Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 144: The Last One Standing

Tadaa!

Toiseksi viimeinen vartaloemulsioni eli Pradan 100 ml koko Tendré-tuoksun vartaloemulsiosta loppui vihdoin. Ei ollut mitenkään erityisesti minun makuuni tuoksunsa tai liian kevyen koostumuksensa puolesta, joten en jää ikävöimään. Ajoi kuitenkin ihan hyvin asiansa ja kosteuttikin jotenkuten, joten kyllähän tämän tietysti mielellään pois käytteli ja vartalovoiteen tuoksu on kuitenkin yleensä itse suihkutettavaa tuoksua kevyempi.

Nyt on vartaloemulsiota jäljellä enää yksi L’orealin jo vähän vajaa iso pönikkä ja kun se vihdoin loppuu, saan lopultakin ostaa kokeiluun jotain uutta. Oi, kuinka odotankaan!

Loppuun on kulunut myös yksi silmänympärystuote:

Puikon salakielestä on enää hieman hankala saada selvää, mutta voin kyllä paljastaa näin meidän kesken, että kyseessä on aivan loistava Lumenen Time Freeze Virkistävä silmänympärysstick. Aivan huippu tuote, joka kosteuttaa kivasti ja virkistää samalla. Jos ette kuitenkaan ole vielä 40+ ettekä välttämättä juokse nimenomaan kanervan ja valkoisen turpeen perässä, niin useita euroja halvemmalta löydätte miesten hyllystä vastaavan version, joka on muuten identtinen tämän tuotteen kanssa, paitsi että nuo kanerva ja valkoinen turve tosiaankin puuttuvat.

Puikon mekanismi on huippukätevä kierrettävään stickiin perustuva ja varsinkin miesten tuote on näppärä niille miehille, jotka eivät oikein jaksa keskittyä silmänympärystuotteiden laittoon. Puikko vaan esiin ja nopeat sipaukset suoraan puikosta silmänalusille ja se on siinä.
Itselleni tämä tuote on vähän liian kevyt yksinään käytettäväksi, mutta aamuisin tämä on kiva lisä kevyemmän silmänympärystuotteen alle käytettynä.
Itse en tätä tosin välttämättä tarvitsisi tavallisesti, sillä mielummin tietysti vain ottaisin täyteläisemmän voiteen kun yhdistäisin kaksi kevyttä, mutta tässä vaiheessa, kun kevyemmätkin tuotteet on kulutettava pois, oli tämä kombo passeli.

Kiinnostivatko edellisen kuvan kynnet? Niihin on pohjalle laitettu ensin kaksi kerrosta valkoista, hopeaan taittavaa Essien Pearly Whitea:

Tämän jälkeen päälle on laitettu muutama kerros NYX Girlsin lakkaa CN225:

Aika päheä yhdistelmä! Niin outo, että on jo itseasiassa ihan kivakin. Mitäs tykkäätte?

Moni toivoi lakkauksia näillä NYX Girlsin erikoisemmilla lakoilla, joten yritän tehtailla niitä ahkerasti. Omat lakkani ovat muuten kotoisin Nonpareil Boutiquesta, josta niitä saa hyvin, hyvin halvalla. Postikulut ovat kiinteät 9,9 dollaria alle 49,9 dollarin tilauksille, eli jotta ylimääräisiltä maksuilta tullissa vältyttäisiin, täytyy lakkojen ja postikulujen yhdessä jäädä alle 45 euron. Tuohon mahtuu kuitenkin mukaan kiitettävä määrä 1.5-2.50 dollaria maksavia lakkoja, joten käykää ihmeessä shoppailemassa. NYXin tuotteet ovat muutenkin erinomaisia hinta-laatu suhteeltaan, joten muihinkin tuotteisiin kannattaa tutustua.

Lopuksi vielä päivän silmämeikki:

Diorin Beige Massai -miniviisikko piti tietysti heti ottaa kokeiluun ja kyllä se vain on ihana! Tällä saa todella kivan kevyen, lämpimän sävyisen nudemeikin aikaiseksi. Lopputulos on kuitenkin sen verran nude ja minun makuuni jopa hieman tylsähkö, että tästä paletista minulle varmaan riittää keskosvauvan huoltajuus, täysikasvuista vauvaa tuskin tarvitsen. Ainakaan vielä tänään…

Kommentit (25)

 1. valeria

  Oot sä kyllä ihana kun jaksat auttaa ja suositella kaikkea 🙂

 2. Nimetön

  valeria: Eipä mitään, kovasti yritän antaa edes jotain hyödyllisiä vinkkejä teille. 🙂

 3. Kaneli

  Kiitos! Ja mars kaupoille.. 😉

 4. Anonyymi

  osaatko verrata tuota pradan tendreä mihinkään muuhun tuoksuun?

 5. Nimetön

  Anonyymi: Eipä oikein tule mieleen mitään Pradan kaltaista, ovat niin omaa luokkaansa. :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *