Päivä 149: Villejä unia ja pullonpohjia

Edellinen postaukseni sai aikaan villejä unia. Sain yöllä kokea, kuinka blogini laajaan lukijakuntaan oli eksynyt myös ihmisiä sellaisilta tahoilta, jotka halusivat vaientaa minut. Kotiini aseteltiin pieniä pommeja ja jotta pelottelu varmasti takaisi vaikenemiseni, otettiin heti kovat keinot käyttöön. Meikkilaatikossani nimittäin räjähti. Eikä ihan missä vaan meikkilaatikossa, vaan nimenomaan Diorin osiossa. Veljeni siivosi paikat, eikä antanut minun edes nähdä kauheuksia. Vain muutama paletti oli selvinnyt. Olin kauhuissani, sillä joukossa oli mennyt sellaisia kausipaletteja, joita ei enää mistään saa. Tuhersin itkua ja mietin, ettei vakuutusyhtiö varmasti usko minua, kun pyydän heiltä korvauksia paleteistani. Harmittelin, etten ollut ottanut niistä yhteiskuvaa hetkeen. Vai voisikohan heidänkin joukossaan olla joku, joka olisi lukenut blogiani ja tietäisi, että oikeasti rakastin niitä pienokaisia ja adoptoin niitä itselleni useita?

Ennen suuren itkukohtauksen voimistumista heräsin ja voi sitä helpostusta kun tajusin, että tuo kaikki paha oli ollut vain unta, eikä kukaan uhkaa pienikaisteni henkeä tai käske minua vaikenemaan. Hauskaa todeta, että paitsi elämäni, myös uneni ovat hyvin pinnallisia…

Mutta sitten taas asiaan. Kuten eilen toivoinkin, pääsen taas tänään esittelemään loppuun kuluneita tuotteita. Ensimmäinen tuote on Nivean Protein Repair hoitoaine:

Tätä Protein Repair hoitoainetta ei Suomestaa saa enkä oikein edes ole varma, kuinka tämä eroaa tavallisesta Protein Repair -hoitoaineesta. Ymmärtäisin kuitenkin, että tämän pitäisi olla vielä varsinainen pikaversio ja vieläpä intensiivisemmin hoitavakin (kuusi vuotta saksaa aikoinaan luettuna, mutta kielitaito on yhä kadoksissa). Omani on kotoisin Virosta eikä minua jäänyt yhtään haittaamaan, ettei tuotetta saa sen lähempää ainakaan toistaiseksi. Tämä kyllä siloitti tukan ihan hyvin, mutta riittoisuus oli todella huono: 150 ml purkista riitti varmaankin vain noin kuuteen tai seitsemään käyttökertaan, sillä vähemmällä määrällä en vain olisi pärjännyt. Ei tullut suosikkituotetta enkä suosittele.

Toinen loppunut tuote on yksi kestosuosikeistani:

Blogissani jo useaan otteeseen kehuttu ja hehkutettu Garnierin itseruskettava suihke toimii minulla edelleen kuin unelma. Olen melko vaalea iholtani ja tämä antaa kasvoilleni juuri sopivasti väriä ilman, että levittämisen kanssa tarvitsee olla tarkkana: suihkumyssy vaan hiusten suojaksi ja sitten suihkimaan. Sävystä tulee yhdellä käyttökerralla juuri sopivan kevyt ja useammalla peräkkäisellä käyttöpäillä sitä voi sitten vahvistella. Eikä tahraa kulmiani eikä hiuksiani! Onneksi näitä on vielä kolme jemmoissa…

Minulta kysellään täällä usein hyviä vinkkejä itseruskettavista tuotteista. Olen itse hyvin tarkka itseruskettavien hajujen kanssa ja vain harvat ja valitut vähemmän löyhkäävät pääsevät tiukan sensuurini läpi. Esimerkiksi Lancomen tai L’orealin itseruskettavilla (L’orealin kasvosprayta lukuunottamatta) ei ole mitään saumaa päästä lähellekään listojani, sen verran löyhkääviä varsinkin ensinmainitun ruskettajat ovat. Tämän Garnierin suihkeen lisäksi suosikeiksini on noussut myös Diorin itseruskettava voide kasvoille, josta löydät lisää juttua täältä. Nyt olen kuitenkin löytänyt ksvoilleni myös pari muuta miellyttävää tuotetta.

Ensimmäinen tuote on Cliniquen uudistunut Self Sun Face Tinted Lotion:

Itse en ole kokeillut vanhaa versiota, mutta se kuulemma alkoi löyhkäämään DHA:lle selkeästi. Tämä ei kyllä mielestäni iltalevityksen jälkeen aamulla pahemmin tuoksunut millekään, mikä on hassua, sillä tämä on hajusteeton tuote ja yleensä hajusteilla juuri saadaan peitettyä DHA:n tuoksua. Tämä antaa kauniin sävyn ja itseruskettavan ominaisuuden lisäksi tässä on heti kevyt shimmerinen sävy, joka sitten kuitenkin peseytyy pois. Toisaalta mukavaa, että sävyä tulee heti näkyviin, sillä silloin tietää ainakin, minne on ainetta levitellyt. Toisaalta kuinkin sävy tavallaan harmittaa, sillä tykkään itse laittaa itseruskettavan nassuun ennen nukkumaanmenoa ja tämä nassussa tuntuu kuin menisi meikit kasvoilla nukkumaan. Aivan huipputuote jokatapauksessa! 50 ml maksaa Suomessa noin 26 euroa, joten hintakaan ei ole ylivoimainen.

Olkaa muuten tarkkoina, ettette sekoita tätä samanlaisessa pakkauksessa olevaan Face Bronzing Gel Tintiin, joka ei ole itseruskettava, vaan jonka (hurja!) väri peseytyy puhdistusaineen kanssa kokonaan pois. Tuota tuotetta en suosittele kellekään, sillä geelin väri on tosiaankin HURJA! Käykää itse kaupassa kurkkaamassa, jos ette usko.

Toinen aivan loistavaksi osoittautunut itseruskettaja on Biothermin kasvoille ja kaulalle tarkoitettu Self Tanning Water:

Tämän koostumus on siis vesimäistä, ihan kuin kasvovettä ja tätä myöskin käytetään ihan kuin kasvovettä. Nestettä lorautetaan pumpulille, jolla käydään läpi kasvot. Itse pelkäsin ensimmäisellä käyttökerralla, että en saisi näkymättömäksi ja tuntumattomaksi jäävää nestettä varmastikaan levitettyä iholleni tasaisesti, mutta tasaisen rusketuksen vaan sain sitten kuitenkin aikaan. Tuoksu oli miellyttävän sitruksinen eikä tämäkään löyhkännyt aamulla hulluna ja kun sävystäkin tuli vielä todella kaunis, pomppasi tämä ehdottomasti suosikkieni joukkoon. Hintaa on Suomessa noin 30 euroa per 125 ml puteli ja vaikuttaa kyllä hyvin riittoisalta.

Kunhan vain nämä Garnierin ruskettavat suihkeet loppuvat, hankin noista jommankumman heti itselleni.

Lopuksi vielä päivän kynsilakka, jonka virkaa toimittaa tänään Essien Steel-ing the Scene:

Aivan ihana ja upea lakka ja sävy on todellakin minun mieleeni!

Kommentit (15)
  1. Onko sulla antaa hyvää vinkkiä vartalolle tarkoitetuista itseruskettavista, tarkoitan järeämpiä keinoja kuin tuo Lumenen sävyttävä voide 🙂

  2. patentti: Itse olen tykännyt kokeilemistani kaikkein eniten L'orealin itseruskettavasta spraysta (kuivasumute), jota ei tarvitse käsin levittää ja rusketuksesta tulee todella tasainen ja hyvän värinen. Itseruskettavan tuoksu tuosta kyllä tulee muistaakseni viimeistään parin tunnin kuluttua läpi, mutta hyvää jälkeä ainakin tekee. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *