuudessakin pitämään yllä tätä ostolakon periaatetta, eli että uuden tuotteen saa ostaa vasta, kun vanha(t) vastaava(t) on käytetty pois. (Hienoa, että ajattelen noin, sillä vaikka jo 150 päivää on mennyt, niin varastojen perusteella vähintään yhtä monta on vielä edessä…) Toivottavasti sisäinen hamsterini on pian lopullisesti kuollut ja kuopattu, sillä elämä ilman tavarapaljoutta on varmasti hyvin vapauttava kokemus.

Tavarapaljouden vähentämisprojekti otti jälleen taas askeleen eteenpäin ja sain kulumaan loppuun pari tuotetta.

Lumenen Tender Touch -sarjan Rauhoittavan kosteusvoiteen 15 ml matkakoko loppui. Kasvoilla en tästä niinkään välittänyt (ei tarpeeksi kosteustehoa eikä jotenkin vaan imeytynyt hyvin), mutta kaulavoiteena tämä kyllä ajoi asiansa. Nämä peruskosteuttavat ja rauhoittavat käytän kyllä mielelläni muutenkin kaulalle kasvojen sijaan, sillä kasvoilleni kaipaan jo jotain ennaltaehkäisevämpää.

Toinen loppunut tuote oli 30 ml koko Mavalan käsivoidetta. Hyvä käsivoide, joka kosteuttaa kyllä hyvin, mutta sopii kevyehkön koostumuksensa vuoksi ehkä kuitenkin päiväkäyttöön yökäyttöä paremmin. Tuoksu on miellyttävä, joten jos olisin päivisin kotona rasvailemassa käsiäni, käyttäisin tätä mielelläni. Tätä voin suositella, jos et tykkää mistään älyttömän paksusta jankista (kuten minä), mutta tahdot hyvää kosteutustehoa.
Vielä yksi samanlainen (tosin jo vähän vajaa) tuubi käytettävänä ja sitten saan ostaa uuden käsivoiteen kokeiluun. Vinkkejä hyvästä ja rasvaisesta yökäsivoiteesta otetaan vastaan!

Katsokaapas muuten, miten ollen villiintynyt vihreästä:


Olen jo useampana peräkkäisenä (!!) päivänä käyttänyt vihreää silmämeikkiä, enkä raaskinut ottaa vielä vihreää kynsilakkaa pois kynsistäni, joten tuunasin lakkaustani hieman. Kärkiin tein vihreän vinolakkauksen China Glazen Cherish-lakalla ja valkoiset viivat olen tehnyt koristelulakalla. Tuli ihan hauskat, mutta sen verran oudot minun tyyliini, että lähtevät kyllä pian vaihtoon.

Tänään illalla muuten loppuu viimeinen vartaloemulsioni ja tunnen asiasta pientä paniikkia. Nyt minä sitten ihan oikeasti joudun ostamaan uuden! Toisaalta niin ihanaa, mutta toisaalta uusien tuotteiden ostaminen ahdistaakin jo hieman. No, eiköhän ahdistus helpotu kaupassa pullohyllyn edessä, kun saan valita itselleni mitä ikinä haluankaan ja tiedän, että tuote tulee samana päivänä käyttöön eikä vaan päädy meikkikomeroni hyllylly jököttämään käyttöä odotellen… No niin, ahdistus on jo nyt poissa, kun aloin tuota ajattelemaan! Kropparasvahylly, here I come!

Kommentit (13)

 1. Nimetön

  sonja: Oi, ihanaa kuulla aina teistä pidempään blogia seuranneista. AINAKIN 150 uutta päivää on varmasti vielä tulossa. 😉

 2. Beatamarie

  Loistava tää sun blogi 🙂 Olen kyllä kateellinen tuolle sun ammattitaidolle, huomaa kyllä että työskentelet kosmetiikan parissa ja että tunnet alasi. Itse olen niin tumpelo etten voi käyttää edes luomivärejä tai huulipunia kun en osaa katsoa mitkä sävyt mulle sopii 😀

 3. Sugarfree

  Nytpä tiedän miksi niin pidän blogisi lukemisesta kun mainitsit tuon sisäisen hamsterin: oma mieheni on täyshamsteri, jonka sisäinen hamsteri on aika tehokkaasti ollut saattohoidossa omasta toimestani… Kuulostaa julmalta mutta hän on paljon onnellisempi näin! Minimalismi ja tarpeenmukaisuus kunniaan! (ehkä liioittelen: hamsteriutta ei saa kokonaan tappaa sillä se on luonteenpiirre joka on sallittava kuten vaikka omat hello kitty -huvini tai Lush-kylpyjuttu -rakkauteni)…

  Minulla olisi ehdotus vartalovoiteeksi joka varmasti sinun käytössäsi kuluisi nopeasti ja ehkä olisi sopivan kepeää kesäkäyttöön — eli jos ei olisi hyvä sulle niin ainakin tulisi nopeasti kulutettua. Sain jonkin Olivia-Trendi-Glorian mukana näytteen Nivean Bamboo Milk -kosteusvoiteesta, joka on tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholle. Tuoksuu erittäin miellyttävältä (sivutuoksuna ehkä ripaus kookosta, joka jakaa tehokkaasti mielipiteitä), ja on suht kevyttä mutta kosteuttavaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *