Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 143: Iloinen, vihreä kesäpäivä

Voi että, kuinka rakastankaan sitä, kun tuotteita kuluu loppuun! On aivan ihanaa huomata, kuinka varasto ja jemmat jatkuvasti vain pienenevät. Olin aivan innoissani kun tajusin, kuinka monta tuotetta minulta tuleekaan kesä-heinäkuun aikana kulumaan loppuun. Sweet!

Tässä taas viimeisimmät loppuneet tuotteet:

Anytimen So Clear -puhdistusvaahto loppui, eikä sitä todellakaan tule ikävä. Meikkejä tämä ei putsannut kunnolla ja muutenkin tuntui kuivattavan ihoa. Käytin tätä lähinnä aamuputsarina ja kaksoispuhdistuksen toisena osana silloin tällöin. Plussaa (tai tässä tapauksessa miinusta) siitä, että oli toooodella riittoisa. Tuntui, ettei tämä lopu koskaan! No, onneksi lopulta kului loppuun kun kerran koko sarjakin on jo kuollut ja kuopattu.

Lisäksi loppuun kului Lumenen Vitamin C+ Energisoiva tehohoito. Tämä kosteuttaa ihoa kivasti, imeytyy hyvin ja tuoksuukin aivan ihanalle, mutta en nyt sanoisi, että tämä on sen reilun 25 euron arvoinen, mitä tästä pyydetään. Kiva tehokosteuttaja kuivalle iholle kuitenkin, mutta en voi sanoa, että jäisin tätäkään ikävöimään.

Sitten päivän huippuhetkeen.

Arvatkaapas, mitä kivaa perheeseeni eilen tuli!

No tiestysti pieni Dior-keskonen, awww!! Tämä tapaus on Beige massai -paletista tehty miniviisikko, jonka vaihdoin pariin kynsilakkaan (joita ei enää löytynyt Kaikki kynsilakkani -postauksesta). Oih, kuinka ihana tämä onkaan! En omistanut palettia vielä täysikokoisena, joten kokeilen nyt tällä, olisiko täysikokoinen vauveliini investoimisen arvoinen. Lapsiin kun tunnetusti menee paljon rahaa, joten niiden hankkimista on syytä harkita kunnolla.

Tämän päivän kynsilakkatoive on Anytimen vihreä Omenapiiras, josta minulta löytyi arkistoistani kaksi eri versiota:


Vihreässä kynsilakassa on kyllä jotain niin ihanan kesäistä, varsinkin tällaisessa pehmeässä omenanvihreässä. Vihreä on kuitenkin jo sellainen sävy, joka jakaa rajusti mielipiteitä. Voisitteko te käyttää vihreää lakkaa omissa kynsissänne?

Tiedättekös, mikä muu muuten on ehdottomasti kesäistä? No oranssiin menevä shimmerinen huulipuna ehdottomasti!

Jos olisin ollut viitsiväinen ja perfectionisti, olisin tietysti katsonut tarkemmin peiliin ennen, kuin laitoin punan huuliini tätä kuvaa varten. No, rajoista viis, sävy tässä on tärkeintä!
Sävynä on siis ihana L’orealin Color Riche 416 Crystal Mandarine. Sopii ehdottomasti yhteen taas kertaalleen eilen nähtyjen kynsien ja silmämeikin kanssa, vai voitteko muka olla erimieltä?

Tällaista tänään. Tämä tyyppi lähtee tästä nyt kuluttelemaan loppuun toiseksi viimeisen vartaloemulsionsa…odotan niin innolla, että viimeinenkin kohta loppuu!

Kommentit (20)

 1. Nimetön

  amyllen: Kiitos kommentistasi, kiva kuulla, että olet tykännyt seurata. 🙂

 2. Anonyymi

  moi:) olis kiva jos voisit joskus tässä tehdä postauksen mineraalimeikeistä, jos sulla on niistä kokemusta?

 3. oonå

  VAU kun upeat kynnet!:)

 4. Nimetön

  Anonyymi: Melko vähän olen oikeista mineraalimeikeistä jaksanut innostua, mutta bareMineralsin pohja on kyllä käytössä. Ehkä saan aiheesta jotain aikaiseksi. 🙂

 5. katska

  Hoi, mullakin on tuota Anytimen Omenapiirasta kynsissä. Bongasin Vapaa Valinnasta eurolla ja tarttui mukaan. Aivan ihana<3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *